Casper och mtv. (;

Sitter just nu och väntar tills ett program på mtv ska börja för Casper ville visa mig de och sånt så ska se det med han sen ska jag gå och lägga mig och sussa litegrann. Har också duschat som var jätte skönt för det ha rvarit jätte varmt och fuktigt ute.. Men har typ varit ed Azra hela dan och varit ute. Och imorgon är det ju morsdag så vi ska först till min moster för min kusin har fyllt år så vi ska dit och på eftermiddan ska vi till farmor och farfar och käka lite middag blire nog också dära och farmor är ju bäst på att laga maat! :D Och säkert lite tårta eller fika. (:


Ps. Har fortfarande ingen data men bloggar från mammas och pappas data för dom sover typ.. o: Och nej, vet inte när jag får tillbaks den..

Förlåt..

Asså förlåt för att jag knappt uppdaterat idag och igår.. Mamma och pappa blev förannad på mig igår och så tog dom min och Casper´s data..! Så sitter vid deras nu medans dom åkte på Chili chili och åt medans jag inte ska äta nåt för jag är skit sur på dom för nått dom höll på med igår. Så pratar knappt med dom eller nått. Så hämnades idag och tog lite av deras choklad! Hahhhaa.. :D Jag är så snäll och barnslig ibland asså. :'D Men har inte ätit nå idag förutom lite choklad, bra va? :D Jag börjar få en ätstörning igen som typ alla stör sig på.. Men inte mtt fel att jag inte är hungrig och då äter inte jag alls för då blir man ju för fan ännu tjockare! :o Fast man blir ju tjock av choklad men aja. (:


Så nu vet ni att jag Inte kommer uppdatera nå mera idag får annas kommer mamma och pappa få pms på mig när dom ser mig vid datorn.. :/

Jävlar asså. :o

Shit asså, det är skit kallt ute! Och det blåser skit mycket! Asså kallaste dan på länge..! Säkert flera månader sen det var så hära kallt.. Jobbigt samtidigt ju för man har ju just vant sig att det är så varmt och skönt hela tiden och helt plötsligt kom det hära värdet. :o

Eller skiter i det..

Haha skiter i att städa rummet nu. Får bli senare. För jag orkar i inte nu.. Åh jag vill sola solarium! Det var ju ett tag sen också.. Måste sola så jag blir brunare asså! Viktigt till sommarn ju. (:

Städa..

Ska typ städa mitt rum nu för mamma håller på att tjata så måste nog göra det.

Pallade inte skolan..

Orkade inte gå på skolan idag för jag har ju friluftdag och det är svin kallt ute och det blåser skit kallt också! Så stannade hemma och plus så hade jag typ fotboll och tänk att spela fotboll i 5+. o: Iallafall Casper sa att det bara var 5+ och Casper får fara till Leo´s med Jonte medan jag får stanna hemma och inte göra nånting alls..! Fan så jäkla tråkigt.. Jag vill ju följa för då har jag ju nånting att göra, men Jonte kommer nog vara jobbig mot mig som vanligt men ändå, dissar han bara. (a) (: Han kan bli dissad. Men har inte ens frågat Casper om jag får följa men ska kolla om nån annan är hemma eller skolkar så kan jag vara med den ju. (: Kanske Maria för hon visste inte ens vad hon hade så hon skolkar ju men kanske är på skolan.. Men aja, ska ringa runt lite för det är inte så många inne på msn som jag vill vara med tyyp.

Min skolgång genom alla år.

Jag har alltid varit riktigt bra i skolan och alltid fått MVG eller VG men det har försämrats när jag började i 7an. Får bara IG hela tiden typ eller G och om jag har riktig tur så kan jag ibland få VG. Och det är ju kasst som fan! Jag började umgås med andra i 7an också. Sånna som håller på att röka och sånt och skolkade. Men sen kom jag in i det och började röka och skolka skit mycket. Och på hösten i oktober 08 så bytte jag skola pga av att mamma tyckte det var så stökigt på korpen så bytte till nån konstig fitt skola!.. Så jag började skolka från den varje dag hela höstterminen. Sen gav mamma upp och satte mig och Casper in på korpen igen och vi blev skit glada ju för vi hade den dära skolan, speciellt jag..

Så vi började gå på korpen igen och det var vid november så började vi dära igen. Och då börja jag sköta mig rätt så bra igen och knappt skolkade nånting alls eller nåt. Men sen efter jullovet så började det igen. Jag skolkade och skolkade men jag hade också fått nått problem i magen så jag hade jätte ont i magen hela tiden så jag orkade inte gå till skolan. Och jag var hemma i tre veckor i sträck en gång och det är ju riktigt mycket! Så jag har inte varit på skolan så mycket alls. Sen i januari i slutet typ så sov Sandra, Elin och Maria hos mig och vi hade skit roligt och allt. Sen på natten pratade vi och var uppe hela natten och sånt sen började vi prata om att röka och Boden alive och allt sånt dära till sommarn som vi ska göra tillsammans. Så jag kom på att vi skulle gå ut och röka då mitt i natten vid tre tror jag och vi gick ut och rökte och sen gick vi in igen och började prata igen om massor sen kom Elin på att vi skulle ta en öl från pappa men jag förstod ju att pappa skulle märka så jag sa nej och då lämnade vi det. Sen efter det har jag rökt och allt sånt och mamma och pappa visste att jag rökte och dom tyckte verkligen inte om det ju. Så mamma gav mig pengar för att sluta röka så nu har jag slutat röka och inte gjort det på flera månader sen.. Sen i maj så har jag varit mycket med Maria hemma hos henne och skolkat dära och varit hemma hos henne och varit dära och sovit och varit med henne hela dagen sen har jag åkt hem med min vanliga skolbuss så mamma inte misstänkte nått. Men hon kom på mig så hon blev inte så glad. Men jag gör fortfarande sådära, jag går till Maria och ligger dära och sover och Jennie (Maria´s mamma), jobbar ju rätt ofta nu så Maria brukar stanna hemma då och då lyckas hon jämt övertala mig att stanna och sånt så stannar hos henne och en dag så visste inte Jennie att hon var hemma från skolan och jag kom till henne och vi var dära och sånt. Sen började jag skämta (som jag typ alltid gör men ändå) om att vi skulle ta öl som är Jennie´s ju och Maria sa att hon inte skulle märka för att Elin och Maria har gjort det en gång förr och då märkte hon inte så då tog vi ölen och drack lite av den sen hällde vi ut den från fönstret och allt. Sen kastade vi burken på marken bara och stängde fönstret. Och i tisdags (26 maj) så var jag hos Maria och råkade somna dära (fast den hära gången var det inte med flit!) och helt plötsligt kom mamma dit och började nästan skrika och väckte oss för hon var skit sur på mig för jag hade lovat henne att vi skulle till skolan men jag sa att vi kunde gå dit lite senare för jag får ju ha sovmorgon. Men sen kom mamma och sabbade allt och hon sa att min lärare hade ringt och sökt mig och sen hade hon letat på skolan efter mig och sånt men dom hittade ju inte mig och då förstod ju mamma vars jag var. Så hon kom ju dit och fick oss på skolan.

Men jag fattar inte varför jag inte går på skolan. Jag trivs dära och har många kompisar och har aldrig nånsin blivit mobbad! Mina föräldrar och vänner stöttar mig för att gå till skolan och hjälpa mig och allt men jag går ändå inte på skolan.. Mamma säger att hon kan göra vad som helst bara för att jag ska på skolan men jag går ändå inte dit! Hon säger att hon ska hjälpa mig att komma ikapp och allt sånt för jag har ju haft magen och sånt så är ju efter i skolan pga av det också ju. Men har inte gått och jag har fått sommararbete som jag ska jobba för att jag missat så mycket så jag får jobba med det jag missat i skolan och jag har sommarskola också så att jag slipper gå om 7an. Så ska fan göra allt (och mamma ska såklart hjälpa mig) för att jag inte ska gå om 7an för annars kommer jag ju inte gå på skolan alls ju om jag får gå om.


Tack mamma. (:

Mamma har varit snäll och köpt lite mera hårspray till mig. Tack! (: Så nu har jag mycket hårspray eller bara två flaskor för dom andra är slut.. (a) :/ Men hon ska köpa mer sa jag till henne så hon ska köpa mera imorgon. (y)

Janice Dickinson ajabaja..

Hittade en sak på Thevoice.se om Janice Dickinson. Läs artikeln.



Ex-supermodellen Janice Dickinson spårar ur, ramlar påverkad på golvet ock skriker "fuck you" till deltagarna i Top Model. Allt sker framför ögonen på chockade deltagare under inspelningarna av den finska versionen av serien. Hon skriker "Fuck you all, stupid models! You dumb ass!" framför kameran och ropar på ambulans. Thevoice.se har lagt beslag på klippet som Janice ville stoppa från sändning.


Jag vann! (y) (:

Yeey vann "slaget" om det dära om att Azra kallade mig fjortis. Yeey hon gav upp hahahah! (: Hon började byta ämne och sånt så det betyder att jag vann. (a) Jag är bäääst asså! :'D

Azra mobbar mig.. o:

Azra måste jämt mobba mig bara för att jag sa att hon var fjortis så då började hon mobba mig och hon ba: hahaha ska du säga (: och då blev jag lite ledsen.. Hon är så taskig och håller på att snacka om det jag gjort som tex skolkat en hel termin, rökt och att jag stavade fjortis med z i slutet. Woow Azra. (y)

Längtar! (:

Har ju sett förra säsongen av Paris Hilton´s new bff och det är ju skit bra så måste se nästa säsong (säsong 2) asså! (: Börjar 2 juni på mtv klockan tio. (:

Ska jag ha frågestund?

Som rubriken säger. Ska jag ha det eller ska jag totalt skita i det?

Omg Beckah..

Du är fan sämst! Han visste ju redan om att du var kär i han så då gör det väl fan ingenting. o: Herreguuud asså. o: Hahha men jag sa det till henne på msn och hon sa att det är lika bra att vara ärlig fast han redan visste men aja. Konstig hon är ibland. (a) , men älskar henne ändå. (: <3

Pappa är så snäll.. ibland. (a) <3

Yey, tack pappa. Han har varit så gullig och köpt en cola till mig och lite godis. (: Gott för jag var verkligen sugen på cola iallafall, men godis duger ju också bra! (y) (a)


Hhaha cool jag är (a)

Jag är fan cool. Jag ser på Cops! Hahahhaha men kollar knappt men hahahhaha, asgarvar till det asså! (: Så jäkla kuul speciellt "Bad boys bad boys, what you gonna do, what you gonna do with..." lalal (: Sen kan jag inte resten. (a) Och hörde det knappt heller för jag lyssnar på musik också ju. 

Becka är käär! (:

Yeey asså, fick just veta att Becka är kär i en kille! (: Ojoj, och hon ska försöka ta kort på honom så jag får se honom nån gång typ på torsdag eller fredag. (: Men hon tycker iallafall att han är jätte söt och sånt och jag ska se han och göra min "bedömning". (a) Hehhe, för han måste vara lika snygg och söt som Beckah juu! (: <3

Middag.

Har ätit middag efter filmen och har typ tråkigt nu. Bara bloggar lite här och där. (: Och nu kommer Azra börja mobba mig men ska nog platta håret för det är ju lockigt efter jag varit ute i regnet.. Det har regnat hela jävla dan. Så jäkla tråkigt men tur att jag mådde illa då så slapp jag gå ut förutom att jag gått ut med Troja en gång bara men det skadar ju inte förutom mitt hår då! o: Jävla lockiga hår! Hatar att jag har lockigt hår! Usch vill ha platt.. (:

Legally Blondes.

Ska se på en film nu och äta lite kladdkaka nu.

Så..

Nu har jag käkat lite och till efterrätt blir det kladdkaka! (: Hhhaa så jäkla gott det är asså! Så det blir asså kladdkaka senare då när jag orkar. (:

Maat.

Ska nog gå ner och käka nånting nu för har inte ätit nå på hela dan.

Kanske inge Luleå..

Jag är hemma idag för att jag mådde skit kasst på morgonen men har blivit lite bättre som tur men måste på skolan resten av veckan asså! Men imorgon har vi en sån dära friluftsdag om det heter så, har världens bästa minne just nu. Men vi har typ friluftsdag men ni fattar för vi har inga lektioner iallafall. Och jag har ingen aning om vad jag ska ha. o: Ska kolla upp det imorgon. Så det ska jag göra imorgon då sen på fredag ska jag vara typ till elva där för jag, Sandra, mamma, Casper och Annika ska till Luleå och köpa kläder eller skolavslutningskläder då. (: Så stannar ju inte så länge på skolan. Men vad Gunnel (min lärare) inte vet är att jag ska ju till Luleå men hon vet inte om det för mamma har sagt att jag ska till tandläkaren i Luleå för jag har ju där istället för i Boden så mamma sa det för att jag har ju varit borta så mycket så hon tyckte det var bäst att säga så men Casper och Sandra för ledigt. (: Så jag slipper skämmas lika mycket iallafall för ja gär ju knappt på skolan och alla undrar var jag är och sånt så det är bra att mamma sa så. (y)

Film.

Ska se på en film nu så bloggar nog inge mera idag man får väl se. Men ska iallafall se en film nu.

Reklam.. :/

Det är reklam så bloggar lite snabbt bara och är social på msn. (: Ska också platta håret för att jag har badat. Så det måste plattas och allt sånt. Så ska tillbringa reklamen till de. (:

Kladdkaka! (y) (:

Hahha har bakat kladdkaka nu och efter jag var klar kom Casper hem och åt typ upp allt men det är kvar också ju. (: Så sitter i rumme toch väntar på att Desperete housewifes ska börja och äter kladdkaka och dricker mjöölk! (a) Så hejdå.

Fan Azra! (:

Fan Azra, hatar dig, nu blev jag sugen på kladdkaka jag också för du skrev det i din blogg. (: Åhh, fan ska gå ner och baka nu, hahhaa hejdå för orkar inte se Family Guy, har ju typ sett alla ändå så ska ner och baka. (:


I miss you.. <3

Fan vad jag saknar oss asså.. Bara vi och ingen annan. Men ni har förändrats och allt är bara skit.. Jag fattar inte riktigt att jag förlorar er bara mer och mer för varje dag som går. Iallafall så känns det så för mig. Känns som ni lämnar mig och som jag är osynlig och luft för er. Mår så jävla dåligt för det inte är vi igen som det alltid var förr. Men alla förändras och alla har nya vänner. Vet inte vad jag ska göra för att det ska bli vi igen.. Saknar er sötnosar och älskar er och kommer alltid att göra det hur ni än är mot mig.. <3

Osocial.

Känner mig osocial på bloggen. Ingen aning varför men helt plötsligt kändes det som så.. Fast jag skriver ju rätt så ofta eller tycker inte ni det? Aja, ska nog göra nånting istället för att sitta vid datorn. Kanske tv istället för jag orkar inte vara med nån för det är sent. Men Bettan frågade mig för en halvtimma sen om hon kunde vara med mig men jag sa att det var sent så vi har planerat att vi ska vara med varann på torsdag istället. (: För imorgon är det ju en halv fyra dag för dom medans jag går till halv två. Så på torsdag blire äntligen av! (: Längtar massor till det nu iallafall. <3

Rebubbled. (y)

Fan asså. Kass på Rebubbled helt plötsligt. Dör ju för fan på direkten. o: Aja..

Blåmärke..

Har fått ett blåmärke.. Fick det av bussen. Haha och ni undrar nog varför. Jo det är för att i bussen så hade vissa fällt ner armstödet och då hade dom dära säkerhetsbältet spännerna hoppat ur sätet så jag typ sprang så sprang in i en sån och de tär ju skit hård (oj misstolk!) så jag fick ett blåmärke och en bula på låret.. Fan vad ont jag har! Och Sandra har gjort det värre tom.. Erkänn snäll hon är? Noot! o: Taskig Sandra.. Sandra har varit taskig hela dan typ. Hon har stängt in mig i toaletten och hållt på att slå på min jävla bula och blåmärke..

Usch..

Ingen matlust alls idag.. Tappat den fast ätit kasst för flera månader sen. Ingen aning varför. Men ska försöka tvinga i mig lite middag ändå för mamma ropar hela tiden att det är mat så måste väl gå ner nån gång. Men inte nu iallafall. (a)

Skooola.. :/

Har varit på skolan idag fast skolkade i två och en halv timme på morgonen för jag råkade somna hos Maria. (: Hahha bäst jag är asså. Men sen har jag ju ingen spanska nå mera så slipper den så slutade två idag eller jag slutar två varje tisdagar nu som är skit bra! För slipper alla halvfyra dagar men har ju bara en men ändå. (: Så går till två på måndag,tisdag och fredag men vi får ju jämt gå slyta tidigare, onsdag går jag till halv två, och torsdag halv ett. (: Så bra asså! (y) Men vet inte vad jag ska göra resten av dan. Skulle igentligen vara med Bettan med det blev inte av typ för hon går i spanska som går till halvfyra ju.. Så nån annan dag får det bli.

Godnatt <3

Ska gå från datorn nu och se lite tv sen gå och lägga mig och sova så jag kommer upp imorgon och jag måste sova och måste verkligen somna! Så godnatt babes! <3

Omg asså. (y)

Azra har typ daamp så hon ska göra en ny blogg och msn.. Herreguuud asså. Ska fråga varför för hon bara loggade ut för hon skulle göra en ny msn sp frågar varför när hon loggar in. (: Så får vänta medans och ska nog gå ner och kolla en sak eller ska bara kolla vad dom gör där nere bara. Har man tråkigt så har man ju.

Daaamp.

Jag och Azra har damp på msn. Hon skickar jämt såna dära ledsna miner och jag blev så less så började dampa på henne som fan! Så nu sitter vi och dampar som faaan. (:

Sandra är bääst! <3

Hahha har sett en av hennes kommentarer om Luleå och hon sa att vi kunde ha samma kläder på oss typ! (: Hhahaha tvillingar då, men man får väl se. Vi kanske inte gillar de den andra vill ha ju men jag vet ju redan vad jag vill ha. (a) Så vi får väl kolla i Lule om vi hittar nånting för det finns ju en del affärer. (h) Fan vad jag längtar till fredag asså!

Adidas.. <3

Jag har fan blivit kär i Adidas tröjorna asså! Vill ha alla färger typ och sånt. Love asså. <3 Vill ha rosa med vita sträck, blå med vita sträck, lila med blåa/turkosa sträck, lila med rosa sträck, vit med svarta sträck och röd med vita sträck.


Hamburgare igen..

Asså fan vad jag börjar bli less på hamburgare asså.. Åt hamburgare igår sen kommer mamma och pappa hem med hamburgare idag med.. Aja hoppas vi äter nå annat än hamburgare i veckan iallafall. Men håller iallafall på att titta lite på tv och slöa litegrann. (: Typ tråkigt, det fanns ingenting efter South park så kollar på Simpsons men kollar knappt. (a) Skriver mest och så ju. Måste fan gå till skolan imorgon och gå och lägga mig lite tidigare idag.. Jobbigt asså men måste man så måste man annars sa mamma att det inte blir nå Luleå på fredag med Sandra och jag måste dit med Sandra och jag måste verkligen ha skolavslutningskläder! Tyyp kris men har hittat rätt så mycket så vet nog vad jag ska ta. Men det får ni se på skolavslutningen eller kanske om jag känner mig snäll på fredag eller lördag. (:


Saknar Sandra <3

Jag saknar min lilla Sandra jätte mycket! Det var typ 5 dagar sen jag träffade henne.. Sandra, bara så du vet så älskar jag dig och saknar dig otroligt mycket! (: <3


Filmdag! (:

Typ värsta filmdagen idag asså! (: Har sett film hela dagen men har också varit ute då och då. Men mest sett film. (a) Och jag har inte ens fixat mig heller.. Tovigt och lockigt hår och inge smink.

Ingen skooola..

Blev ingen skola idag för jag tog mig inte upp alls.. Har varit vaken hela natten och jag är skit trött. Men håller iallafall på att se en film som vanligt och bara slappa. Men mpste också göra lite läxa och typ kolla vad jag ska göra den hära veckan för nå saker i skolan.. :/ Jobbigt som faan men måste göras ju.

Kan inte somna..

Åhh har legat i sängen i typ två timmar eller en och kan inte somna.. Så jäkla jobbigt så ska se en film och kolla om jag somnar men om jag inte gör det kommer jag bli galen och kommer säkert inte ens gå på skolan för att jag är skit trött.. Jag är skit trött nu men jag kan absolut inte somna. Har försökt med allt men nää, ska tydligen inte få somna alls men ska kolla på nån tråkig film och hoppas jag somnar nu! (:

John tucker must die!

Den filmen är ju skit bra! Maria är bäääst på att komma på filmer men det visste jag redan men ändå! Maria tack för att du sa att den var bra och att jag skulle ladda ner den. (: <3 Ni måste se den asså!

Duktig Kira! (y)

Kira är duktig och gör sina behöv på direkten så hinner gå ut bara i nåra minuter sen kan jag gå in igen. (: Så jag är inne igen och nu sitter Kira vid mig och tigger lite smörgås för hon är jämt hungrig.. Hhaa hon är en riktig tjockis asså! Men ska se på film nu.

Sluut.

Nu slutade det och jag ska tydligen ut med hundarna så kommer snart!

Maria och Azra. <3

Har varit med Azra tidigare idag och senare kom Maria hit till mig och vi har varit med varann och skrattat skit mycket som vanligt. (: Sen gick Azra hem vid 7 tiden och jag och Maria satt på studsmattan och dampade dära. Sen nyss åkte hon hem och fick lite pizza. (: Hhaha jag och hon är tjocka idag. Jag har ätit hamburgare och hon pizza ju. (y) Nu väntar jag tills filmerna är klara så tittar på tv medans och som vanligt så tittar jag på A doubble shot at love vid den hära tiden så ska titta vidare nu.

Varning! Kärlek

Nu är jag färdig asså helt har kläder på mig och allt. Så nu är Azra hära och läser en bok, Varning! Kärlek. Hahha, så därför har jag det som rubrik. Och Azra tycker den är skit bra. (y) Och jag, jag håller på att kolla på Gina Tricot om det finns så snygga kläder och det har dom! (a) Men det fanns mycket snyggt men också jävligt fula saker så man bara ryser till. Iallafall jag gjorde det och Azra. Men vi sitter och väntar på tills bögen Maria kommer så vi gör inte så mycket. Och i boken finns det ett sånt dära spel och jag och Azra ska spela det har jag bestämt, för vi har ju inge annat att göra ju. Så vi ska spela i boken. (a)

Färdig!

Bara kläderna kvar nu, gjorde det lätt, plattade inte håret. Får väl se ut så hära för vi kommer säkert vara ute och dom kommer det ändå bli lockigt.. :/ Så ingen idé att platta det ens. Men ska ta på mig nånting, mys kläder får det väl bli. Maria och Azra bryr sig väl inte om vad jag har på mig. Så ska ta på mig lite kläder nu.

Mascaran är klar!

Som rubriken säger så ska jag ju göra mig klar men jag har bara fixat ögonfransarna än.. Ojoj hoppas jag hinner men jag är iallafall klar med mascaran så behöver inte använda den. Så nu ska jag sminka resten som jag har kvar, önska mig lycka till! (;

Maria och Azra idag. <3

Dom två har tydligen bestämt utan att jag visste att vi ska vara med varann idag och jag är inte ens klar. Jag har inge smink, inte plattat håret och inga kläder på mig eller jo men asså nattlinne då. (: Asså shit, jag måste göra mig klar nu för hon kommer om en halv timma. o: Så ska göra mig klar nu.

Tråkigt väder..

Typ skit tråkigt vöder för första gången på skit länge. Ingen sol eller nånting. Bara grått och molnigt och regnigt.. Så trist asså så jag ska nog mest vara inne idag. Det blir nog inge Azra och Maria men man får väl se. Vi kan ju mest vara inne då men då blir det inte lika roligt me aja.


Är skit trött för mamma väckte mig kvart över elva så jag är skit trött idag med som alltid ju. Och det kliar i mina ögon som psyyyk och min näsa är täppt som vanligt.. Men det är säkert för att det regnar så mycket och sånt så mina ögon kanske reagerar på det nu. Men ska ta och äta nånting har inte ätit än så ska ta nå.

Seeg.

Vi har gäster än och jag och Casper har haft skit tråkigt hela kvällen typ så vi gick ut och hoppa studsmatta vid elva tiden. (y) Hehhe, hoppas vi inte väckte nån bara för mina grannar är skit sura.. Dom måste fan ha mens hela jävla tiden..! o: Dom borde dom prova på Prosaick. (y) Det borde vara bra för dom. (a) Skulle hjälpa dom att bli lite snällare och sluta tjata och gnälla en jävla tiden på mig och Casper för att vi har råkat skjuta nåra jävla bollar på deras tomt och då får dom värsta pmsen! Det är jävligt jobbigt och tröttsamt.. Hoppas Ingela och Pär eller Per (vet inte hur han stavar det) snart ska hem.

Imorgon / Söndag. (;

Söndagen är redan planderad! Ska vara med Azra såklart och Maria. (: <3 Så vi ska vara hemma hos Azra eller hos mig och ha det lte mysigt i vårat favorit ställe och göra våran tradition. Men det är hemligt så säger inte nånting om det men dom två fattar nog vad jag menar. (:


Men nu ska jag se vidare på tvn och äta min Diiisney chooklad. (: (a)


Angående mobbning.



Jag vet inte riktigt vem det var som har lagt den hära kommentaren men jag tror jag vet.. Och jaa, jag har "mobbat" Melinda förr och höll på att vara dum mot henne, och ibland kan jag göra det än.. Jag och Emira hade mycket emot henne så blev det att vi till och med börja mobba henne (i hela lågstadiet). Och jag vet att det är mycket fel att mobba personer och jag kan också göra det nu ibland.. Fast jag tycker det är jätte fel men jag gör det ändå.. Fast det gör inte ont i mig när jag mobbar någon för vissa säger att folk får skuldkänslor för det ju för dom ångrar sig ju, men jag får inte skuldkänslor och jag skiter i om jag mobbar en person eller nåt. Men jag ångrar det verkligen om jag mobbar en som har varit min kompis men som inte är det nu. För förr var Melinda och jag jätte bra vänner i sexårs typ sen helt plötsligt började jag och Emira mobba henne och hon försökte komma in i vårat lilla "gäng" med killarna och så, så jag och Emira hade chansen att vara dumma mot henne och så och jag och Emira ångrar det för vi pratar ibland om det.

Gääster.

Har gäster just nu hemma hos mig. Dom ska iallafall äta hära och dom lyssnar på den kassaste musiken jag nånsin hört! Tänk att pappa kan ha kvar sånhära skit gammal och kass musik!.. Pinsaamt ju.. o: Men vi ska iallafall äta grillat idag och det är ju skit gott! :D Så ska vänta tills pappa är klar med att grilla sen ska vi äta lite och sånt.

Azra idaag. :')

Har varit med Azra hela dagen typ. Vi har haft skit roligt som alltid ju. (: Men sen började det regna och vi satt uppe på studsmattan och sen kännde jag ju nåra droppar på handen så jag ba: MITT HÅÅÅÅÅR! och Azra började as garva när jag skrek det. (: Heheh, men mitt hår är väldigt viktigt! Men vi har iallafall suttit ute hela dagen antagligen på studsmattan eller "hamocken" som mamma och Azra säger att den heter iallafall vårt favorit ställe. (: Och vi har också varit ute med Wilma och gått en liten promenad med henne men vi går gick söligt och stör mig på det som fan för hon går så jäkla söligt! Men sen gick vi in med henne nästan på dirketen för vi orkade inte med henne men vi har också mysigt med henne i "hamocken". (:

Städaa.. :/

Ska upp och städa så hej så länge raringar! (:

En

.. som du älskar av hela ditt hjärta - Azra, Sandra, Maria, Elin och Bettan <333

.. som du skulle offra livet för - Samma som där uppe. <3

.. som är den smartaste du känner - Typ Bettan (:

.. som alltid får dig på strålande humör - Maria, Sandra och Azra :')

.. som får dig att le när allt känns tungt - Sandra.. <3

.. som är den omtänksamaste du vet - Azra

.. som är en bitch - Hahah Elin (a) <33

.. som är en fjortis - Elin och Maria :p

.. som är en föredetta bästavän - Vet inte..

.. som är snygg - Alla mina kompisar såklart (:

.. som är osmart - Maria och Azra typ. (':

.. som är en riktig vän - Maria, Azra, Sandra, Elin och Bettan <33

.. som är din älskling - Bettan <3

.. som är den galnaste du vet - Elin typ :p <3

.. som är den konstigaste du känner - Jonte.. (a)

.. som är underbar - Sandra <3

.. som är dum - Jonte, Viktor och många fler (:

.. som du kan prata med om allt - Maria, Sandra, Azra, Elin och Bettan. <3

.. som är din barndomsvän - Kribba och Azra (:

.. som du saknar - Maria..

.. som betyder mest - Maria, Sandra, Elin, Bettan och Azra <33

.. som du har spenderat mest tid med - Azra :p

.. som du var dum imot när du var mindre - Melinda

.. som du tycker är snäll  - Alla är väl snälla (:

.. som du har sportat med - Azra :)

.. som du skulle vilja krama just nu - Många :')

.. som du inte har träffat på länge - Vet inte

.. som du vet saknar dig - Ingen aning

.. som du träffade idag - Har inte träffat nån idag men ska snart. (':

..som du tycker är söt - Alla mina underbara saker (: <3

.. som du ska träffa när du gjort klart den här listan - Azra (: <3

Tjockis test!

gillar du?

[ ] Snökulor

[/] geléhallon

[ ] Cocosstång

[XX] lysmelk

[ ] lakritsfiskar

[X] fruktnappar

[x] knäck 

[ ] fudge

[X] sockervadd

[x] karameller

[x] kexchoklad

[x] fizzy flaskor

[X] klubbor

[XX] Marabou choklad

Totalt: 9.5



gillar du?

[x] hamburgare

[x] pizza

[X] pommes frites

[x] tårta

[ ] bullar

[ ] munkar

[/] våfflor

[X] pannkakor

Totalt: 5.5



vart gillar du att äta?

[x]  McDonald´s

[x] Max

[x] Pizzeria

[ ] Burger King

[x] Glassbar

[ ] Hard Rock Café

[ ]Buffé

[X]Kina/Thairesturang

[x]Sibylla

[x] gatukök

Totalt: 7





dricka?

[x] jul/påskmust

[x] sprite

[x] cola

[x]fanta

[x] cider

[x] red bull

[x] o´boy - den ska va varm såklart! (a)

[x] saft

Totalt: 8


Summa:30


1-5 = anorexia barn
16-25= normal
26-34=mullig
35-45=Fetto!:(


Tog testet från Anna´s bdb. (:


Tidig morgon idag..

Usch asså, blev jätte tidig morgon idag.. Är skit trött och somna inte förens vid tre och sen går jag typ upp halv elva.. :/ Jag har inte ens gjort mig klar än och jag måste också städa idag!.. Usch vad jobbig dag jag har. Sitter typ och gäspar 24/7. (a) Men jag måste verkligen städa för vi får gäster idag också men hoppas jag får vara med nån ändå för det måste jag! (: Hoppas Maria är hemma hos mamma och så så kan jag och AzraN vara med henne. (: <3 Så det kanske blir Maria, jag och Azra. Men Azra blire nog idag. (:

Min Disneeychooklad!

Yeeyy, äntlgien åkte vi till Dollar och köpte min älskade Disneychoooklad! (: Jätte glad just nu för är verkligen sugen på choklad. Skit länge sen jag åt det senast. o: Men ska leva på det i helgen.


Men har varit med Azra idag och senare kom Jenka men sen gick hon igen. Så har mest varit jag och Azra och vi har daampat som faan! Eller som alltid ju, det är ju typ normalt för oss. (a) Och äntligen har vi sattit upp "mitt, Azra´s och Maria´s bästa ställe" och det är ju verligen skit bra! Men en sak som är dålig är att en geting har varit dära typ nästan hela dagen men den är ute nu men den kanske kommer tillbaka ju och det vill vi ju verkigen inte.. Så den får stanna i sitt jävla getingbo! Jävla getinga,r hatar dom mest asså! Eller hatar alla insekter!.. Så äckliga och allt.. DOM SKA BOOORT! (y) Men nu ska jag nog slappa hela kvällen, kanske blir nån kompis, vet inte.. Det blir säkert Azra då i sånnafall. (': <3

Trååk.

Jag har inte gjort så mycket idag, vaknat och så. Vi ska ta fram studsmattan och en konstig sak som jag älskar att vara i. (: Så det ska vi göra idag senare ska vi åka och köpa godis på dollar typ. Men efter jag tagit fram dom dära som ska fram så ska jag vara med Azra. (: Men ska ut nu.

Jeenka. :'D

Ska ut med Jenka nu så hejdå! (:

Ute..

Har ju varit med Azra sen kom Jenka så vi tre var med varann sen gick Azra hem och då åkte jag och Jenka till Godisarenan och satt där i typ en halv timme eller timme. Snacka rastlööst. (: Sen cyklade vi hem och vi ägde på att spela tennis! (a) Haha, vi slog bollarna vid fönstren och allt. (a) Sen ropade pappa att det var mat och sen dess har jag varit inne och det var inte så länge sen men nu orkar jag inte vara med nån mer.

KLICKA!

Ni måste klicka på min länk!: http://www.viraltrafik.se/?nicah

Azra idag. (';

Vi har bestämt att vi ska vaa med varann så ska ut närsomhelst. Vi ska nog dampa som vanligt vid vårt lilla ställe. (h) Så hejjdå, bloggar senare.


Jävla pollen!

Jag ör så jäkla snuvig just nu asså. Så jobbigt det är.. Och jag hostar också och har ont i halsen men ska nog dricka skit té så det blir bättre i halsen. Men ska kanske vara med Azra idag, vi får väl se det får vi båda hostar och sånt och hon kanske har fått pollen (vi vet inte).. s:


Jävla skiit!

Azra va fan vad jag hatar dig just nu! Din jävla hals hatar jag verkligen mest just nu sen dig! Arrgh. Drick det hävla téet så halsen blir bra nån gång men nää, inte det inte! Jävla Azra!..

DRIIICK TÈ!! (Y)

Ojj.

Jag har gjort mig klar och allt nu så jag är helt klar som ni nog redan fattat. (a) Men jag ringde Azra och kollade om hon var vaken än och hon sov så jag råkade väcka henne. o: Opps, förlååt PAzraN.. <3 Heheeh, men jag ska nog vänta tills hon loggar in på msn. SÅ får sitta här och vänta lite medans men klockan är ju halv tolv så hon kommer nog snart logga in. :'D


Massage och trötting.

Nu har vi haft det väldigt avslappnande och härligt asså! (h) Vi har tagit massage och allt sånt dära. Vi har också ätit en kanelbulle var och té. Jag behövde iallafall té för jag har skit ont i halsen.. Ajaj har haft det rätt länge men det är för att jag har jätte mycket pollen allergi.. :/ Så dricker té typ värje dag och tar medicin pågrund av det men nu ska vi städa lite mera pusshej! (:


Forts på step inn..

Hahah glömde en sak, vi ska gå nu för att vi ska prova dom dära massagestolarna så jag bloggar senare och Sandra med så pusshej! (


Step in med Sandran! (;

Jag är på Step in just nu och jag och sandra använder två datorner där ifrån. (: Heheh det är bra att man kan låna! (y) Men vi skulle ju jobba hära och vi är snart klara, vi ska tyyp städa lite grann bara sen är vi färdiga och det är skit bra ju. (y) Sen efter vi städat klart får vi göra vad vi vill och det är ju verkligen skit bra! (: Det finns solarium där och massagestolar och sånt som vi ska rpöva får hon som är "chefen" här sa att vi var tvungen att prova för att det är jätte skönt. Så Sandra och jag hade tänkt prova massa saker också innan vi går.

Gud så dålig jag är..

Asså förlåt mig för att jag uppdaterar skit segt! o: Men har bara inte hunnit med datorn, för det har varit skit fint väder och det är det ju än så kommer nog inte skriva så mycket på den hära tiden. Men jag har iallafall gjort skit mycket! Har ju varit skit fint väder som jag sagt nu flera gånger så jag har varit ute och vart med kompisar hela dagarna. Men ska nog försöka hinna med datorn ändå, man får väl se. Ska se på Ugly betty nu så pusshej! ♥

Jävla finne!

Faan asså, jag har fått en finne! Såg den alldeles nyss typ! Fan vad sur jag är nu, måste ta en finnmask. Men aja, hoppas jag får bort den tills imorgon, men får väl täcka den också ju..

Men har haft det skit bra idag! Har varit med Emira ju och vi har haft skit roligt! Vi har gjort skit mycket. Asså gud och vi har mest varit ute och jag är helt slut i huvet för jag har skit ont i huvet för att solen har lyst hela dagen. Har ju kanppt varit i skuggan..

Klaar!

Nu är jag redo för att vara med nån och gå ut. Ringde runt lite och till slut fick jag tag i någon! Ska vara med Emira idag, jätte länge sen ju! Så kommer säkert bli roligt. Det är ju jätte fint väder och allt så vi kommer nog vara ute mest så kan inte blogga då men bloggar senare, pusshej!

Lunch och fix.

Ska gå och äta lite och fixa mig nu.

Eurovision..

Jag såg eurovision igår ändå och jag tyckte Norge var kass! Fattar inte att dom kunde vinna! Asså ingen kan ju fan rösta rätt!! Blir så jävla förbannad på melodifestivalen och eurovision för dom röstar just på dom kassaste!.. Och den dära killen som sjöng den dära kassa låten var ju skit ful och nu håller alla på att säga att han är as snygg och allt.. Asså hur fan kan ni, ni har ju ingen smak på killar då! o.O Asså felåt om någon läser det hära och kanske gillade han är låten men skiter i det fullständigt. Jag säger vad jag tycker så är det!

Kass update..

Som ni nog sett så har jag gjort en väldigt dåligt uppdatering. Har bara gjort ett inlägg per dag och det är ju inte likt mig precis. (a) Brukar ju göra 10 typ. Men ska försöka komma in i det igen så ni får läsa lite mera. (:


Azra och glass. (:

Har varit med Azra typ hela dagen och vi har haft skit roligt. Vi har också varit och köpt en Blizzer på Max som var jävligt gott menn vi började må illa.. (a) Heehh, sen gick vi till Ica och Azra köpte Ben och Jerry´s. (: Sen åkte vi till Godisarenan och vi köpte våra kukklubbor. (a) Och senare ska vi se på American Pie och vi är udda för alla andra har sagt att dom ska se på skit Eurovision nånting.. Bara skit är det asså. Men uptäckte idag att Azra är en niggah! (: (a)

Häärligt och ingen skola..

Jag gick inte på skolan idag heller men ska gå på måndag så får vila ut i helgen.

Men nog om skolan nu, de tär ju skit härligt väder idag och det har varit säkert 35 grader ute. (h) Så jäkla varmt det har varit så behövde byta om för hade bara myskläder ju och svart på mig och det blev skit varmt så bytte om till jeans leggins, en kort topp och en grå kofta. (; Och satte upp håret också för att sola lite. (h) Så har tagit det lugnt hela dagen och varit ute rätt så mycket.

Buuusted..

Haha, jag var ju hemma idag så för mina föräldrar får jag inte vara med kompisar då. Men jag hade så jäkla tråkigt så jag ringde Azra och gick och var med henne och Moa. (: Men sen gck vi ut och gick förbi mitt hus och då var mamma ute och rökte och då såg hon såklart mig och jag var tvungen att gå in så resten har varit tråkigt.. Men ska ju på skolan imorgon så får vara med kompisar då. (':

ÄLSKAR..

Vill ni veta det jag älskar?

Jag älskar..

- Mitt hår. Asså jag verkligen älskar det. Så fin form på det men färgen gillar jag inte så mycket längre. Fast ibland kan även jag ha dålig hårdag.
- Popcorn. Som ni förstått så älskar jag det också! (: Så jäkla gott det är, det godaste jag vet!
- Vännerna. Dom finns alltid där för mig vad som än händer så vet jag att jag alltid kan lita på dom.
- Lösnaglar. Dom är så bra asså när man har korta naglar. Dom är så fina och fräscha.
- Adidas tröja. Jag älskar dom dära adidas tröjorna. Vill ha alla färger, eller nästan alla färger iallafall. (a)

Test..

UTSEENDE

[ ] Jag är kortare än 160cm. - 162 tyyp.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x] Jag har många ärr.
[X] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg. 
[ ] Jag har en tatuering/ar
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar. - inte många


FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.


SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar
[x] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[ ] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes mer än en kurs i fjol. - inte i fjol utan iår, kanske måste gå om o.O
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.


SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[ ] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.


HÄLSA
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.


RESANDE
[ ] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[ ] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.


ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat en moppe.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel. - var jätte liten och på skolan typ i ettan.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.


FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[X] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.


SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[x] Jag har varit förtjust i en lärare.
[ ] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[ ] Jag har kysst en till mig helt okänd preson.


ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[X] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har gjort mig själv illa med avsikt.
[x] Jag har vaknat gråtande.


DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar
[x] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.


MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[x] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[x] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera.
[ ] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[x] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka.
[vet inte riktigt] Jag tror på spöken.
[x] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
[x] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag biter på mina naglar.
[/] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga.


Asså faan!

Jag bröt mitt löfte! Asså vad fan vad sur jag blev när jag vaknade klockan 9.. Åhh asså, jag råkade somna om när mamma väckte mig sen så ja, vaknade jag klockan 9. Ska lägga mig tidigare ikväll så jag kommer upp imorgon och inte somnar igen.. Jag var typ uppe till 12 eller nånting och jag låg i min säng jätte länge tills jag somnade så det var därför men aja.

Duschen.

Ska snart duscha så bloggar inge mera ikväll.

Ingen rubrik.

Orkade inte komma på nån rubrik så får väl stå så. Har inte gjort så mycket idag, bara vilat ut mest så jag orkar skolan imorgon. (: Det är sjuuukt fint väder ute, solen lyser och allt och jag får inte vara med nån kompis alls så jag måste fan gå på skolan.


Jo min lärare har ju ringt till mamma idag och pratade med henne och läraren säger att jag måste gå i sommarskola!! Asså guuuud! Fatta så jävla jobbigt asså! Men vill ju inte gå om så jag måste dit VARJE DAG!


Som ni ser,

så har jag gjort jävligt mpnga tester/frågor men om man har tråkigt så har man ju! (:


Har bestämt mig, ska på skolan imorgon, hur trött jag än är så ska jag på skolan!! Punkt slut.. :'D Saknar ju jätte många så måste dit nu. Eller imorgon inte nu. o.O

Hahha, har tråkigt, Barbie?

Jag älskar..
(x) att ha lösnaglar!
() Att ha långt blondt hår!
(x) Ha rosa på mig!
(x) Små hundar!
(x) Ha söta små accessoarer, speciellt playboy & Chanel!
(x) Hatar att gå runt i bara svart!
(x) Body Loation & body Butter
(x) Att blogga!

Jag klarar mig inte utan
(x) Läppstift! Speciellt rosa!
(x) Att gå runt utan en spegel i väskan!
(x) En kamera
(/) En kille i mitt liv!
(x) Smink!!!
(x) Hår inpackningar & balsam varje dag
(x) Rengöringsmedel

Jag bär alltid med mig
(x)Smink i min väska
(x) Ett rosa läppstift
() En extra tröja, ifall jag behöver byta när jag är tex i stan.
(x) Tofsar & hårgrejer

Jag är
(x) Perfekt - men annars perfekt! (a)
(xxx) Ful

Antal: 18.5

5-10 Du är helt normal, det är väl bra för dig
10-15 Du är på spåret på att bli Barbie! :) Keep going!
15-21 Du är en riktig barbie! Go girl!

Barbie?

Du har....
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
(x) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
(x) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 13

Du ...
(x) Använder locktång/plattång varje dag
(x) Använder fondation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
(x) Använder läppglans varje dag
(x) Använder bodybutter varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
(x) Använder hårinpackning varje dag
(x) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 9

Du har...
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning

( ) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 3

Totalt: 25
0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15konstgjord behandlad blomma
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

Hemma själv.

Ja rubriken säger allt. Hemma sälv så skönt det är asså! Tycker inte ni att det är så skönt att vara hemma själv. Man slipper höra gnäll eller skrik. Typ fridfullt eller vad man nu ska säga. (h)

Test/frågor.

I mitt liv har jag..

(x) Rökt
() Snusat
() Drogat
(/) Druckit så mycket att jag spytt
() Stulit en bil
(x) Hånglat med samma kön
(x) Sovit i samma säng med samma kön
(x) Varit kär
() Blivit dumpad
(x) Dumpat någon
() Haft sex på offentlig plats
() Har du haft sex senaste månaden
() Snattat
(/) Blivit arresterad
() Gått på en BLIND DATE
(x) Ljugit för en vän.
(x) Skolkat
(x) Sett någon död
() Varit Utomlands
() Flygit flygplan
(x) Gått vilse
(x) Varit nära på att dö/skada dig riktigt illa
(x Gråtit dig till sömns
(x) Lekt tjuv och polis
(x) Sjungit karaoke
(x) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra
(x) Busringt
(x) Skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan
(x) Fångat en snöflinga på tungan
(x) Dansat i regn
(x) Skrivit till Jultomten
() Fått ett sugmärke
() Sett solen gå upp med någon du tyckt om
(x) Blåst såpbubblor
(x) Grillat på en strand
(x) Åkt inlines
(x) Åkt skidor
(x) Åkt skridskor
(x Åkt snowboard
() Genomgått en operation
(x) Varit förälskad i en lärare
( ) Haft sex med min lärare
(x Sett en del av mig själv brinna
() Ätit sushi
(x) Legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) Gjort en snöängel
() Haft ett te-party
(x) Byggt ett sandslott
(x) Hoppat i en vattenpöl
(x) Hoppat i en lövhög
(x) Somnat i skolan/på jobbet
( ) Använt ett falskt id
(x) Tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(x) Rört en orm
(x) Sovit under stjärnorna
(x) Blivit kittlad
(x) Blivit bestulen
(x) Blivit missförstådd
(x) Vunnit i en tävling
(x) Gått mot rött
() Blivit avstängd från skolan
() Varit i en bilolycka
() Haft kramp
( ) Ätit ett helt glasspaket på en natt
(xxx) Hatat mitt utseende
( ) Varit vittne till ett brott
(x) Gått barfota i leran och pressat leran mellan tårna
(x) Skrivit ett kärleksbrev
( ) Tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
(x) Fått en önskan inslagen
( ) Haft sex med ett djur
() Smakat torrfoder till ett djur
(x) Sagt till en främling att jag älskar honom/henne
(x) Kysst en spegel
(x) Sjungit i duschen
(x) Drömt att jag gift mig med någon
(x) Slickat på en lyktstolpe på vintern
(x) Suttit på ett tak
(x) Skrikit så att jag inte fått luft
(x) Pratat i telefon i mer än 4 timmar
(x) Stannat uppe hela natten
( ) Inte duschat på en vecka
(x) Plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) Klättrat i träd
(x) Haft en koja
(x) Blivit puttad i en pool med kläderna på
( ) Brutit någon kroppsdel
(x) Fångat en fjäril
(x) Fuskat på ett prov
(x) Glömt någons namn
(x) Sovit naken
( ) Tatuerat mig
() Piercat mig på annat ställe än öronen
() Dykt djupare än trettio meter.
( ) Hoppat fallskärm
(x) Varit olyckligt kär

Uppdateringen.

Ja, nu har jag inte skrivit på typ en dag eller två, vet inte för jag är så glömsk. (a) Men jag har inte varit på skolan än och min lärare har ringt och tyyp rektorn med, inte säker på att rektorn ringt den här veckan men aja. Asså gud, jag måste på skolan nån dag ju! Har inte varit där på länge. Så måste dit imorgon eller på fredag och då Måste jag gå på lektionerna!

Frågor.

1. Är du singel? Ja
2. Är du lycklig? Ja
3. Är du uttråkad? Tyyp
4. Är du ledsen? Inte nu
5. Är du italienare?
6. Är du gravid?
7. Är du full? 
8. Är du en cooling? Haha ofc baby (a)
9. Är du från Irland?
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Dom har aldrig varit

skit
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nä
2. Har du nånsin blivit sårad? Ja 
3. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade? Ja
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne? Ja
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Nä, iaf inga tungor med (a)
6. Har du haft en hemlig beundrare? Vet inte tyyp
7. Är du kär? Ja
8. Vill du gifta dig i framtiden? Vet inte än

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katt eller hund? Hund
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? Bästa vänner
5. TV eller Internet? Internet
6. Coca-cola eller Pepsi? Cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Båda typ
8. Pengar eller lycka? Lycka
9. Dag eller natt? Natt
10. MSN eller mobil? Båda

10 "Har du nånsin..."

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Ja
2. Brutit ett ben?
3. Gjort nåt du ångrar? Ja..
4. Hoppat Bungee Jump? Nä men vill (;
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja tyvär..
6. Ätit en hel tårta? Nää o.o 
7. Gjort bort dig offentligt? Ja
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Ja
9. Gråtit när ett husdjur dog?
10. Velat försvinna? Ja

skit
Vad såg du på tv sist? Ex effect
Vems blogg läste du sist? sanddragustavsson.blogg.se
Vad åt du sist? Mat
Vem pratade du med sist? Mamma
Vem ringde du sist? Sandra
Vem messade du sist? Länge sen, har inga pengar just nu..
Vad läste du sist "bok"? Vaa?
Vem pussade du sist? Wilma typ (a)
Vem kramde du sist? Kira (a)
Vem bjöd du sist på något? Kommer inte ihåg
Vad köpte du sist? Fick låna från Jenka, Blizzer (h)

Steeep in. (:

Vi har ju Operation Dagsverke och då ska man ju jobba den dagen och man slipper skolan och det är bääst tycker jag! (: Men Sandra har ringt runt och vi ska jobba på Step in och ha lite roligt dära och sånt. Men vi täntke ju igentligen jobba på Leos men då hade nån jävel redan ringt före oss eller när chefen varit där och tagit det jobbet före oss! Jävla bööögar som tog det asså, gå och dööööööö! (y) Rätt sak för er asså! Men iallafall jag och Sandra får sovmorgon, snacka bäääst asså! (: Så jäkla glad just nu. Så jag kan sova ut som fan, snacka skönt asså och vi jobbar bara till 2 och Sandra sa typ att vi börja antagligen 11 eller 12, inte säkert sa hon. Hon lyssnade med röven när dom sa när vi skulle börja. (': Men aja, löser sig nog, för hon sa att dom skulle ringa och sånt ju så det löser sig, och då får Sandra lyssna med öronen och inte med rööven. (: Öronen gäller då! (y)

Stöör mig på..

Alla småungar som har "tinat" fram nu! Dom håller på att skrika och allt. Så jäkla jobbigt asså. Och jag hatar ju också småbarn.. Så snacka jobbigt för mig det ska bli då! o: Har bara lust att öppna fönstret eller gå ner och öppna dörrn och skrika håll käften till dom men de kan jag ju inte..

Trååk..

Har ju haft så tråkigt så jag har sett Blonde and blonder, rolig och blondinerna är skit dumma. (: (a) Hahah, och ni som kalla mig för dum blondin, ni ska se dom, kolla på filmen vet ja ! (:


Men har ätit middag nu och sett klart slutet av filmen och helt plötsligt såg jag en kommentar. Asså gud om det är sant asså iallafall, stackare. Och ha en bra dag själv ! (:

Ingen maat..

Asså gud, det fanns ingenting att äta. Fan också ! Men har poppat popcorn så äter det istället. (h)

Maaat.

Fan har inte ätit än. Ska nog gå ner och käka lite mackor nu. Får bli mellis istället för lunch. (:

Ströömavbrott..

Men jävla strömavbrott. Vi har det ju hela tiden ju ! Så less man blir på att tvn eller datan stängs av mitt i allt. Höll just på att skriva ett inlägg sen så blev det kolsvart.. Och jag kunde inte ens laga mat till mig själv heller. Men nu är elen tillbaks och det är bra.

Luunch.

Fan kom just på att jag måste äta lunch, annars kommer mamma att tjata på mig så måste göra det snart för jag ser att klockan är över tolv. o: Tiden går så himla snabbt asså ! Fattar det inte. Men ska nog kolla vad vi har och ta lite mat om det finns nå.

Maria ? (:

Är du också hemma idag eller ? o: <3 Ehm visste iallafall inte det, men du, logga in på msn ! (:

Så lat asså.

Ja, jag är hemma idag för jag var skit trött och hela huvet bara snurrade. Gick in i väggen och dörren när jag vakna och när jag tänkte öppna dörren. Så ja, jag är skit trött idag.. Men ska försöka lägga mig lite tidigare idag så jag kanske sover för jag måste ju gå på skolan.


Men idag har jag bara slappat och tagit det lugnt. Ska nog gå och sola eller basta så jag blir trött så jag förhoppningsvis sover inatt ! Men ska göra det på kvällen då.

Sleep.

Ska gå och sova nu så godnatt fast först ska jag göra mig klar men sen. Puss och godnatt. (:

Snart natti natti.

Ska nog snart gå och lägga mig för annars kommer jag inte upp alls och inte kommer gå på skolan alls. Men ska se klart filmen sen ska jag bara göra mig i ordning klar sen så ska jag gå och sova, så godnatt.

Bääst asså.

Hahah jag är bääst, nu har jag poppat popcorn igen. (a) Asså shit vad mycket popcorn asså, men jag orkar inte äta nå mera.. :D Så nu ser jag på A doubble shot at love och är skit törstig ! (a)


Gossip girl.

Ska se på Gossip girl nu. Så jäkla bra det är asså ! (:

AZRA ÄR BÄÄST ! :D

AZRA ÄR BÄÄST ! :D

AZRA ÄR BÄÄST ! :D

AZRA ÄR BÄÄST ! :D

AZRA ÄR BÄÄST ! :D


Vi har seriöst daaaamp, men den lilla jäveln ska snart gå hem ! o: INTE EN LITEN JÄVLA / PAzraN. (a) åhh, asså, men vi ses ju på bussen men ändå, haahahahah, kommer skratta hela natten och kvällen tack vare henne. :D

PAzraN är suur. o:

Hahah hon är sur nu för jag kallade hon för "PAzraN". (a) Men erkänn c0olt.

Men just nu ligger hon i min säng och tjatar om att hon vill ha den så jävla mycket, och ja vet, alla vill ha min säng (iallafall dom som testat den). (a) Min säng är bäääst ! :D Och nu håller hon på att tjata för att hon behöver gå på toa.. Herregud asså, gå på toa bara men hon rokar tyyp inte. o: (a)

Hagel och träning.

Ja det har ju åskat idag och haglat som fan ! Men iallafall så har jag varit med PAzraN idag och vi gick ut när det åskade och haglade och jag gjorde illa min lilla stackars näsa.. Haglet typ vräckte ner på min näsa, fan asså vad ont det gjorde och i huvet.. Hah och Casper och PAzraN bara skrattade och dom gjorde också illa sig (hahahah), tyyp skryter för att det var inte bara jag som gjorde illa mig. Men sen slutade det så vi gick in och spelade kort, snacka om att inte ha nå liv asså. (a)

Sen gick jag och Azra ut och vi höll på dära vid dammen och alltid och var värsta gangsters dära. (h) Sen gick vi nerför alla jävla stenar och sen uppe vid där alla bilar kör och där man kan gå kommer Hannes, Rasse, O.P och Robin och typ mobbar oss för vi är där nere. (a) Hahha, så vi började asgarva. Och vi gick vidare ner och pratade där nere. Sen tröttnade vi på att vara där så vi gick upp för alla stenar och vi ramlade hela tiden. (a)


Daamp med Azra. (;

Azra är just nu klart bääst för vi daaampar och vi får värsta skrattattack. :D Vi skrattar hela tiden och tyyp playar med nåra stycken. Skit roligt. (a) Och Azra vinkar till skärmen och sen sa hon att den vinkar tillbaka ! Och då gjorde den de ! :D:D


Omfg o:

Det åskar för första gången iår ! o: Asså shit och just nu så måste nog stänga av datorn så det inte händer nånting med den ju, så ska stänga av. Alldeles svart på himlen och allt så hejdå ! :D

Taack pappa. (:

Jag är så glad att jag har fått tillbaks internet igen ! Pappa är så lätt att övertala alltså så det är bra för mig iallafall. (y) Men nu vet ni att jag har fått tillbaks det och kommer blogga idag.

Inge data..

Jag har ingen data för att pappa har dragit internet sladden för att jag skolade men kommer intesrkiva på nåra dagar så ni vet.

The house bunny.

Filmen var skit bra som jag såg ju ! :D Rekommenderar den verkligen.

Aja ska skärpa mig !

Haha måste skärpa mig och göra något roligt, ska se en film The house bunny verkar skit bra så ska se den ! (:

Asså gud vad tråkigt..

Jag sitter här och har skit tråkigt. Ingen att vara med eller nåt. Azra ska på "barnkalas" för hon har typ blivit tvingad eller nåt. (: Och Jenka kom aldrig till sin mamma.. Lågt Jenka, riktigt låågt. (a)

Haha aja, jag är hyper just nu och vill ju då helst vara med någon för då blir det ännu roligare att vara hyper. Men det är bara Maria som vet varför jag är hyper och har skit ont i huvet.

Jag var ju hos Maria idag ju och hon mådde ju inte så bra alls men hon vill att jag skulle stanna och vara med henne så stannade. Och hon hade ju tagit den dära livmoderhalscancer sprutan och mådde jätte dåligt för den och det bara snurrade i huvet på henne.. Och sen blev det så på mig med (jag har inte tagit den sprutan) och jag råkade gå in i väggen ! o: Hahha vi började asgarva och nästan låg på golvet. (a) Och när jag kom till henne så skulle hon ju öppna och då råkade hon gå in i väggen. (a) Vi är bäst asså. (; Så vi har mest gått in i väggen idag så det var därför jag nog itne fattade riktigt vad alla sa och vad Kribba sa flera gånger tills jag skulle fatta det men fattar det inte än. (a)

I am a idiot !

Jag har varit så jävla dum asså ! Jag har ljugit för Sandrah och har skolkat hela dagen. Inge bra alls. Men iallafall så är Sandrah sur på mig och jag förstår varför. Men jag var så jävla dum i huvet som ljög för dig ! Felåt gumman. <3 Hoppas vi bli vänner igen.

Ska snart hem.

Har jju varit med maria idag och sen vid tolv kom Anton och han stanna inte så länge. Men ska snart till skola och vänta på bussen men jag och Maria ska vara där och dampa lite först. (a) Så vi ska snart gå dit. Så bloggar senare hemma då, och ska nog vara med en kompis. Kanske blir Jenka eller Azra eller säkert båda och Jenka inte åkt till sin pappa.

Maria vill ha hamburgare !

Hahaha, som du ser på rubriken så är maria sugen på en hamburgare och vi kanske ska gå till Max. (h) Men jag har inga pengar med mig så jag får sitta där och kolla på roligt.. noot ! Men en hemlighet om Maria är att hon äter hamburgare varje dag, ajaj tjockiis ! (: <3 Hahah och choklad typ också 24/7 så hon har fått större rumpa av chokladen och alla hamburgarna ! (: HHAHAHAH. Jag mobbar henne just nu för sin STOOORA RUMPAA, jag är så snäll asså. (a)
 

Maria hälsar: I like big butts and i cant not lie !! (:


That´s amore ! :'D

Ser just nu på That´s amore som är skit bra, blir bara spännande och spännande för varje gång för dom börjar bara bråka hela tiden som är roligt. (a) Hhaha och nu bråkar dom, som vanligt ju men det är bra tjejer ! (: Man får underhållning iallaflal men ska se vidare nu.

Tv dags.

Nu ska jag bara se på tv hela kvällen, inge mera bloggande för mamma ville att jag skulle slå av datan halv 8 så skriver inge mera idag. Kanske kommer på natten vet inte, man får väl se.

Hahah,

hade tråkigt förra inlägget men kommer såklart sakna henne men aja. (: Dör ju inte bara för att hon loggar ut kanske loggar in senare ju. (:

Men jag har varit skit dukigt och städat mitt rum ! Jag vet jag är bäst ! (: Fråga Speciellt Sandrah hur rummet såg ut förr, men ville knappt gå in där. (a) Direkt man klev in i rummet klev man på nånting hårt och gjorde skit ont ! :D Hahah, men nu är allt borta !

Näe Beckaah ! ;/

Inte lämna mig, det får du inte. För dåe har jag ingen att vara med på Bv juh. o: Vill ju vara med dig .. <3 Aja kommer sakna dig iallafall gumman. <3

Vännerna. <3

Alla ni vänner betyder såklart men det finns nåra som betyder mer. <3

Sandrah,
Har känt dig länge och kan säga allt till dig för jag vet att det stannar hos dig för jag vet att du aldrig skulle säga nåt som jag sagt om nån annan eller mina hemligheter. Du betyder fan mest för mig och kan inte leva utan dig ! Så är det gumman. <3 Älskarej. <3

Maria,
Har inte känt dig så länge som Sandrah men jag älskar dig jätte mycket och du är den bästa humorn och flumkompisen ever typ. (: Om jag är på dåligt humör så får du mig att skratta eller det får alla mina vänner som betyder men du är såe ball bara ! Älskarej. <3

Elin,
Samma sak som Maria så har jag inte känt dig länge, men du är en underbar vän. <3 Kan säga allt till dig och du är så jäkla söt asså ! (: <3 Du betyder jätte mycket för mig och det kommer du alltid att göra. Älskarej. <3

Azra,
Jag har verkligen känt dig länge ! I 10 år har det varit du och jag och det kommer förbli ännu mera år tsm. <3 Du är så jäkla söt och snäll asså. Har jämt kul med dig. Älskarej. <3

Beckah,
Jag träffade dig på internet och har aldrig träffat dig (som är bad asså) .. s: Och vill verkligen göra det för vi hade haft skit kul tsm för det har vi ju på msn och Bv. (: Du är verkligen en underbar person som jag verkligen vill träffa irl. <3 Och du är så söt också ! <3 Kan säga vad som helst till dig och vi har känt varann riktigt länge också. Säkert i 2 eller 3 år. Du betyder jätte mycket. Älskarej. <3

Älskar er mest av allt och om jag glömt nån så skriv det då. (:


Jag är bäst ! :D

Hhahaha, Beckah sa bara att på Bv gubbe hade fastnat såe ta det lugnt, ingen har tagit den. (a) Överreagerade lite grann men aja, måste vara på den säkraste sidan. (:

Men jävla skit !

Du som har tagit min Bv gubbe kan nog ta och lämna tillbaka den !! Och det NU ! Fan vad förbannad jag blev när jag såg att det stod "Du är redan inloggad". Assåe för fan vad sur jag blir ! Så ta och lämna tillbaks den nu !

Sandrah idag. <3

Har varit m. Sandrah idag kanske i 2 timmar bara men alltid nånting. Och min rektor ringde när jag var med henne, och Sandrah skrattade just dåe och jag var ju hemma men som tur såe hörde inte min rektor det eller såe kanske hon bara inte brydde sig men gud vad rädd jag blev när hon ringde för vi har ju kommit överens att jag ska vara på skolan varje dag men har ju brytit det såe jag visste inte om jag skulle svara eller inte men jag gjorde det. Men hon ville ändå bara prata med mamma såe det var ju lugnt för mig men ändå ! (; Hah jag och Sandrah ringde ju till Leos men chefen var inte dära såe vi ska ringa dit igen på måndag istället.

Jag ska vara duktig ! (a)

Ska på skolan imorgon för Annika och Sandrah lyckades övertala mig såe kommer imorgon såe alla bara vet det för jag ser att ni har tjatat på mig ! (a) (; Men nu vet ni att jag kommer.

Håret.

Nu måste jag platta håret för Sandrah kommer för vi ska typ ringa till Leo´s lekland och fråga om vi får göra Operation Dagsverke hos dom. (:

Jo Operation Dagsverke är att man jobbar i nåra timmar och man slipper skolan assåe man jobbar kanske 4 timmar eller mindre, kommer inte ihåg. Men det är roligt iallafall och kommer bli på Leo´s lekland ju ! (:


Boden Alive !

Fick just reda på från Emira´s blogg att Boden Alive ska vara den 24-28 juni. Och det är ju rätt såe tidigt för Boden Alive brukar typ vara i juli nånting (kommer inte ihåg). Men aja fan vad jag längtar dit assåe ! Bästa dagen tyyp ever med älsklingarna. <3 Hoppas det är roligare karuseller i år fast det var roliga förra året ocksåe ju men kanske lite mera tonåring / vuxen karuseller.

Men jag undrar när Luleå Kalaset är. Vet ni det eller ? För jag vill verkligen veta men det är iallafall efter Boden Alive. Men jag vill ocksåe till Piteå dansar och ler, men det vill inte mamma för hon sa att det är för långt bort + att det är massa fylla såe mamma vill inte att jag ska åka dit men till Luleå får jag iallafall åka såe jag är ändå nöjd. Men ska åka till Luleå Kalaset m. Mariia och kanske nån annan men jag och hon har iallafall bestämt det tyyp. Och Boden Alive ska jag m. Sandrah, Elin och Mariia. (: <3 LÄNGTAR MASSOR !

Luunch.

Nu har jag ätit lunch och det blev korv med bröd. Enkelt juh såe tog det som fanns bara.

Men jag sitter och tänker just nu. Om jag ska gåe på skolan imorgon eller inte. Kan inte riktigt bestämma mig men man får väl se hur jag sover inatt såe på morgonen kommer jag nog ha bestämt mig. Jag är iallafall jätte trött just nu, ska nog se på en film och bara slappa med kanske nåt husdjur. Om dom vill dåe för dom väntar säkert på mamma just nu vid dörren. Aja, klarar mig utan dom kan ju slappa ensam, dom får väl ligga i hallen och vänta på mamma dåe ..

Assåe för fan ..

Såe jäkla less jag är på mamma just nu !! Hon bara gnäller och tjatar och allt och att jag ska till skolan. Men antagligen går jag ju inte om man tjatar ! Iallafall, kommer inte gåe om folk kommer tjata på mig om skolan och det skitet !! Assåe jag hatar skolan, varför måste man gåe i skolan, bara onödigt juh ! Iallafall det tycker jag, bara slöseri med tid och det tycker nog många förutom alla jävla pluggisar som verkligen älskar skolan och kan knappt vara sjuk en dag från hela året för dåe får dom panik och allt. (: Hahaha skrattar bara åt dom assåe. Hur kan man vilja vara en pluggis. Bara jobbigt och allt och mamma tycker jag ska bli en, knappast assåe !! Är juh kass i alla ämnen och allt såe hur ska jag komma upp i den nivån ? Men jag måste iallafall bli bättre i skolan det vet jag.

POOPCORN !

Åhh jag vill ha popcorn just nu ! Så jäkla sugen på det men mamma köpte inge för hon sa att jag var tvungen att städa rummet men orkar inte göra det. Såe fick väl vara utan dom ikväll men ska försöka övertala henne imorgon.

Kvälls inlägg

Kör lite kvälls inlägg idag och kommer säkert bli nåra dagar eller inge alls för jag har blivit lite less på att blogga. Men skriver när jag har lust men har lust nu för jag har inge annat att göra ändå såe.



Var hemma idag igen för idag orkade jag bara inte skolan och bara slappat. Men fan vad jag saknar Sandrah assåe ! Har inte varit m. henne på flera dagar .. Känns jävligt konstigt eftersom jag brukar nästan vara m. henne 24/7. Såe självklart sanar jag henne, nappast kan man glömma henne juh. Bara såe du vet såe saknar jag dig och jag älskarej jätte mycket och jag vet att jag alltid kan lita på dig.

Fan kom just på ..

Att brorsan kommer hem klockan 2 och inte halv 4. Fan assåe. Ville vara hemma ensam längre, roligare dåe ju och jobbigt när han kommer hem juhh. Fast han kommer ju inte hem förens 2. Men nu har mamma kommit såe måste hjälpa henne nue men varorna.


Diss tyyp ..

Assåe det känns som ni läsar dissar mig. o: Tyyp för att ni kommenterar inte, för var ni bra på det men nu har ni blivit sämre. Varför undrar jag bara ?


DAGENS FRÅGA
Varför har ni slutat kommentera ?

Ingen skola.

Orkade fan inte gåe till skolan idag för sov ingenting inatt såe jag orkade inte. Men iallafall, längar till senare ikväll för dåe ska jag och Sandrah ut på stan och typ gåe på nån såndära konstig smink sak som har skit billigt smink ! Fatta bra assåe och jag behöver ju mörkare foundation såe det är bara att det är billigt. (h) (;


Men nu ska jag nog gåe och vila och ta det lugnt för att jag fick helt plötsligt skit ont i magen såe ska kolla om det går över om jag lägger mig i soffan eller sängen såe puss.

Sandrah är less på mig. (a)

Jag håller på att prata i tlfn just nu med Sandrah och jag tyyp dampar med henne typ visslar i hennes höra och tyyp dampar loss och hon ba: herreguud ! o: , såe hon är less på mig och säger åt mig hela tiden hahahaha ! (: Jag måste vara jobbig assåe nu för jag är juh hyper och dåe är det ju svårt att kontrollera det (oj oj lät som att jag hade tyyp värsta damp eller adhd problemen !). Hahha, jag är bääst assåe. Men åhh, mamma sabbar allt och säger att jag måste ut m. hundarna och att jag måste slå på datorn .. HAHAHAH oj råkade skriva på ! HAHAHHAHAHA, gud vad bäst jag är assåe, men nääe jag menar att hon sa att jag måste slå AV den. (a) Såe ni får se, om jag skirver mer har jag lyckas övertala henne och om jag inte skriver nå mera i dag såe tvärtom.

Skratthumör (a)

Assåe gud jag skrattar åt absolut ingenting just nu. Hahhaha ingen aning varför bara gör det. Kanske för jag är hyper som alla säger att jag alltid är, eller iallafall Azra säger att jag alltid är det men iallafall, jah kan inte vara seriös nu såe jag bloggar senare när jag kan vara lite seriösare än jag är nu. (a) Puss så länge !

Varför ?

Jag har undrat en sak. Varför är man hemma från skolan fast man vet att det är tråkigt hemma och man inte kan vara med kompisar ? Har alltid undrat det, och det är kanske för att man inte orkar skolan man man orkar sina kompisar. Såe är det iallafall för mig, .. tror jag iallafall. Men känns som det jag skrev kändes rätt och riktigt bra ! (y) Assåe tänk att man redan är skit trött på skolan och man ska typ gå i kanske 3-5 år till (orkade inte räkna såe sa bah nå), fatta jobbigt det kommer bli och meningslöst att gå till skolan om man inte orkar. Men jag måste gå på skolan imorgon men dåe kommer juh inte brorsan in i huset för han är så jävla smart såe han har tappat bort nykeln och mamma är skit sur på han för han har tappat bort den säkert 13 ggr på 2 veckor ! o: Snacka assåe att man är slarvig men jag är bäst såe jag kan inte tappa bort nånting. (a)

Jävla strömavbrott !

Har haft strömavbrott såe har df inte kunnat blogga .. Såe lågt att bara slå av den i typ en timma ! o: Och sen såe kunde jag inte ens säga "störmavbrott" utan jag råkade säga "strömavbort". (a) Visst är man bäst assåe. (a)

Felåt.

Felåt till alla som ringt mig på mobilen ocksåe har jag varit såe taskig och inte svarat. Hahah, men jag hade ljud av såe inte mitt fel. Men nu kan ni ringa såe mke ni vill för ni kommer få tag i mig. (Och jahh, jag vet att vissa är på skolan och dom inte ser det hära just nu men senare.) :p

ROLIIG SAK HÄNDE IGÅR !

DET VISSTE NI INTE VAHH ? ATT DET HÄNDE EN ROLIG SAK MEN GLÖMDE SÄGA DET IGÅR, SKULLE KOLLA STATISKEN OCH DET HADE BLIVIT BESÖKSREKOOOORD !! (: BLEV JÄTTE GLAD OCH TACK TILL ALLA SOM BESÖKT MIG.

Ny header !

Har gjort en ny header för jag hade tråkigt såe vad tycks ? (: Själv tyckte jag den blev sådär, fast det var slarvjobb bara såe ni vet för jag gjorde den jätte snabbt tog bara 5 minuter kanske ännu mindre tom. Såe ja den får väl duga för störde mig såe på den andra.

Ingen skola.

Fan vad skönt assåe. Jag har varit på skolan varenda dag förra veckan, fatta less man blir på skolan dåe. Såe jag har bestämt mig att vara hemma idag och ta det lugnt för jag har också skit ont i magen och sovit jätte dåligt .. Men ksa gå på skolan imorgon såe ni bara vet.


Men nu håller jag iallafall på att se på en film och chillar lite. Såe ska fortsätta se på filmen nu, har ni något film tips såe skriv det gärna.

Nattizz.

Mamma håller på att gnälla om att jag ska slå av datan såe ska göra det såe jag kommer inte skriva nå mera i dag såe säger godnatt nu. Men ska gåe ner och kolla vad dom gör och prata med mamma om mitt rum (vi ska göra om det typ nångång). (: Såe puss och godnatt !


Blizzer och cykling :D

Jag har varit ute med Jenka och Azra och vi har typ dampat jätte mycket. (: Vi har varit ut och cyklat till max och fick en blizzer av Jenka, tack gumman. (: Och sen skämmde vi ut oss jätte mycket och det vanliga tyyp. Såe sen cyklade vi hem och Azra földe med mig in sen såg vi bara på wipeout sen vid halv nio åkte hon hem och nu ser jag på a double shot at love.

Ska ut !

Nu ha rjag ätit färdigt och fixat mig såe ska ut med Azra nu, bloggar senare puss ! (:

Middag sen Azra (:

Ska vara m. Azra senare efter middan har vi bestämt. (: Orkar fan inte bry mig om jag är trött, för det var länge sen jag var med henne såe saknar ju lilla flikkan min. (a) Såe nu sitter jag och väntar tills maten blir klar och dampar på msn med Azra såklart.

Tråkigt idag assåe.

Har så jävla tråkigt idag. Har inte gjort nånting förutom att sitta vid datorn, vara ute litegrann och tvn typ. Jag vill ut med en kompis eller nåt, men orkar inte, så trött assåe. Men vi ska iallafall snart äta och pappa har köpt en ny soffa som jag verkligen hatar !!! Den är så jävla ful och äcklig att sätta sig i och allt !! Ska fan i mig be han köpa en ny eller kasta den eller såe ta fram den gamla !!! Jag är jätte sur på pappa för jag trodde den skulle vara snygg och typ jahh, inte äcklig och sånt bara sen kommer han hem med värsta äckliga soffan ! Åhh assåe. Ibland stör jag mig såe himla mycket på pappa.

Mår inge bra ..

Jag mår skit dåligt. Började göra det typ nyss, ingen aning varför. Såe konstigt men hoppas det går bort. Det är kanske solen som gör såe för man är ju inte riktigt van än.


Dålig hårdag ! o:

Men assåe åh, har väldigt dålig hårdag idag. Gud vad jag stör mig på det. Det var fatsikt jävligt länge sen jag hade dålig hårdag och det tycker jag är bra men ändå inte för jag får ju de förr eller senare .. Såe jag håller på med mitt hår just nu, ska blöta det litegrann eller duscha det helt men dåe blir det ju skit lockigt ! Men ska kolla om jag får till det.


Men åhh ..

Det var ju inte ens Talang idag, men ser på mtv istället dåe. (:

Talang snart.

Hahah snart ska jag se talang. (h) Cooling jag är assåe. (a) Hehh, men näe, ingen cooling, bara töönt eller nörd. (: Men jag ska nog se på det för typ roligt att kolla på dom som gör bort sig. (a) Sånn är jag men Casper ropade typ att vi skulle ut med hundarna men orkar inte det. Såe ska nog göra det, men orkar verkligen inte men man måste ju. Har man skaffat hund såe har man det juh.

Droog.

Solarium är fan en drog typ. Man blir ju för fan beroende av det. Jag och Sandrah klagar jämt på att vi ska sola solarium men mamma tycker vi ska ta det lugnt med det. Men det tycker inte vi (a) Vi är såe envisa assåe. Vi är så lika varann jag coh Sandrah assåe. Men vi liknar inte varann på utseendet eller nånting sånt men personligheten. Jag älskar att vara med Sandrah för vi båda är två dumma blondiner, fast alla tycker jag är dummast men aja. (a) Vist är dom snälla som tycker det, men jag älskar dig, Sandrah gumman ! (: <3

Gårdagen / Valborgs. :D

Jag var på skolan och vi hade elevens val, typ tråkigt som fan så skolkade från promenaden (som alltid) såe Sandrah kom och väntade på mig vid bussen sen gick vi till Solariumet och solade. Har verkligen blivit brunare än förr assåe. Min hy är brunare än mitt foundation såe jah, jag har blivit brun. Sen gjorde vi oss klara och dampade dära en stund sen gick vi tillbaks till skolan igen och satt i blåa och hängde dära och var ute med kompisarna på skolgården. Sen hade vi lunch och vi åt ingenting för vi orkade inte för vi var med Bettan och Becky dåe och hade roligt med nåra andra (hahha).  Sen började vi lektionen (bilden assåe) och vi gick dit iallafall sen gick vi igne för vi skulle rita och sånt sen skulle vi dit igen men det var typ en timma kvar så vi gick till blåa igen och stekte dära. Sen ringde Elin oss så vi gick upp till gröna och där satt Mariia och Elin och sminkade Oscar. Höll på att få en skrattattack när jag såg honom ! :D (a) Hhaha och han hade rosa ögonskugga, han blev såe sexiig assåe ! (h) Sen gick dom ner nånstans och vi var med Oscar ett tag sen var vi tvunga att gå ner till bilden igen sen fick vi reda på vinnaren och det var nån kille. Kommer inte ihåg namnet för jag har inte bästa minnet precis. Sen åkte jag bussen hem och gjorde absolut inget, jo väntade bara på Sandrah sen gick jag ut och mötte henne sen åkte vi hem till mig igen och dampade hemma. Sen såe typ skulle vi åka till majbrasan i Trångfors såe vi frågade Casper och Jonte om dom ville cykla med oss och Casper ville inte först men sen fick han 50 spänn av Jonte såe dåe åkte vi. Hahaha och det bästa var att Jonte tog det kassaste cykeln såe tog säkert 25 minuter att cykla dit för vi var jämt tvungen att vänta på Jonte. Jävla sölig han var assåe och han som sa att jag och Sandrah skulle vara söligare än han men hah !, det var vi inte så vi var typ stolta. (h) Vi var framme dära och alla smällde raketer och vi fick typ hjärtattack för dom siktade raketerna mot oss såe fatta att vi blev rädda ! Men vi träffade Elin, Ellen, Kajsa, Sara, Malin, Moa och typ jahh många mera men dom pratade vi mest iallafall. :D Sen kom Kribba och Viktor dit och dåe började det hände lite mera saker dära och det smällde saker hela tiden. Och Jonte är såe smart assåe så han smällde raketer inne i ett sånt dära hockeybås där alla tjejer typ satt såe vi var tvungen att springa och det började brinna men Jonte släckte det. :D Sen gick jag och Sandrah ut där alla smällde alla hävla raketer och jag är så osmart och alla var jätte taskiga mot mig och Sandrah .. Jobbigt men aja. (: Dom retade oss hela tiden och vi skrek hela tiden. (: Sen gick Sandrah nånstans och jag stannade kvar där ute sen var alla taskiga mot mig och jag ville gå därifrån men det gick inte för alla smällde såe mke .. s: Men sen gick jag till slut till Sandrah för jag tog mig förbi alla raketer. (a) Sen såe gick alla killar till båset igen där alla satt och var taskiga mot oss och sånt men senare åkte vi hem och åt och efter maten smällde Casper, Jonte och Danne raketer överallt typ. Roligt var det sen såe kom dom på oss för dom smällde i containrar (stavning ?) såe vi fick gåe in igen och sen hade vi det tråkigt och såg på tv. Jag och Sandrah ville också ut igen men vi frågade aldrig för det var svinkallt såe vi ville inte frysa ihjäl såe vi stannade inne och såg på tv igen sen gick vi och la oss vid 12 (ovanligt tidigt för jag ar skit trött så df och jag brukade aldrig vara det annars o:). Men jag sov ingenting på hela natten såe jag orkade inte ligga i sängen längre såe lämnade Sandrah och gick ner i vardagsrummet och såg på tv hela dagen sen var jag skit trött sen for Sandrah hem och varit skit seg hela dagen men ska vara med Sandrah imorgon för hennes mamma fyller år såe vi ska dit ett tag. (:

Skriv gärna vad ni gjort på Valborgs ! (;

Assåe gud o:

Jag börja helt plötsligt må skit illa. Jag åt nästan ingenting fast jag tyckte det var gott men samtidigt inte. Konstigt men det kanske går över, hoppas jag iallafall. Ska kanske testa gå ut eller nånting och kolla om jag blir bättre.

Felååt,

för dålig uppdatering. Jag har gjort såe mycket så har bara inte hunnit med datorn. o: Jag har varit på skolan varje dag den hära veckan. Känner mig jävligt stolt assåe, för länge sen jag var hela veckan och skönt med en lovdag ! (a) Så bra assåe och valborgs var bäst gumman ! (: <3 Fan vi måste göra om det nästa år som vi redan pratat om. (a) Men skriver mera om valborgs senare idag för ska äta snart så hinner inte och måste kolla annat på datorn också juh. Puss !

RSS 2.0