Slutar!

Orkar inte blogga nå mer på iallafall nån månad. Jag orkar inte svara på kommentarerna och har fått en hel del för har inte svarat sen fredags typ men nu vet ni de iallafall.

Och orsaken till varför är att jag har så mycket skola och annat skit.. :) Hejdå!

Bad update

Sorry för dålig uppdatering men igår blev jag och mamma förbannad på varann så hon tog min data och har haft fullt upp hela dagen ändå. Har varit med Sandra hela dagen typ och hon ska sova över hos mig, jätte roligt och längesen hon sov över hos mig.


Men vi ha ritne gjort så mycket, hon har hånglat med Jonte och jag har blivit mobbad.. :) Bra liv jag har asså och blev nyss utskälld av Sandras morsa. HAH! Höll på att börja asgarva men höll de inne. Duktig jag är men flinade lite grann. Hon äter iallafall lite glass och har tagit lite jag också. Ska snart hem igen och vi var så duktiga och gick hit från mig efter middan så den är borta nu. Men kan inte uppdatera nåt på nåra dagar eller idag bara så ni får klara er utan mig.


Senare

Gör om designen senare för orkar inte just nu så blir på kvällen när de inte finns nåt att se på tv. Omg, tar bloggen som andra handsval den här gången! Stackars er men ni klarar er. Ska ta de lugnt nu och vila.

Omg så jobbigt..

Ska göra om allt. Precis allt så kommer se hur fult ut som helst säkert hela dagen men måste göras ju..

På G

Håller på med designen än för den håller på att vara så himla konstig och ska kanske göra en header, får väl se om jag orkar. Men behöver hjälp med två saker, datumet och klockan är så konstig så tagit bort de så länge och de andra var bubblorna i inlägget. Vill ha en slags ram runt inlägget med skuggor och sånt men blir konstigt de också så nån som kan de, hjälpa mig då?


Skulle igentligen redan sitta i bussen nu eller vänta på den men nej, ska inte dit! Orkar inte och vill inte heller så blir ingen doktor idag inte för har redan varit hos tandläkarn så har ju gjort nåt av ärendena (stavning?). Jag vet att mamma kommer bli sur på mig för jag inte går dit men bryr mig inte. De handlar om mig och inte nån annan och mitt fel då så ska be om en ny läkartid istället.

Ps. HJÄLP MIG MED DESIGNEN, DOM TVÅ SAKERNA JAG BEHÖVER HJÄLP MED STÅR DÄR UPP!

Den är bra nu, tror jag..

Tror att de bara var nåt kosntigt just då men hänt två gånger nu så tog bort allt helt i onödan! Jippi! Gud vad sur jag är asså. J*vla blogg.se! Aja, ska fixa de snabbt utan header. Headerlös blogg, nice not.. Men ska fixa nu och vara duktig. (;

Vad less jag blir!

Kolla hur de ser ut på min sida asså! Helt konstigt och inte gjort nåt ens! Byte bara stilmall för de såg ut så förr men kom tillbaks.. Någon annars som haft de så? Börjar bli j*vligt less på det så nån som kan hjälpa mig tack.

Hemma

Gud vad skönt att komma hem för de är verkligen iskallt ute! Höll på att frysa ihjäl typ. Men de gick bra hos tandläkarn och efter de så åkte vi och köpte lite mat och senare ska mamma köpa cola! De är ju fredag så då måste man ha cola ju. (:

Ska snart städa mitt rum och "leker" samtidigt med mina "ärtor" i munnen för har fått nå gröna saker mellan tänderna (dom längst bak typ så syns knappt) som typ studsar när man stänger så öppnar och stänger mun 24/7 typ. :) Haha!

Vad har hänt?!

Asså nåt har hänt med min blogg! Fattar ingenting asså så tar bort allt och får väl fixa de senare idag efter jag gjort allt så på kvällen blir det då. Fan asså säger jag bara!

The voice

Vaknade för nån minut sen och fixar mig för klockan 9 då blire ju tandläkarn så man måste ju skynda sig men medans kollar jag på The voice för att Kissie är där såklart så man måste ju kolla på det. ;) Sitter bara och skrattar åt "vad han nu heter" när han ställer sina dumma frågor åt henne, fyfan asså!! Haha!

Iallafall jätte trött och längtar tills jag ska till doktorn och prata med han och kolla om han har nåt som kan hjälpa mig för förra gången jag var där så föreslog han sömnpiller men han fick inte ge ut sånna till mig för att mamma och pappa inte var där+jag är 14 år bara ju men går ändå men får nog inga starka då.

Men ska nog fortsätta skratta och fixa mig och skriver när jag åker hemifrån, puss alla söta läsare som är vakna nu då vill säga. <3


Night

Orkar inte sitta vid datorn nå mer så godnatt. <3


No school!

Ingen skola imorgon inte för mamma vill inte att jag ska dit för jag är ju fortfarande sjuk och har ju stressigt med tandläkarn och doktorn så hon tyckte de var bäst att stanna hemma och jag tyckte också de var skönt men tandläkarbesöket är ju klockan 9 så mamma får väl följa mig dit för tråkigt att gå ensam ju men när jag kommer hem ska jag vila ut mig lite sen ska jag eller jag måste städa mitt rum.. :/ Usch asså, hatar att städa och vem fan gör inte de heller..?


Iallafall medans jag är på stan så ska jag ta med mig pengar (men kommer nog ändå få låna pengar av mamma, som vanligt men försäkerhetsskull) och köpa lite cola och kanske en chokladbit. Börjar fan bli beroende av choklad för när nån nämner de ordet vill jag ba ta bussen eller cykla till stan och köpa det. :) Då är man nog beroende.. Måste få bort de asså, inge bra ju för tycker om choklad (men får jätte ont i magen efteråt men de är för att jag ingentligen inte är så van att äta ju för smakar skit!) men äter ändå.. Fatta att man är beroende då! Aja, hoppas de åker bort.

Panik typ!

Vet inte riktigt vad jag ska göra för täntke sova över hos Sandra idag men hon är inte inne på msn så då är hon inte hemma så då kan jag ju inte prata med henne för hon är nog i stallet som hon älskar, not! Börjar få panik och de blir nog att jag får gå till tandläkarn ensam och gå till kvarnängen ensam också.. Inte kul alls asså!

Men ska se en film nu och slappa så paniken går över.

Igår blev det..

..besökarekord! :) Stort också, riktigt stort så tack till alla som besökt min blogg och fortsätt överraska mig!

Inge skola idag

Blev inge skola idag utan ska dit imorgon men de blir tandläkarn klockan 9 och vi ska typ gå nån kilometer klockan halv 10 så hoppas de går fort hos tandläkarn och vid 4 imorgon blir det doktorn.. Jobbigt att komma ihåg allt asså + så vill jag att Sandra och Bettan ska följa med till tandläkarn men de kommer vi säkert inte få för fittGunnel (en av mian lärare)!

Men skulle ju sova över hos Sandra idag till imorgon så måste prata med henne om de för då kan hon ju följa till tandläkarn men de blir ju rätt tajt mellan tiderna men vi kan springa! ;) Lite jobbigt ba men ska prata med henne efter skolan för dom slutar halv 4. Hahha! Snäll jag är asså men slipper gå till halv 4 men slipper ju knappast plugga.. Iallafall så har jag sovit hela dagen också och Sandra ringde och väckte mig vid 8 tiden och fråga om jag skulle till skolan och då blev hon sur på mig för skulle ju inte det sen somna jag om och vakna 12 prick typ så utvilad är man iallafall och skönt var de för somnade på direkten när jag slutat prata med henne.

Natti natti

Ska göra mig klar för sängen för så himla trött för sov ju inget igår natt så godnatt på er alla söta läsare! :) <3

Idol

Nu håller jag på att se Idol samtidigt som jag äter choklad+mjölk ofc! :) Skönt var de att duscha men kom ut nästan nyss så missat mer än halva men that´s life bitches. Men jag hoppas att Erika går vidare igen för hon är faktiskt bra för att vara hur gammal hon nu är de kommer jag inte ihåg. (a) Haha!

Dusch

Ska duscha nu så kommer antagligen missa lite av Idol men överlever ju så syns så länge och kommer tillbaks fräsch! :)

Sveriges största bloggerska..

är såklart Kenza och hoppas alltid kommer vara de istället för Kissie, som är 2a men Kissie säger att hon är 1a men nej, bilden säger allt!


Max

Sorry för dålig update men har kollat tv sen datan och medans jag satt vid datorn kom Sandra och Bettan hit som en överaskning så gjorde mig klar snabbt och gick ut med dom ett tag sen skulle dom till bussen och jag var tvungen att äta nåt så har ätit min hamburgare och druckit cola. :)

Gott var det iallafall fast jag inte var hungrig och blev verkligen proppmätt! Men mamma är less på att jag är hemma och sover så dåligt så hon ska ringa doktorn och prata med han om en tid så jag får besöka herr doktor igen nån dag eller kanske imorgon..

Film

Fanns ingen god mat typ så ska se en film för är så trött och huvudvärk som vanligt! :/ Så less på huvudvärken nu så hoppas de blir bättre.

Ny design kanske?

Blrjar bli less på rosa nu, iallafall helrosa så ska nog börja med en ny design! :) Måste börja tänka på lite färger jag ska ha men tror jag vet vilka jag ska välja men ska kanske fråga nån som gör bloggdesign i stället. Vet inte riktigt vad jag ska göra.

Så himla trött!

Har inte sovit nånting i natt så orkar inte gå till skolan idag. Ska plugga hemma och vila ut mig tills imorgon har jag bestämt.

A secret

Jag har en hemlighet som ingen vet förutom jag och nån annan. ****** höll på att komma på mig idag nästan så blev jätte rädd och visste inte vad jag skulle göra för fick verkligen panik! Men som tur så lyckades jag göra så att vi börja prata om annat och sånt. Pust asså.

The girl next door

På 5an är de en film, The girl next door, som jag ska se så puss så länge för den är bääst! (:


Choklad

Hemma från GA och köpt min älskade choklad men flera saker hände och dom mest var roliga och äckliga! Tar dom roliga först, vi cyklade ju till GA och jag skjutsade Azra sen kom vi dit och vi hade köpt de vi skulle ha, sen efter nån minut vi suttit där så kommer de nåra killar på två moppar och jag trodde ena killen var en tjej pga hans kläder! Han hade en randig tröja som såg ut som en av Ginatricots tröjor och tajta jeans som bara den! Började asgarva när jag såg att han var en kille för han tog av sig hjälmen och sa till Azra shit han var en kille! och hon ba, eh jaa såg du inte de? men jag bara skrattade. :)

Efter dom åkte så kom de nåra thailändare (jag och Azra har fobi för dom pga av en sak) och ena killen gick mot hållet vi skulle så vi gick efter han sen svängde han inte bakom en stor container (stavning?) och började kissa och jag och Azra dog av garv och gick fort tillbaks till GAs parkering men han såg att vi gick jätte fort tillbaks så han började gå mot oss igen och påvägen (den dåliga saken kommer nu) till GAs parkering så gjorde Azra sönder mina shutter shades! :( Fick typ panik men Azra gav mig 30 spänn och ska få 40 imorgon också (de var en bra och rolig händelse när jag fick pengar). (:

Drar ut

Ska ut med sämstAzra nu och blev lack när jag såg att hon gästbloggat utan lov! Iallafall så ska jag ut med Azra och hon ska hämta pengar och sen far vi till GA och hon ska köpa cola och jag choklad! (; Puss bitches. <3

hehe gästblogging! :D

chacha azragiirl här!

är med nica just nu.. hon är nere o äter HEHE jag skriver i smyg (A)(A).. hehhe har inte varit med henne på aslänge.. jag är sugen på cola. jag ä emo också.. ALL musik o ALLA bilder är borta från min data!!!! :(


heheh nu ska jag inte tråka ut er ehhe pusspuss

azra läs! :D

Bloggtorka typ

Börjar få värsta bloggtorkan känner jag. Bloggar typ inget! Sorry men har så mycket med skolan och huvudvärken så orkar ba inte sitta vid datan så mycket.


Iallafall så skolan juu och de är ju tråkigt och huvudvärken gör ba allt värre och ska till skolsköterskan imorgon för att kolla vad som gör så jag får det. Man börjar ju förfan bli less på att gå med huvudvärk hela dagarna. Plus så har vi haft NO hela dagen! :o Vilken pain asså och jag hatar och är kass på NO! Och vi fick tom göra en riktigt äcklig sak också, hämta massa äckliga insekter och kolla på dom med ett steleskåp (stavningen?)! Hur äckligt som helst asså! EUW!

Vi slutade vid halv 2 så gick jag och Sandra och köpte två läsk som Viktor, Ankan och Casper tog jätte mycket av men de var bara Viktor som lyckades ta colan från mig och när han drickte tänkte jag hälla de över han men de gick inte för han höll i mot. Efter de gick jag till busshållplatsen så tog Jonte upp en penna och för jag sa nåt så började han typ nästan rita på mig men duckade eller hoppa bakåt som tur var men när bussen kom så han han rita ett stort streck under munnen.. :/ Och sen försökte han också göra de på bussen men Amanda skyddade mig. (; Haha!

Nighty

Orkar inte vara framför datan nå mer så nu blire 2 and a half men och ta de lugnt och totalt skita i datan, så hare så bra så länge jag är borta. Godnatt! <3

Orkar inte

Har sånn himla huvudvärk så orkar inte vara med nån så sorry Azra men orkar bara inte. Ska nog ta febern och kolla om jag har också sen ska jag lägga mig och vila lite.

Huvudvärk

Nu är jag hemma och skönt var de och träffa alla ändå för har saknat många ju. Vanlig dag med vanliga "händelser" typ, så ja de vanliga. Fast rätt lack att jag inte klarade av matteprovet som är viktigt men kunde inte konsentrera mig med huvudvärken och att jag var så himla yr. That´s it..


Men har inte heller ätit nåt idag utan druckit en läsk bara och smakade två små "tuggor" eller "skedar" av Sandras blizzer, not more! Så kanske därför jag är yr och ont i huvet men ska vänta tills vi äter middag för ska nog ut med Azra när som helst så puss så länge! <3

Till Azra.
När du ser de här så kom till mig när du är färdig!

Brr kallt

Kom nyss hem eller har varit hemma hela tiden men vid 8 gick jag ut och fastnade lite också tror jag. Har iallafall pratat med Danne hela tiden om massa olika saker. Hade bara tråkigt så gick ut för har ju inte varit med nån på en vecka och 2 dar så antagligen saknar man att bara prata ut och sånt. Men höll samtidigt på att frysa ihjäl men stannade ändå för annars var jag tvungen att sitta inne och ha hur tråkigt som helst! Nej tack. Hellre fryser jag än att har tråkigt för har haft tråkigt i en vecka nu.


Men ska se lite film sen ska jag sussa för jag sover ju jätte dåligt så puss och godnatt bitches! (; <3


Yr

Känner mig jätte yr så ska gå från datan och ta de lugnt.


Picnik kul

Hade rätt så tråkigt så gjorde om en bild i Picnik.

Orginalet


Omgjord



Vilken tyckte ni var snyggast? Själv tyckte jag den omgjorda.
Hiss eller diss på svartvitt?

...

Helt seg idag med men blivit bättre i benen iallafall sen igår för kunde knappt gå och orkade inte heller. Men nu orkar jag gå men blivit yr och allt sånt där så mamma vill inte att jag sitter nå mycket vid datorn och korta stunder då isånnafall om jag ska sitta så gissa vad jag valde? Självklart sviker jag er inte så korta stunder blev de men måste också plugga lite till ett prov imorgon.. :/ Hoppas de går bra och hoppas de är inte svårt.


Men har iallafall blivit sämre vid huvudet och sover allt sämre också men ska på skolan imorgon för provet ju och om jag verkligen känner att jag måste hem eller nåt så ska jag gå till skolsköterskan och prata med henne och fråga vad hon tycker jag ska göra åt saken. Har också fortfarande ont i armarna och dom typ "bultar" eller vad man nu ska säga och skakar gör jag än.. Men ska nog slappa rätt mycket.

Nighty

Aja orkar inte sitta vid datan nå mer så godnatt alla söta läsare.

The pacifier

Vid 9 tiden ska jag se på film, The pacifier som är hur rolig som helst men igentligen hade jag planerat nå annat men ändrade dom. De skulle typ gå nån film på 4an, Wild hogs men sett den så många gånger så less på den så får bli den andra filmen (den går inte på nån kanal alls).

Bad

Ska bada nu för mamma ville de så kroppen blir lite bättre och inte skakar lika mycket sen efter de blir de nog film så vi ses så länge puss. <3

Sämre..

Jag vaknade alldeles nyss och bara skakar så kan nästan inte dricka vatten ur glaset. Vet inte vad som händer och kan knappt skriva och kom knappt upp heller när pappa försökt väcka mig jätte många gånger men tillslut väckte han mig och då kändes de jätte konstigt när jag vakna. Skakade och hade ont i hela kroppen så kände han på min panna och sa shit så sprang han ner och hämtade vatten och febertermometern. Men de som kom som en chock var att jag knappt hade nå feber heller och febern hade sjunkit.


Och nu har mamma ringt mig och var orolig och sa att jag skulle gå ner och äta nåt och jag ska gå ner och äta och lägga mig på soffa för kan knappt gå heller ju för de gör ont och benen skakar. Jag som hoppats på att bli bättre men nä, kan knappt skriva på ett tangentbord och måste trycka jätte hårt på dom för de ska komma bokstäver, skakar, ont i kroppen osv..

Besöksrekord!

Kollade just statistiken och nytt besöksrekord! (: Tack till alla som besöker och läser min blogg, ni är jätte söta! <3 Och de blev också ett stort besöks rekord, visar er de imorgon orkar inte nu.

Håller på att kolla på film på 5an, Pirates of the caribean eller hur de nu stavas. Men ska snart ta hostmedicin och två panodil och en hemligsak som är privat och mamma vill att jag tar den för min skull och kolla om de blir bättre. Har iallafall jätte ont i huvet så ska nog snart sova för jag är jätte trött..

Tv/filmdags

Ska gå ner till vardagsrummt och kolla på tv eller film. Får väl se vad de blir men väljer nog tv. Så vi syns senare, puss bitches! <3

Gina tricot

De jag verkligen vill ha från Gina tricot är ett par jeans leggins och en tröja. Fast finns mycket mer men dom två är högst upp på min lista.



Tv

Blev inge film så blev tv istället. The hills just nu och bara tagit de lugnt hela dagen. Skönt men helt sliten efter varit hemma en hela vecka utan nån kompis! Herregud asså men that´s life när man är sjuk.. Ska snart äta middag för har inte ätit nåt idag förutom lite frukost.

Måste fan få igång så jag äter bättre men misslyckas alltid och sagt de riktigt många gånger nu! Börjar bli less på att ens nämna det. Men ska bli skönt att äta lite och fan vad gott med godis särsklit choklad! ,mensvärk ju..

Filmdags

Ska nog se en film och kanske äta lite lunch, har inte ätit nåt förutom lite frukost och inte tagit medicinerna heller. Bra, nä så måste göra de nu.

Behöver en kamera!

Asså gud vad jag behöver en kamera! Vill ha också men måste klara 7an för att få en mobil ju med kamera.. Fan så jobbigt och jag som tom inte fick vara borta nåt, jippi. Hoppas jag klarar att göra alla uppgifter och sånt till nån vecka (kommer inte ihåg när jag ska senast lämna i dom) så jag får gå kvar i 8an.

Godmorgon!

Nu är jag vaken och jätte sliten känner jag mig.. Skönt att de är fredag idag iallafall och hoppas jag blir frisk innan jag börjar skolan på måndag annars blire att gå ändå har jag bestämt! Får inte missa så mycket av skolan och ska stanna hemma hela helgen nog så om jag går ut så kanske de blir värre (brukar hände så för mig när jag går ut om jag är sjuk) och de vill man ju verkligen inte!


Har ätit lite frukost. Två småmackor (kanter), men måste ta två panodil (som jag inte gjort än), mensvärkstablett och dricka lite vatten också. Men de gör jag efter inlägget såklart! Ni är viktiga ju. ;)

Nighty nighty

Ska stänga av datan nu så lämnar er nu.. Men sov gott så syns vi imorgon, godnatt! :) <3

Skrattade åt mest idag!

Gud vad jag garvade åt den dära trädgårdsmästaren Mikael Eriksson! Kunde fan inte sluta skratta! Jag bara låg och skrattade och skrattade och ni kommer verkligen för stå varför om ni ser detta, Mikael Eriksson - You raise me up.

Idol snart!

Ska snart ta fram colan och se på Idol ofc! Men iallafall på förra inläggt så märkte jag att när jag nämnde pizza, cola och choklad så blev ni verligen sugna asså! Haha! (: Började bara skratta för jätte många skrev de. Sorry men inte mitt fel, köp?

Schysst asså att säga så men laga en pizza eller köp och köp cola och choklad, lätt! :D Fast vissa orkar ju inte heller.. och då blir de ju problem. Haha. Lata jävlar som inte orkar! Men om jag bodde i stan hade de varit lättare att fara och köpa choklad och cola men bor ju utanför tyvär.. :/ F*ck för de asså! Ibland längtar man till stan och när man vill sola eller köpa nå viktigt som choklad och cola, fast de har jag nu då men aja.

Tjockdagen

Har typ värsta tjockdagen idag asså. Först har jag fått cola och choklad som jag ska äta ikväll och nu ska jag äta pizza! (: Fast hemlagad pizza då och min specialare som är super god! Men den pizzan får ni inte veta vad de är för nå. Haha. Men nu jävlar ska de ätas lite pizza men kommer kanppast äta hela fast pappa gjorde den liten..

Marabou!

Nu är jag tillbaks och ska snart städa mitt rum.. Måste göra de för lovade mamma ju. Men iallafall så har jag fått min choklad och cola! Visste inte att jag skulel få cola men inte ledsen för de liksom. Cola och choklad är bäst typ! (: Men nu ska jag städa mitt snygga rum så de blir fulare. Haha!

Drar ut

Ska ut och möta mamma med brorsan, syns snart bitches! <3

Jag lever

Sorry men har haft annat för mig så därför bloggar jag först nu. Har duschat lite snabbt också sen gick jag ut med hundarna och ätit korv med bröd. Finns inte så mycket att skriva ju men väntar på att mamma ska komma hem med choklad för jag har sån jävla mensvärk!

Finns inget förevigt..

Har märkt att de inte finns nå förevigt. Även fast man säger att de alltid kommer vara vi två så blire bara skit efter ett tag och efter de så pratar man inte alls. Så meningslöst att säga de ordet igentligen men man vill ju att de ska vara så men de blir de nog aldrig..

Inge GA

Jag och brorsan skulle igentligen cykla till GA men nä, får inte för mamma och pappa men imorgon då jävlar ska mamma köpa choklad till mig men hoppas pappa inte läser de här nu.. Det är de ända problemet om han gör de men tror nog inte de så. :) Jo för att pappa inte får veta nåt är för att han tycker de är så onödigt bara att köpa saker men när vi är i luleå eller nåt då jävlar får vi köpa hur mycket vi vill och d eär ju ändå bra men ändå, va fan. Så tur har vi ändå.

09-09-09

Oj, glömde bort att de är 9 september 2009, alltså 09-09-09 idag! (: Så himla coolt och jag har glömt bort nå så viktigt, not igentligen men aja.

Kollar såklart på The hills som jag sett flera miljoner gå nu men fortfarande lika bra. Som ni vet så älskar jag The hills men ibland tycker jag de kan vara jävligt töntigt och vill bara sluta titta på de men när man just slår på tvn och sätter sig och tittar på de fastnar man.

Halstabletter

Nu har jag äntligen fått mina halstabletter så nu ska jag knarka dom. Igentligen kom mamma hem vid halv 1 tiden men har ätit, sett på film och tv så har bara inte orkat.

Men gud vad jag är sugen på choklad asså! Kanske för att min mens kommer snart och för att jag är sjuk. Blir jätte chokladsugen när jag är sjuk men annars hatar jag all mat som vanligt då.

Waiting

Väntar på att mamma ska komma hem med halstabletter och mat till mig och brorsan som också är hemma än med förkyldning men jag är mycket "förkyldare" (?) än han. Men det är riktigt konstigt väder nu. Först var det jätte soligt och fint och är det bara mulet och har regnat och typ värsta stormen! Läskigt typ för vi hörde världens smäll när jag och Casper satt och såg på tv så vi undra vad de var men efter nån minut så ringer min granne och sa att vårat bord hade ramlat ner och parasollet (stavning?) hade åkte till deras tomt typ.

Men jag och Casper orkade inte hämta de så vi lät de vara. Mamma kommer väl säkert bära tillbaks de.


Läkarn=NEJ!

Mamma väckte vid halv 9 och fråga hur de var med mig och sånt men kunde knappt prata så bara låg där mest och titta på henne. Hon tog bara febern på mig och febern har gått upp.. Vad less jag blir asså, det blir ju inge bättre!

Sen ville mamma att jag skulle till doktorn men jag sa nej för du kan hämta ett läkarintyg själv sa han till mig förra gången. Så mamma försöker få tag i min doktor men han går inte att få tag på så hon ska ringa senare och kolla då så hon kan hämta mitt läkarintyg så jag har godkänd frånvaro när jag är borta från skolan för annars kan jag få gå om 7an.

Men iallafall jag är jätte trött och det blir bara värre+jag har också mensvärk! Gash, så trött på att vara sjuk. Vill vara på skolan för trött på att vara hemma och itne göra nånting och saknar ju många. Men nä, förkyldning vill inte fara bort. Hatar att vara sjuk och när jag är sjuk så kan jag vara sjuk länge också! Aja men får väl hoppas på att de blir bättre annars måste jag nog gå till doktorn så han får skriva ut nån bra hostmedicin, halstabletter och nässpray för mina funkar typ inte och dessutom så är mina halstabletter fortfarande inte köpta.. Men ska dricka té 24/7 nu asså så de blir bättre.

Haha oj, sorry för de långa inlägget men nu vet ni att jag lever! (:

Nighty nighty

Måste slå av datan för mamma så hejdå och godnatt alla söta bloggläsare! (: ♥

Hade rätt! (a)

Okej Peter var med i Idol men åkte ut för han var kass. Men blev helt paff när jag såg han så jag sprang till datan! (: Skrek tom som Azra också gjort men hördes inte så mycket ju mest pipigt. (: Så äre när man har tappat rösten och efter Idol gick jag ut med hundarna så jag fick lite frisk luft. SKönt var det att komma ut.

Och imorgon ska mamma till stan (ovanligt?) och köpa mycket halstabletter till mig så längtar till imorgon och ska också prata med rektorn imorgon så hon hör att jag låter förjävligt, om jag kan prata då.. Hoppas det! Men så hon inte tror att jag skolkar för de tror hon säkert så därför vill mamma att jag ska prata med henne så hon hör att jag verkligen är förkyld.


OMG!

Tror jag nyss såg Kissies brorsa i Idol eller vare jag som såg fel? Okej dagens fråga typ, var de nån annan som såg Kissies brorsa Peter med gitarr och inte gick vidare så skriv då så jag vet om jag såg rätt eller inte.


Idol dags!

Ska kolla på Idol! (: Ohja, onödigt inlägg men whatever.

Akon bacon

Asså gud vad jag håller på att lyssna om och om på låten. Älskar verkligen den! (: Låten som jag lyssnar på idag iallafall.


Behöver halstabletter!

Omg, kan inte ens prata nu. Jippi tappat rösten så kan inte ringa mamma heller och säga de så ska be pappa ringa mamma så hon kan göra det. Kan väl skriva på ett papper eller nåt. (: Låter handikappad typ. Haha! Men behöver mina halstabletter och dom vi har hemma smakar skit! Behöver mina bra halstabletter som jag hade idag på morgonen men r.i.p så måste ha dom nya nu!

Just det!

Inge tandläkar besök för mig inte! Mamma tyckte de var onödigt att gå dit när jag är sjuk och jag slapp öppna mun och säga att jag inte orkade utan hon ba ringde och sen efter det sa hon att jag ska till tandläkarn nån annan gång.

Men nu ska jag slappa och har hur ont i halsen som helst asså! Det blir typ inge bättre känns de som efter läkarn igår så kanske måste dit igen för han sa att om de inte blir bättre så måste jag dit.. Jobbigt för jag hatar att gå till läkarn men älskar faktiskt att gå till tandläkarn. Har ingen fobi för att gå till doktorn eller så men gillar bara inte men tycker tandläkarna bara är coola och dom har coola saker där också. (:

Låter som ett litet barn men så äre. Ska inte behöva ljuga för er.

The hills

Yes, trodde inte de skulle komma en till säsong, men ohja de gör det! (: Så himla glad för i ♥ the hills. Det börjar iallafall 26 september på mtv som vanligt och tror de börjar klockan 19.00. Men undra om Whitney (hon i mitten på bilden) kommer vara med för hon bor ju i New York nu så man får väl se men Lauren (hon till höger) och Audrina (hon till vänster) är med såklart och kanske Heidi (ingen bild på henne just nu för google är skit konstigt..?).


Hemma idag

Valde att vara hemma idag för hostan har blivit mycket värre! Åhh, känns som att jag aldrig kommer bli frisk.. Och idag ska jag tom till tandläkarn, går de verkligen när man nyser, hostar som f*n och är jätte snuvig? Tror inte det.

Ska nog prata med mamma om de och prata med min riktiga tandläkare i luleå för jag har en idé. Bryr mig inte om de gör skit ont utan måste göra de hellre än rälls (stavning?) ju för f*n!! Förr ville jag faktiskt ha rälls men inte nu längre.

Soligt

De har helt plötsligt blivit soligt ute och vill verkligen ut men ja, sjuk ju.. Men ligger och ser på tv och tar de lugnt medans jag väntar på mamma. Dricker också lite cola men min huvudvärk går f*n i mig inte bort!

Har så himla ont i huvet asså så har lust att somna på soffan och sen när mamma eller pappa kommer hem så kommer dom väcka mig säkert. Men nej, ska inte sova för då sover jag inget inatt fast de gör jag itne då heller fats jag inte sover på dagarna så man kan ju vända dygnet som ett nattdjur kanske. Eller nä..

Sorry

Dålig update men har varit hos läkarn hela dan idag typ. Jobbigt som f*n iallafall och vi fick åka fram och tillbaks. Är helt slut och ska ta de lugnt men först ska jag göra lite läxa som jag kan lämna in till mina lärare imorgon för idag ville mamma att jag inte skulle gå till skolan för jag är fortfarande sjuk men läkarn tyckte tydligen att jag ska gå imorgon och smitta alla, woho!

Har redan smittat brorsan och mamma, kommer smitta hela skolan typ! Aja, får väl se vad som händer imorgon om jag går eller inte men känner på mig att jag kommer bli hem skickad för jag nyser, hostar och vad de nu heter hela tiden! Men läkarn sa att jag ska ta 8 alvedon eller panodil per dag för att sänka febern också.

Och han sa också att de bara var ett virus som snart kommer fara bort och han tyckte de var lite konstigt att de hållt så länge (varit sjuk sen lördags natt) för de brukar inte virus göra sa han men mamma sa att jag har ett bra immunförsvar så kan ändå vara svininfluensa som inte tar på mig så mycket pga av att jag har bra immunförsvar ju så man vet ju aldrig. Men sa ändå adlrig till läkarn att jag har jätte ont i huvet på dagarna men aja, får väl se hur de är imorgon.


Bottoms up

Ska se på film nu och ta de lugnt.

Fick ett tips

Jo jag pratade med en bloggare och jag sa att jag skulle ta ett bad men hon sa att man inte skulle göra de för att man sa ta på sig jätte mycket kläder så man svettas för då går förkyldning bort fortare. Bra tips va? Jag älskade tipset och har tagit på mig jätte mycket som mjukisar, två stumpor+tofflor, en lång mjukiströja, flisjacka och ska snart lägga mig i sängen och se på tv eller film.

Tack för tipset Arnela! (:

Sjuk..

Ja, jag är sjuk än och de har blviit värre så jag knarkar halstabletter och nässpray! Sov ingenting inatt och gick o la mig vid 1 tiden. Shit asså så snacka att jag är trött! Jag orkade iallafall inte ligga i sängen och bara snurra där och vänta tills jag somnar utan gick upp vid 10 tiden.. ,vet så j*vla tidigt!

Sen hörde jag att Casper hosta (har typ smittat han med.. (a) bäst asså) så gick upp till han med halstabletterna i handen ofc och fråga om han ville ha men han sa nej och sånt sen fastnade jag där så vi satt bara och prata, länge sen man pratade med han. Asså jag menar på "riktigt".

Jag och brorsan är inte så "tajta" ändå som vissa tror och vissa säger att vi är jätte lika (utseendet) medans vissa inte ens vet om att vi är syskon. Men vi kan va med varann ibland när vi är med kompisar men de är för att mina eller hans kompisar vill typ vara med oss eller nåt sånt så de blir bara så juu.

Natti

Ska inte gå och lägga mig nu men ska slappa nu och orkar inte göra nåt inlägg då så vi ses imorgon eller kanske inatt om jag har lust att slå på datan för jag kommer nog vara vaken hela natten för jag inte kan somna..


USCH!

När jag kommer upp till mitt rum så ser jag världens äckligaste sak! En sånndär stor j*vla mygga!! Jag hatar sånna och har alltid gjort det! Eller igentligen hatar jag alla insekter och äckliga saker, dom kan ba dö!

Iallafall fick en hjärtattack när jag såg den och den började flyga närmare och närmare mig så jag tog min cola flaska och tjoff, dead. Haha! Sen kastade jag bara flaskan i soptunnan, tänker fan inte ta bort den från flaskan, usch liksom!

Men jag lever iallafall och nej, har inte sett den hemliga filmen för den avbryts hela j*vla f*cking tiden! Fan vad sur jag blir på dom j*vla f*tt torenterna eller va fan de nu kallas! Ursäkta språket men försökt hela dan, då börjar man bli j*vligt less asså! Eller? Iallafall så blir jag de, och när jag blir sur så säger alla att jag ska lugna ner mig, så ja man kan nog säga att jag har kortstubin som Örjan Lax har (han från Hjälp!) typ för direkt när datan börjar lagga så ja.. (: Ni fick veta en hemlighet där märkte jag.

Hipp hipp hora

Gud vad jag ser på film asså, två filmer på nåra timmar. Hipp hipp hora är grym och kommer och har alltid varit de! "Mouse" är så jävla dum i huvet och Sebbe han är så himla söt och ser så j*vla oskyldig ut. (: Men väntar tills en annan film blir klar för den ska jag se ikväll har jag bestämt och ni får väl vänta och se vad jag ska se på.





Sebbe/Filip Berg till höger, så sööt!

Jätte bra!

17 again var faktiskt jätte bra! Rekommenderar den verkligen. Men den var båda rolig och sorglig och absolut jätte bra. I början tänkte jag bara: när är den slut, herre gud vad tråkig. men gud vad jag ändrade mig snabbt asså! (:


17 again

Nu känner jag mig som värsta Zac Efron nörden (fast jätte länge sen man såg High school musical filmerna, förra året i musiken) men ska se en av hans filmer och jag laddade ner den för jätte länge sen men har bara inte kommit till den än liksom men nu ska jag se den har jag bestämt och flera har sagt att den är jätte bra också så man får väl se vad jag tycker om den.

Filmtips någon?

Någon som kan någon bra komedi att se på, skriv gärna till mig då! (:

Jippi..

Hatar Sandra just nu för hon har smittat mig med sin j*vla förkyldning! Åh, är hur snuvig som helst och har jätte ont i halsen och kan knappt prata.. & jag som ska på skolan på måndag ju, men hoppas jag blir bättre annars går jag ändå på skolan, skiter i om de blir värre för jag kommer säkert bli hemskickad då om jag snuvar för mycket eller hostar för lärarna måste ju vara säkra på andras hälsa för man vet ju aldrig om de är svininfluensan eller bara en vanlig förkyldning.

Hoppas jag blir bättre men ska stanna hemma hela helgen (kommer nog inte hålla de), iallafall ska försöka stanna hemma men de kommer säkert bli långtråkigt men man måste ju bli frisk så ska ta de lugnt idag iallafall och kolla om de blir bättre.

Iallafall så sov jag jätte dåligt inatt som var jätte jobbigt men de var hostan, halsen och näsan som gjorde att jag inte kunde sova så jag är verkligen trött idag.

Cola

Kom nyss hem efter varit med Azra Moa och Malin, fast vi träffade jätte många i Heden också fats alla var killar då och jag hade jätte lockigt hår, jippi men som tur vare inga snygga+dom var yngre så gör inge då, men tjatade ändå om en plattång av Moa men hon orkade inte gå hem och sånt.. Så fick stå ut.

Skönt äre iallafall att komma hem och äta lite godis och dricka cola. & nu jävlar ska jag kissa för jag har varit kissnödig ända sen vi åkte, vid 5 eller 6 tiden så fatta att jag hållt mig länge!

Ska snart ut

Drar snart ut med Azra (såklart! (:) men jag och hon ska först platta håret sen drar vi ut mot, ja nånting. Ily bitches!

Filmdags

Nu ska jag se film och ta de lugnt så puss så länge!



(Världens fulaste ögon, ohja).

J*vla mamma!

Åhh, mamma lät Casper ta Min cykel och cykla till skolan, varför ska han igentigen göra de? han som är så j*vla lat! Så ska fan i mig inte till skolan för att "hämnas" mot mamma.

Is´t her felt and she have to take the blame.

Drar nu!

Hejdå bitches, syns senare!


Sovmorgon

Har sovmorgon i dag i en timma så börjar halv 10 istället. Skönt men sov inte ut för sa till mamma att jag skulle ta den vanliga bussen men har ändrat och planerat nå annat istället med Sandra. Ska cykla till henne och sen tar vi bussen vid 9 tiden sen är vi framme vid skolan precis i tid.

Men ska göra mig klar nu för är inte klar än och måste snart cykla för att hinna och platta håret hos Sandra också för de kommer säkert bli lockigt när jag cyklar ju men skriver när jag åker.

Azra,

om du ser de här, ring mig på mobilen!

Skolan

Nu har jag äntligen kommit hem efter en lång dag på skolan. Fick sluta tidigare än halv 4 men kom hem vid kvart i 4 sen åt jag efter de och kom nyss hem efter varit ute med Kira. Har lust att vara med någon så ska fråga Azra om hon orkar eller om hon sover för hon är så himla trött. eller igentligen alla är väl det.

Men skolan gick väl bra. HK för första gången (i 8an asså) som gick bra förutom en sak, Tim var där och jävlades med mig och Sandra.

Vi skulle göra toast och vi ville bara ha på ost och skinka men när vi gick därifrån så gick Tim dit och pepprade våran toast och vi visste inget, sen när vi satt och åt och han bara garvade hela tiden och sa: är de starkt? & jag och Sandra fattade ju ingenting men efter vi ätit upp våran toast fick jag jätte ont i halsen och då började Tim garva ännu mer och sa de där igen och jag ba: vadå då? & då sa han att han hade pepprat den och började asgarva ännu mera och jag ba: jaha, de var därför den var så stark och att jag fick ont i halsen. (: Snabbt asså och sen retade Wille med att han spottat i maten men Tim sa att han inte gjorde de och såg allvarlig ut så han hade inte gjort de, men när Wille kommer gå från maten då jävlar ska jag spotta i hans mat! Haha, där får han igen iallafall! (:

Möte

Idag har de varit föräldramöte som mamma gick på och fick massa beröm av min lärare för jag jobbat så bra och inte varit hemma nåt (förutom idag då). Känner mig så jävla stolt asså! Längesen jag fick beröm av mina lärare men nu jävlar, bra start asså! (: Nöjd över att jag fått så mycket beröm av alla mina lärare igentligen och mamma var också stolt över mig så hoppas jag fortsätter så hoppades mina lärare och mamma.

Men ska snart sussa för jag börjar bli trött och ska ju till skolan imorgon så sista inlägget för idag så godnatt på er.

Spakväll+åskväder

Besämmt att jag ska ha en spakväll men när jag tänke skriva de här inlägget så hörde jag muller och sen såg jag ut genom fönstret och shit asså! det var kolsvart på himmlen! :o Och jag gillar inte ens åska, iallafall inte när den är nära och man ser blixten jätte nära och mullret låter jätte högt för då blir jag allvarligt skit rädd och skriker och gömmer mig.

Ni fick också veta en liten hemlighet om mig nu märkte jag. Men de har hänt flera gånger att blixten slagit ner exakt framför mig så därför är jag så himla rädd för åskan. Förr var jag faktiskt inte rädd för åskan men nu när de hände för nåra veckor sen på sommarn så är jag livrädd för de var då de hände och elen slogs av och allt också så de var alldeles kolsvart på himmlen och hemma så jag bara sprang och skrek och pappa sa åt mig men var så himla rädd.

Varmt..

Gud så varmt de är i mitt rum asså! Usch, typ svettas och de är inte så vanligt att jag gör de. eller är det vanligt att nån gör de när man bara sitter i sitt rum och kollar på tv? nä tror inte de, kanske håller på att bli sjuk men de skiter jag i för ska på skolan imorgon, sådesså! För jag brukar svettas när jag är sjuk och bara sitter hemma och gör ingenting och man fryser jätte mycket när man gör nåt!

Men ska ta en bad, kanske blir bättre då och då känner man sig fräsch också på skolfotot imorgon ju. Ska nog ta en mask, acne mask då och jag som jämt brukar ha otur på skolfotot och måste jämt ha nån finne, kommer inte hända nu iallafall har jag bestämt! Min hy är len nu men försäkerhetsskull, man vet ju aldrig vad som händer på natten när man sover för då brukar acnen komma.

Skolfoto

Imorgon är de skolfoto som jag aldrig blir bra på! Hoppas man blir bra i år då men de kommer nog inte hända för man kommer nog se förjävlig ut som vanligt.. Men hoppas också att man har tid att fixa sig lite mer på skolan för annars vet jag inte vad jag gör om jag inte fixar mig lite till på skolan för de gör jag typ alltid innan skolfotot tas och när dom just ska ta kort då ser men helt konstig ut och alla tjejer håller typ på med håret (vissa då, men dom flesta) och fotografen måste säga åt oss tom. (:

Iallafall imorgon ska jag ta med mig mer smink än jag brukar så man kan fixa till de och sånt också ju och plattång, hårspray och borste/kam.

Aj mitt renben!

Jag har verkligen jätte ont i mitt revben på högersidan så orkar inte gå på skolan idag men ska gå imorgon så kanske de blir bättre om jag vilar upp mig idag. Och panodil funkar inte ens på de och pappa säger att vi ska till vårdcentralen och kolla upp men tänker fan inte göra det för han tjatar för mycket och en annan sak..

Kollar iallafall på Mean girls så ska kolla vidare.

Mår så dåligt nu

Vet inte varför jag mår så himla illa. Kanske är en sak jag tänker på som är så himla hemsk asså, lider verkligen med henne! *****, du kan lita på mig och kommer aldrig berätta de du säger till mig för de stannar hos mig föralltid.

Jag vet inte hur de känns att bära på nåt så stort men förstår iallafall att de är väldigt jobbigt att bli anklagad för nå sånt för jag har blivit anklagad för nåt liknande! Hatar när livet är piss asså och ska försöka trösta dig så mycket som jag kan.

Hemma

Skönt att vara hemma igen men kom igentligen hem för 1 timme sen men åt och gick ut med hundarna. Köpte inget för Casper behövde skor så fick inget med mamma och pappa är skyldig mig 1100 kr! (: Så längtar tills nästa gång vi far till Luleå.

Iallafall träffade Azra när jag gick ut med hundarna men hon kunde inte vara med mig eller följa med för hon var med Emina som hon inte kan lämna för då blir hon skit förbannad!

Luleå nästa!

Ska snart till Luleå så ska fixa mig sen ska vi hämta brorsan på skolan för han slutar halv 4! Haha! Rätt åt han för han var en riktig pain idag!

Men jag vet inte riktigt när vi kommer hem men vi åker nog snart så puss så länge. <3

Skolan

Sitter på skolan och har bild men jag och Sandra blev klar först av alla så vi fick sitta vid datorn och ta bild men sen såg vi att den andra datorn var borta så vi blev inte så glad precis..

Men jag slutar vid 2 tiden men sen efter de ska jag till Luleå men kommer hem först så vi ses då, hejdå bitches! <3


RSS 2.0