Hemma.

Nu är jag hemma och gör ingenting. Har ju varit med Azra hela dan och fick äntligen träffa våran snygging! <3 Haha, Azra blev typ kåt också när hon såg han. :DD Ojoj, hettar till och jag bara började skratta. Men vi gjorde det vanliga och ni har nog fattat vad vi gör hela dagarna vi är med varann. Kan ni gissa vad? Joo... såklart så skämmer vi ut oss och spanar in killar. (a) & speciellt ******, RAAWR! ;'') Men det är så skönt att han är tillbaks hemma så man kan kolla på Han ju. (a) (y)

Kommit på en sak nu, när jag skriver om snygging eller ****** så skriver jag Han istället för dom andra två namnen, för Han måste fan vara hemlig! Bara min och Azra´s! (a)

ICE AGE 3! (;

Vill se! :'D Den verkar grymt rolig, och kolla in bilden är ett måste! ;)



HAHAH erkänn sexig? :'D Så jävla ful min!

Drar ut..

Hejdå, ska ut med Azra osv.. puss! <3

Äntligen! :'DD

JIES, jag mår äntligen mycket bättre idag! (; Så nu kan jag vara med kompisar också, saknar dom ju.. <3 Men vaknade för en timme sen och såklart så höll pappa och mamma på typ 2 timmar sen klev jag upp. (a) Så snabb jag är asså, men ville ha lite sovmorgon för att jag gick och la mig vid 3 tiden, ändå tidigt men aja. Ska göra mig klar nu, eller håller redan på men måste platta håret och sminka mig lite till. Sen kanske jag ska vara med Azra och ta chansen för jag kanske börjar må illa senare, för mamma och pappa sa att jag är sjukt dålig på att äta och dricka. Åt typ inge förutom middag och jag åt jätte lite då också & idag har jag inte ätit nåt än för det finns inge.


Slapp. (h)

Har nyss sett klart på en film som var skit bra! , Aquamarine så grymt bra asså & Wildchild med! (; Två helt bra filmer asså, rekommenderar dom verkligen.

Aquamarine.


Wildchild.

Grattis gumman! <3

Idag fyller min lilla Sandra år! <3 Så nu är Sandra 14 år! (; Ha en bra födelsedag gumman för de är du värd! <3

Kan det bli sämre?..

Jag mår inge bra alls idag heller. Orkar knappt göra nånting. Har inte kollat febern idag och orkar inte heller.. Och ni kommenterar inte ens, ni är ju för fan kass på de! Allvarligt, ni är det. Men aja, på dåligt humör, så sorry men seriöst, ni är kassa på det!


Men ska se vidare på film nu, hejdå.

Visste det!..

Jag förstod att jag hade feber. Prick 38 grader, även jag kan bli sjuk ibland, så ska gå ner och ta lite vatten och käka glass så den kanske åker ner.

Hoppas jag kryar på mig.

Laatis.

Följe inte med och käka middag för jag mår så jävla illa asså. Har inte ätit nånting än förutom en tunnbörd rulle. Ska nog kolla febern också för känne rmig slö och allt också. Aja, det blir väl inge BA idag.. Fast dör inte precis, har varit där alla dagar sen det började så. (;

...

Hej alla bloggläsare.

Vaknade typ nyss, skit trött och Casper väckte mig och sen efter det gick jag upp. Och håller på att göra mig klar för vi ska äta middag hos nåra och jag mår illa, men får väl se om jag klarar de, för jag mår inge bra alls idag heller.. Så jobbigt asså. Men ska fortsätta att göra mig klar, puss.


Soligt. (h)



Mitt väder till 2 juli, kanske blir så hära ännu längre. (;
Soligt och varmt iallafall! (h) <3


Överdoos.

Michael Jackson dog av en överdos, alltså inte av hjärtstillestånd eller hjärtattack. Det är den verkliga historian till att han dog. Så hans fel igentligen att han dog, och jag lyssnade inte ens på hans musik, så jag är inte ledsen, känns som vanligt, förutom att alla snackar om det då vill säga.

Men iallafall, ni är kassa på att kommentera, vill bara skriva det. (a)

Mår skit illa..

Hej bloggen, förlåt för den dåliga uppdateringen idag. Börjar bli kass på att uppdatera nu ju.. Men ska försöka att bli bättre. Men iallafall, har varit på BA med massa, och kom hem för typ en halv timme sen kanske. De hände rätt så mycket, flera bev stoppade av polisen för dom rökte eller drack. Åkte bara en karusell och de blev virvelvinden, sen efter det åkte jag hem för jag hade spyan upe i halsen och sånt, så ska ta det lite lugnt och mamma ringde och fråga var jag var för hon är där ute nånstans och jag sa att jag var hemma och mådde inte nå bra alls, och då sa hon att jag skulle ta det lugnt och bara ligga på soffan typ. Men ska gå nu och jaaa, slappa, hörrs nog imorgon istället för senare.


Sommar och sol <3

Ha rvarit med Azra idag och är med henne än och vi ska ju till BA idag också! (; Så måste snart fixa mig men har inget att ta på mig! Men hittar väl nåntng, puss på er iallafall.

R.I.P Michael Jackson.



Nu är "Kungen av pop" död. Han dog i en hjärtattack och han blev bara 50 år. Och han gick bort torsdagen den 25 juni 2009 klockan 14.26. Popstjärnan lämnar också tre barn efter sig. Han har sonen Prince Michael 12 år, dottern Paris Katherine 11 år och Prince Michael II 7 år.

Läs mer om Michael Jackson´s död, klicka då hära.

Hemma från BA.

Hej alla snygga läsare!

Kom nyss hem efter jag varit på BA och sånt. Åkte bara Stardancer men gcik runt skit mycket och ska dit imorgon med Azra och vi mötte skit många, vi skiftade lite vem vi var med och sånt. Men imorgon ska jag ju dit med Azra som ni fattat och jag åkte ju bara en karusell (stardancer) men får pengar imorgon av mamma och pappa så kommer åka skit mycket imorgon! (;

Drar ut igen, Boden Alive baby! (;

Har ju varit ute hela dagen idag. Skönt har det varit och jag har vågat blöta ner mitt hår men nu är det såklart platt igen. Sitter här och väntar tills Azra kommer, sen ska jag göra mig klar och efter de far vi till stan.


Men nu kom hon så nu ska jag göra mig klar och sånt så hejdå, bloggar mera senare.

Håller på att göra mig klar.

Rubriken asså. Efter det ska jag ringa Azra och kolla om jag kan vara med henne. Det är skit varmt idag, 30+ typ, mera tror jaa tom. Men ska nog göra mig klar och inte sitta vid datorn hela tiden.

*Gäsp*

Okej, skrev ju i förra inlägget om hon väcker mig 10 men istället väckte hon mig 11 den här gången! Åhhh, jag somna kanske vid 6 tiden och har vaknat då & då och nu kan jag inte somna om.. Och casper kom inspringandes och skrek och sjöng jag hade bara lust att skrika: hållkäften!! Sen kom jonte också som tänder lyset till mitt rum och då jävlar blev jag jävla förbannad! Men sen kom casper och släckte lyset igen. Men aja, ska nog försöka väcka mig själv för känner mig som en zombie..

Godnatt.

Ska nog gå och lägga mig. Klockan är ju snart 5. :o Märkte inte det förens nu, så ska "nanna" sängen, och fan om mamma kommer och väcker mig klockan 10!!


Aja, godnatt på er alla! <3

Tungpiercingar

Kolla vad jag hittat! Måste ha en när jag gjort hål i tungan! :DD



Vill såklart ha den ROSA! :'D Men kostar ju bara 25kr st så kanske ska köpa alla färger typ. (a)

Nattblogg.

Hej alla ni som är uppe nu dvs!

Jag är uppe än för har inte annat att göra för det är bastu i mitt rum så kan itn somna. Har försökt sen 1 typ.. Meningslöst kändes det så gav upp, sen när jag just skulle öppna dörrn så öppnade pappa dörren och frågade var Wilma var & jag har ju försökt sova och hon var inte i mitt rum så jag sa: hur ska jag kunna veta det, ni hade ju henne i erat sovrum..? Sen började vi leta henne över hela huset och mamma & casper låg och sov, sen gick jag upp till mammas & pappas rum och letade där sen såg jag att dom hade haft fönstret öppet och såg att det var en stor reva i den (säkert 30 cm lång!) så blev orolig och sprang ner till pappa och sa: hallå!!, och kanske föll ner från fönstret!! Sen när vi tänkte gå ut så sa mamma uppe från rummet: VAAA???... Hon är så jäkla snabb så började asgarva! (; För var där för typ 1 minut sedan sen först då när vi skulle ut vakna hon. (; Sen kom hon ner och vi gick ut i kylan (brr) och jag gick såklart till hamocken för där älskar hon att va, men såg henne inte och sa tom hennes namn men inget "mjauande".. Sen gick jag till framsidan igen där mamma stod och pappa var på baksidan vid hamocken sen kommer han med en vit kall sak som ser skit trött ut och gäspar för fullt! :'DD Hahha, jag och mamma började garva sen sa vi bara god morgon till henne och sånt och hon verkade må skit bra för hon går inte kosntigt och kan hoppa från höga höjder så hon skadade sig inte iallafall, men hoppas hon lärde sig iallafall! (;


Staan.

Hej bloggen, förlåt för den dåliga uppdateringen. Har varit ute hela dan med Azra och sen åkte vi till stan för idag började BA (Boden Alive) så vi kikade vad det fanns för karuseller man kan åka osv.. Sen träffade vi Cappe & Danne och många fleerr. Men vi var bara med Cappe & Danne. (; Jag och Danne bestämde vilka karuseller vi ska åka, så ni hittar oss mest på Stardancer, Breakdance & Virvelvinden! Så nån kommer väl träffa oss nån dag i veckan, nog på fredag, för då ska jag ut! ;) Kanske imorgon men kommer nog inte åka, bara vara där och kika litegrann på alla andra som har roligt och dricker för fullt! (;

Boden Alive!

Ska nog gå på Boden Alive imorgon, torsdag & fredag. Mycket blire asså, och mycket karuseller!! (; Och vara med poolaree såklart. (a)

Fräsch. (h)

Känner mig jätte fräsch asså! Har tränat och duschat av allt äckligt svett! :/ Och mamma var lite taskig, och trodde inte jag skulle orka träna hela passet, men klarade det lätt! (a) (;

Sitter här iallafall och väntar tills håret börjar torka lite mera sen jag jag föna det. Måste också sminka mig, och ta på mig kläder.

Step in.

Ska till step in halv 1, vet inte ens hur länge jag kommer vara där, sen ska jag vara med Azra. (; Så en fråga nu, ska man ha smink när man tränar eller inte? (a)


...Eller, tar bara på mig mascara, måste ju duscha efteråt kom jag ju på! (;

Ska slappa nu.

Ska se på tv och slappa lite grann, ska gå ner istället för att sitta i bastun. Puss! <3

Anonyma wb..

Så jävla less jag blir på alla jävlar fegisar som är anonyma och kommenterar nånting! Ta och väx upp för fan, innan du kallar nån för wb och en hora vetja!..



Plus, hur fan har du fått tag i min blogg igentligen, är kanppt inne där längre gumman.. Puss på dig iallafall, för att du försöker sänka mig men det går inte.

Hejdå alla söta! (;

Ska ut nu, puss hej! <3

Inne i bastun.. :/

Nu sitter jag i mitt rum och svättas som en griiiis! :D Men sitter också och väntar tills pappa kommer hem med mina popcorn, lyckades övertala han. (; Så har jäkligt tråkigt, och en till sak, har inte sett min snygging på 2 dar nu! :o

Paris Hilton! (;

Ska se på...



BÄÄST! (;

Trött efter varit ute hela dan..

Jag är jätte trött! Har varit med Azra hela dan och bara varit ute, har också väldigt ont i huvet.. :/ Men ska börjar Paris hilton´s my new bff, som jag måste se! Det är ju skit bra såå, har mina behov. (a) Har ocså jävligt många myggbett som jag blir skit sura på! Så jäkla jobbigt.. Det är också en bastu i mitt rum så man kan kanppt andas hära. :o Ska ta mammas och pappas fläkt nu! , HAHA! (;

Åska och nu soligt igen. (;

Det har typ åskat idag, och regnat, men nu är det soligt! (; Håller också på att göra mig klar för ska nog vara med Azra idag också. Men håller på att göra mig klar och sånt, så ska nog snart ut med henen tror jaa. Puss!


Tråk kväll..

Har haft rätt så tråkigt efter jag kom hem. Har inte gjort så mycket, bara myst. Wilma har slocknat i min säng, men hon ska kanppast få ligga kvar där när jag ska sova! (; Jag vet, är så jäkla snäll. (a) Men bloggar mera imorgon, pusshej. <3

Myggbett.. :/

Har varit ute med Azra, och har skit mycket myggbett.. , och ännu värre, våran snygging kom aldrig ut!! :'( Har inte sett han på hela dan. :o Men aja, låter för fan desperat! (; Hahha, och Azra är fyfan det! (a)

Ska ut igen,

hoppas ni inte kommer sakna mig för mycket.

Hemma från Luleå.

Hej alla bloggläsare!

Jag sitter här helt slut efter den långa dan i Luleå, men har fått saker! (; Men tyvär så kan jag inte lägga ut bilder på dom för usb-sladden är konstig.. :/ Men fick en klänning tunnika och tubtopp. (; Jätte nöjd, för dom är jätte söta! Men iallafall, jag och mamma har gjort en "deal" om jag sköter mig till luleåkalaset så ska jag få ta hål i tungan och hon betalar! (y) Så ska hjälpa till så mycket hemma som möjligt och inte skrika lika mycket.. (a)

Men sitter här och väntar tills Azra loggar in på msn, för ska vara med henne. Orkar inte ringa.. (a) Så får sitta här och tråka lite medans. Jo, en sak till, AZRA, logga in på msn när du ser det hära! (;

See ya later! <3

Ska se en film, sen sova typ så kommer inte blogga nå mera idag. Sen ska jag ju till Luleå imorgon och jag kommer hem klockan 4 typ sen ska jag äta middag & sen ska jag vara med böögsämstaAzra! <3 Så vi hörs inge mera idag, men kommer sakna er alla! <3

Kisses and hugs from Nicah.

Azra är sämst!

Azra är böög som vanligt och kolla på första bilden..



.. Sen tipsade hon ju mig på en sida, och sen hittade jag de hära.. Och jag skrev men äru böög? :), efter jag hittat bilderna, erkänn sämst hon är? (;



Men nu har jag lärt mig en sak! , man kan äta under vatten. (; Så testa ni! (a) (;

Så jäkla snabb asså!

Hahhhaah, bilden förklara allt! (;


Tillbaks efter promenaden.

Gick ut med Troja och Kira och nu är jag hemma. Hade tänkt gått ut med Wilma också för hon satt vid dörrn när jag kom hem med Kira för Troja och pappa var fortfarande ute, sen när jag just tänkte gå ut med Wilma, så kom han hem, så då orkade jag inte. Men hon har redan varit ute idag, men hon älskar ju det. (;

Ska ut snabbt!

Ska ut med hundarna med pappsen.

En fråga!..



Vem är det, och vad menar du?..

Våldtäkts trosar! (;

Det är rätt så bra om man är kanske på fest eller nåt, och nån kanske kommer och ska försöka våldta en. Då ska ni prova dom hära!



Dom är bra, för dom är ju skit svåra att få av! (; Hhaha, kommer nog inte köpa sånna, värsta farmors trosorna!! (a) Men nån kan testa!? (; (HAHAH)

Hejdå..

Ska snart ut, hejdå. <3

AZRA,

logga in på msn när du ser det här!


Godmorgon!

Hej alla söta bloggläsare! Jag vaknade vid 10 tiden för mamma kom in och väckte mig.. Hon måste jämt väcka mig och Casoer vid 10, stör mig verkligen på det! Det är jobbigt, för jag går och lägger mig vid 1-4 tiden ju! :o Men iallafall, har just badat och sånt, ska snart börja göra mig klar för ska vara med Azra idag och vi kommer nog säkert kolla in våran snygging. (a) (; Ehmm, sen gör vi det vanliga, slappar på min studsmatta, eller nää, vi har döpt om studsmattan till liggmattan! (h) Vi är coola. (h)

Måste fan köpa hårfärg för att färga utväxten och färga om hela mitt hår!

Honungsmeeeloon! :D

Sitter här och äter honungsmelon och tittar på cribs. (; Goottt asså, för skit länge sen sisst.. Asså jag åt honungsmelon. (a)

Hot chick! (;

Ska se på The hot chick snart, efter Teen cribs hette de, och det var ju bra.. såå. (:

Hemma nu.

Hemma efter jag och Azra har dreglat (a) på våran snygging! (; Azra har sagt att hon ska gå och prata med han, men tror att det knappast kommer hände.. (; Men han var typ ute och cyklade och hoppade studsmatta med världens söta unge (hans lillebror Melvin :D) och glodde som fan på oss och såklart så glodde vi tillbakzz! (; Men just nu tittar jag på nått nytt cribs prgram på mtv. , vettefan vad de är ens men aja.

Hejdå. <3

Ska ut med Azra och kolla in våran lilla snygging. (a)

Snygging. (;

Har ju varit med Azra idag och sånt, sen gick hon hem när jag åt. Sen tänkte jag hämta glas till alla, så höll jag i ett sen typ exploderade det rätt i handen så har skärt mig.. Cutcut. (a) Så har lite ont i tummen och handen.. ;/ Men jag vill vara med Azra lite mera idag så ska kanske ringa henne, men min brorsa har tlfn nu, såklart! :/

Azra. (;

Är just nu med Azra och vi dampar loss! (; Vi gör det vanliga och jag måste verkligen byta om asså! Hejdå.

Tråktråk.

Pappa väckte mig vid elva tiden så jag är skit trött för gick och la mig vid fyra tiden.. Men det är rätt så fint väder, bara lite molnigt men annars bra. Ska nog göra mig klar och ska kanske vara med Azra. (;


Natti natti.

Ska se en film nu sen kanske jag går och lägger mig för jag är rätt så trött för dygnade ju förra natten. (;

Ny design!

Hade så tråkigt, så gjorde en ny design! Vad tycks? Jag blev rätt så nöjd med den, och den är också tjejig och så som är sött. (; Tog inte ens så lång tid att göra den, som också är bra! (y) Kommentera den gärna. <3

Måste ringa nu!

Måste ringa Azra och prata med henne nu.

Angående designen.

Jag orkar inte fixa nån ny design just nu, ska typ be nån istället. Om nån vill så får ni fixa min. (; <3

Midsommar.

Jag har varit med Azra ett litet tag sen åkte hon till heden, men iallafall, kommer nog ha en tråkig midsommar.. Bara vara hemma och ingen kompis för alla ska typ bort också eller vara med andra. Men farmor och farfar kommer iallafall, sen prata pappa om att vi ska köpa crocket.. Aja, typ tråkigt..

Godmorgon! (;

Idag är det midsommar och det är inte så bra väder precis. Dygnade lite inatt för var vaken till 6 tror jag, sen gav jag upp, sen har mamma varit och väckt mig skit många gånger, så gav upp nu!.. Är trött men kommer bli piggare ju. Men jag hoppas solen kommer fram så det blir lite roligare iallafall. Men man får väl se. Idag ska jag iallafall vara med Azra om hon inte ska göra nå annat då.. , och typ vara hemma, men kommer mest vara ute och sånt skit. (; Men måste typ ner och kolla vad dom andra gör nu.

<3



Nu känner jag bara ilska , Klarar jag det?
Jag känner mej illamående , Arg för inget .
Jag ville att du skulle vara på min sida  men de va du inte ,
Jag hoppas att du förstår vad jag menar , för om du skulle läsa detta
så vet du vem du är ...<3

Kom just hem.

Kom just hem efter att jag varit ute litegrann. Fyfan vad kallt det var asså! , förfrös mina stortår.. :( Hahha, jag skulle inte varit barfota och foppa skor, ett tips! (; Men jag tittar just nu på 2 and a half men och ska krypa ner under täcket så mina tår blir varma. Så hejdå alla söta läsare! (;

Hemma igen.

Har varit ute med Jenka nu hela dan och Azra typ halva. Jag och Jenka har iallafall haft skit roligt och skämt ut oss. (: Vi hittade på en ny sak! , vi tog med ett täcke+kudde och satte oss mitt på trotoaren (stavning?) och satt dära och sjöng och allt och skrek hej! (; Hahah, förfan asså! Så vi har iallafall inte haft tråkigt. Sen har vi varit med olika personer också så vi har varit lite här och där också. Men ska nog snart sova för mamma ville att jag skulle upp tidigt.. :/ Usch asså, kommer ändå inte gå nog. (; Men tyyst nu, ska se en film snart också. (a) Hehhee, lyssnar aldrig asså! (;

Midsommar imorgon juu..

Visste ju inte att det var midsommar i morgon ju, för jag är så snabbtänkt! (; Men iallafall, ingen aning vad vi ens ska göra imorgon.. Vill hitta på nåt och inte vara hemma och typ bara sitta med familjen och tråka hela dan. Knappast!! Vill ju vara med kompisar och typ festa eller gå på stan på kvällen eller nåt sånt ju men det kommer inte hände.. , mamma är som en jävla vakt! Bara för att jag och Jenka smet ut lite så har hon vaktat mig sen dess för hon går och lägger sig tidigare.. Så hon har sagt varje kväll: jag är vaken om du ska gå ut eller nåt, så hör dig om du är i dörren!.. Så jobbigt asså!

Men vad ska ni göra imorgon? :)


MIDSOMMAR!

Det är ju för fan midsommar imorgon! :o Omg, sprang in i Casper´s rum och skrek: ÄR DET MIDSOMMAR IMORGON?! och dom ba: JAAA! och jag ba: ALLVAAR!!?? :o och då skrek alla: JJJJJJJAAAAAAAAAAAAA!!!. HAHAH, visste inte det. (a) Men nu vet jag! Det är midsommar imorgon! :)

Azra & Jenka. (;

Är just nu med Azra, Casper, Danne och Jenka. Vi har typ dampat som fan och skämt ut oss. (a) Mest jag då. (: Särskilt på dammen så casper och danne stack hem för att jag skämde ut mig så mycket och alla kollade på oss för jag skrek och sa hej och vinkade till varenda bil och allt. (; Men ska fortsättta vara sociala med dom nu, pusss! <3

Ska nog göra mig klar.

Det som står i rubriken, fast snart. (a)


Tack Casper..

Fan ibland hatar jag min brorsa.. Han sitter i sitt jävla rum och pratar i tlfn och spelar sitt jävla fucking Wow och typ skriker och allt så man vaknar och jag hade bara lust att gå in i hans rum och börja skrika som en jävla galning!! Han är en sån jävla nöörd asså.. Fyfaaan, han borde ju skaffa sig ett liv asså istället för att sitta vid datorn och blockera tlfn 24/7!! Ehmm, iallafall, ni märker nog att jag är på SJUUKDÅLIGT HUMÖR? , det är därför! Ingen ska väcka mig genom att skrika och allt för jag blir fan galen då! Blir så jävla förbannad och allt, så ingen vill typ vara nära mig.. (a) Hahha, men som tur är har jag inte mens längre iallafall, så Casper hade tuur! (:

Myyskväll med mig själv. :)

Har en liten myskväll idag. Pappa hyrde Another gay movie till mig så håller på att se den, men har pausat för ska ta en macka nu. jaa vet lite sent, men ändå, var ju hungrig. :) Så ska göra en macka nu sen se filmen.

Max.

Kom nyss hem för jag har varit å max och käkat lite och skrämts (stavning?) av alla jävla fåglar runt huvet!!... Hahah, men maten var god. (:

Men min uppdatering är dålig idag för att jag varit med Azra och skämmt ut oss (som vanligt). :) Men också beror det på att när jag skulle publicera mitt inlägg tidigare idag före jag åt så gick det inte.. Konstigt men hoppas det hära kommer fram iallafall för det vill ja! :) Vill inte verka som att jag inte bryr mig om alla underbara läsare ju! :o <3 Så hemsk är jag inte.

Inge på tvn tyyp..

Åhh, asså det finns typ inge på tvn. Ska nog se på en film. Men måste gå och lägga mig tidigare än jag brukar för att jag ska till stepin klockan 10! :o Fyfaan asså..

Paris hilton. (:

Just sett klart Paris hilton´s my new bff som var skit bra (som vanligt). (: Vill vara med nån asså, har så jäkla tråkigt..!

Kallt och börja regna typ.. :/

Har varit med Azra och har skämt ut mig som vanligt och mest framför killar.. (y) Jag höll på att ramla framför Simon och Sebbe tror jag han hette, jag sprang till studsmattan och kastade mig över den och typ asgarva och ramla och på en gård var det en kille som nog var snygg tom som bara kollade på mig och Azra.. , Skrikit jätte mycket hemma och när vi dyklade på väg till godisarenan och när vi var på godisarenan, skulle skjutsa Azra på pakethållaren så åkte jag ut mitt på vägen! (: och sist men inte minst höll på att köra in i en bil och en stolpe och massa kollade när vi skrek. (: Vi är bäst på att skämma ut oss asså! (y) Sen började det regna på godisarenan så jag skrek och ville hem också så alla kollade på mig och vi började cykla hem då. Och Azra var tvungen att gå hem så sitter här ensam och har tråkigt.. Men äter choklad och snören ju så. (:

Ska ut med Azra.

Ska ut nu, ses senare.

Klaar! :D

Är helt klar nu, så väntar tills Azra kommer hem nu.. Tråkigt men aja.

Fiix.

Ska typ sminka mig och platta håret nu.

Tråk dag idag..

Har absolut inget att göra. Vaknade halv ett och skit tråkigt direkt när jag vaknade.. Har pluggat lite också för det måste man också göra. Men jag är så bäst asså så jag började göra massa saker, säkert 10 saker men slutförde bara en uppgift. (a) Hahha, bääst. (:

Film och myys.

Ska se en film, blir väl Pledge this för länge sen man såg den sist. (:


Filmtips?

Jag undrar om ni kan nåra bra filmer så säg gärna till mig för jag vill se lite film. (: Så tipsa gärna mig! :)


Regnigt.. :/

Har regnat nu.. Och kommer regna imorgon också! Fan så kasst!..

Men min moster, per/pär och mina kusiner (en del av dom) kom och hälsade på och gav casper sin present för hon var ju inte här när han fyllde år.. SOM VANLIGT!!.. Men aja, pratade bara med minna typ och hon ville vara med mig nån dag, för skit länge sen jag var med henne ju.. Så nån dag kanske, vet inte riktigt.

Besöksrekord! (:

Fick besöksrekord idag igen! :) Tack till alla som besöker, ni är änglar! (: <3

Kommer aldrig bli vi igen..

Har börjat fattat lite mera att det aldrig nånsin kommer bli som förr igen!.. Det kommer jag sakna och kommer alltid ha våra minnen kvar. Ni ljuger rätt upp i ansiktet på mig och allt så jag orkar fan inte bry mig nå mera om er!!

Hade bara lite tråkigt.. (:

100 frågor

1. är du kär? - nä
2. har du snusat? - ja.. :/
3. har du fimpat en cigg på nån annan? - nää inte så taskig (a)
4. har du legat i sängen brevid en kille? - jaa
5. har du blivit dumpad? - nää
6. har du blivit slagen allvarligt? joo
7. tar du droger? - nä
9. har du pussat en tjej? - ja (:
10. hatar du någon? - ahh
11. älskar du någon? - jaa
12. har några av dina vänner svikit dig? - jaa..
13. har du djur? ja
14. har du legat brevid en tjej i sängen? aa
15. hatar du dig själv? - ibland
16. gillar du orange? - nä
17. har du skadat dig själv? - nä
18. har du nån sjukdom? - nää
19. har du skämt ut dej för den du gillar? - jaa, men orkar inte bry mig :)
20. har du en gris? - nää :)
21. har du en plattång? - jaa :) (y)
22. har du en bror? - ah..
23. har du sjukt bra humor? - BÄST OFC! :D
24. är du brunett? - jaa
25. gillar du att stå i duschen i flera timmar? nää men kanske bara en men bada så kan jaa (:
26. tycker du om hästar? - nää, bara två stycken som älskar mig (a)
27. har du en hund? - ja två :p
28. har du skilda föräldrar? - nä
29. har du gått på simmskola? - ja, när jag var skit liten :)
30. har du sagt bög till en kille? - haha jaa (a)
31. har du sagt fitta till en tjej? - jaa
32. har du fuskat? - ah
33. har du en teve på ditt rum? - aa
34. har du lunar? - ja, men kommer inte ihåg vad jag hette (: (a) 
35. har du MSN? - jaa
36. har du en syster? - nää
37. har du bruna ögon? - näee
38. gillar du att fota? - joo
39. har du sett dig själv brinna? - nää tror jaa...
40. hjälper du dina vänner? - ja <3
41. gillar du tacos? - såklart! :)
42. tycker du att du är söt? - nää!
43. har du dansat? - jaa
44. har du spelat fotboll? - joo
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - nej.
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - kan jag väl men har ett liv (: 
47. har du ätit sniglar? - NÄ!? :o usch.. :o
48. äger du en locktång? - jaa
49. gillar du att tugga tuggummi? - jaaa! :)
50. borstar du tänderna varje morron och kväll? - ja, fast på kvällen kan jag somna eller orkar inte (;
51. gillar du kläder? ja! :DD
52. hatar du falska vänner? - jaa?
53. gillar du räkna matte? - nä..
54. älskar du någon nu? - ja <3
55: har du gråtit inför en vän? - ahh..
56. kan du sjunga? - nää, men vissa säger det..
57. har du sett nån dö? - nä
58. säger du vad du vill? - jaa
59. är du stor? - vaa?
60. vad är ditt hela namn? - för fult..
61. kan du tala spanska ? -  nää, fast jag har spanska (: (a)
62. är du kortare än 1.60? - nää :p
63. älskar du sommaren? - ohhja! :) <3
64. älskar du vintern? - nää!.. :/
65. har du mer än 6 par skor? - ja?
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - ibland om jag har skit tråkigt (: 
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - ja :)
68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? - joo
69. gillar du att städa? - nä, vem gillar det? :o
70. gillar du att sova länge? - JAA! :) <3
71. har du vart med om en olycka? - bilolycka eller? :o (a) 
72. är du förvirrad? - kan vara det, jaa (:
73. har du mer än 6 par byxor? - jaa..?
74. har du förlorat en vän? - ja..
75. gillar du att shoppa? - ja! :) <3
76. har du varit i paris? - nä
77. gillar du spindlar? - neej!!
78. klarar du dej själv? - ja
79. har du lagat mat? - jaa, men kan inte det så bra precis.. (a)
80. är du klantig? - hahah näädå :)
81. har du ÄKTA foppatoffler? - nää, tror jaa.. (a)
82. har du mer än 20 låtar på din data? - antagligen? :)
83. sminkar du dej innan skolan? - såklart! :)
84. har du träffat en kändis? - jaa
85. har du mer än 7 par nagelack? - jah
86. har du busringt? - hhaha jaa! :D
87. har du skällt på din bror? - varje dag :D
88. har du en vän som skiter i dig? - ja, och hon kan fan dra!!
89. har du velat göra saker men vågar inte? - jaa..
90. sover du med nått gosedjur? - haha nää. :)
91. har du åkt nånstans utan att du får? - ahh?
92. vill du bara bort ibland? - ja
93. har du tältat? - joo
94. har du brännt dig? - jaa, varje dag (a) 
98. bor du i skåne? - nää?
99. gillar du hip hop/rap musik? - beror på..
100. har det här varit kul? - nää.. men har man tråkigt så har man..

Tråk..

Har jätte tråkigt nu, Azra var tvungen att gå hem.. :/ Men kanske ska vara med henne senare, vet inte det, om hon får. Men ska snart äta middag iallafall.

Azra idag (: <3

Ska vara med Azra idag och vi kommer nog vara ute hela långa dan. (: Så hejdå! <3

Det här visste ni inte..

Att när jag är ute med vem som helst kan det vara tom hundarna, så måste jag jämt skämma ut mig! (:

Jag tror inte på kärlek. Ni hörde rätt, jag tror bara inte på det och har absolut jätte svårt att bli kär eller att gilla nån.. , men om jag skulle gillat nån så skulle det vara riktigt mycket!

Direkt efter jag städat i mitt rum (inte ofta då) så blir det jämt stökigt efter en dag. :D

Jag är inte lika blyg längre. För förr var jag jätte blyg. Asså när jag träffade nya vågade jag kanppt öppna munnen. (y)

Det är många från min släkt och familj som gått bort..


God morgon! :'D

Jag är på skit bra humör idag för att det är soligt och varmt! :D Jies asså att det blev det för det har varit så jäkla tråkigt väder typ hela veckan.. :/ , men nu är det soligt så man blir så jävla glad! Bra början på en ny vecka iallafall! :p Har just duschat och sitter och väntar tills det torkat eller så ska jag föna det. Sen efter det kommer jag såklart att sminka mig och sånt, och platta håret också ju! (y)

Night.

Ska nog gå och sova snart så god natt! (:

Film.

Ska se på film och slappa lite nu.

BESÖKSREKORD! :'D

STOOORT BESÖKSREKORD IDAG! :D TACK TILL ALLA SOM HAR BESÖKT MIN BLOGG! (: NI ÄR UNDERBARA OCH BÄST! OCH DET VAR RIKTIG STOR SKILLNAD PÅ ANDRA BESÖK OCH BESÖKSREKORDEN. (: SÅ TACK IGEN. <3

Om mig sak..

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel?: ja
2. Är du lycklig?: njaa
3. Är du uttråkad?: jaa
4. Är du ledsen?: nu ja
5. Är du italienare?: nää?
6. Är du cooling?: såklart! (h)
7. Är du från irland?: nä
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? aldrig varit ens och kommer säkert inte hände..


ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: nä
2. Har du någon gång blivit sårad?: aa
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: ja
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: aa
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: nä
6. Har du haft en hemlig beundrare?: vet inte, den är ju hemlig? :D
7. Är du kär?: nää
8. Vill du gifta dej när du blir stor? inte tänkt på det

10 TVÅ ALTERNATIV
2. Hår eller ögon?: vet inte :o
3. Katter eller hundar?: båda
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: några få bästa
5. Tv eller internet?: internet
6. Coca-Cola eller Pepsi?: cola (y)
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: utekväll (:
8. Pengar eller lycka?: lycka
9. Dag eller natt?: natt
10. Msn eller mobil?: msn, för det kostar ju förfan inte!

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?: nej
2. Brutit ett ben?: nä, tror jaa... 
3. Gjort nåt du ångrar?: JA..
4. Hoppat Bungee Jump?: nä, men vill! (:
5. Ljugit för någon du tycker om?: ja..
6. Ätit en hel tårta?: ojj haha nää :)
7. Gjort bort dig offentligt?: varje gång jag går utanför dörren.. (:
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: ah..
9. Gråtit när ett husdjur dog?: ja..
10. Velat försvinna?: ohh ja

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde?: va?
2. Telefonsamtalet du fick?: från pappa typ
3. Personen du var med?: casper
4. Roligaste grejen som hänt?: casper tappade alla våra saker (:
5. Personen du smsade: linn
7. Du skrev till på myspace?: inge myspace är inte (: 
8. Du kommenterade? idag
9. Du tillbringade natten med?: halvt med jenka och halvt ensam
10. Du kramade?: jenka

Vad gör jag fel?..

Asså kan nån berätta för mig vad jag gör för fel? Jag tar bara fel beslut varje gång.. Alla blir bara sura när jag väljer en som jag varit med på jätte länge, och den jag brukar vara med jätte ofta blir sur för att hon inte kunde vara med mig..? Fattar det inte.. Jag tar mina beslut och jag tycker jag gör fel, men tydligen tycker många att jag gör helt fel! ._.

FAAN!!

Gossip girl har ju fan säsongs sak!.. Fan, hade ju glömt det! Åhh, vad ska man hitta på nu då? Aja, kanske nå på tv.

Gossip girl.

Ska se på Gossip girl nu så hejdå!


Azra, du är bara för söt. <3

Gumman, du behöver aldrig vara rädd eller orolig att jag ska försvinna, för jag kommer alltid stå vid din sida och vara med dig så länge du vill ha mig hos dig. <3 Det lovar jag, och jag kommer aldrig släppa taget om dig från mitt hjärta, för det kommer ändå inte gå, för du kommer ändå finnas dära. Föralltid. Du har funnits dära i 10 år, så varför skulle jag bara glömma bort dig helt plötsligt och försvinna från dig som betyder mest av alla? Det går bara inte fattar du väl? Man kan aldrig glömma bort en sån underbar person som dig! Jag älskar dig jätte mycket, och kommer alltid att göra det! <3

Plattar, plattar och äter. (a)

Hhaha håller på att platta håret samtidigt som alla skriver på msn, skriver ett inlägg just nu, kollar lite bloggar, dricker läsken, öppna chokladen och snart äta den. (: Går ju fan skit bra! (y) Bara lite stressigt men aja. (:

Cykling i regnet.. :/

Jag och Casper har först cyklat till godisarenan och köpte läsk dära, sen åkte vi till konsum och där köpte vi lite choklad och jag fryser som i helvete och har skit lockigt hår så ska platta det nu. (y)

Trååk.. :/

Har det skit tråkigt och det regnar ju för fan hela tiden! Gud vad less jag blir.. Ska fan inte vara med nån idag eller gå ut för jag orkar inte. Så får sitta inne och ha det tråkigt men slappar iallafall. (:

Sandra?.. <3

Gumman, är det jag som gjort det? Är det jag som tryckt ner dig och fått dig få sämre självförtroende? Hoppas att det inte är jag, för jag har inte gjort nåt vad jag vet.. Men vi måste prata om det, alla som hänt och sånt.


Går kvällen.

Ehh Jenka kom ju till mig klockan tolv typ. Men sen åkte aldrig mamma och pappa ut så vi fick vara inne hela tiden.. :/ Fyfan asså! Men senare på kvällen, kanske 1 eller 2 så smet vi ut och gick till dammen och satte oss dära. Men när vi var på dammen så ville jag på shell eller statoil(?) för att köpa popcorn ju, men det orkade vi inte för vi hade ju inte cyklarna och vi orka typ inte gå. (: Så vi gick tillbaka hem efter ett tag och pappa och mamma undrade vars jag varit och sånt och dom ringde mig asmycket!.. -.-' Skit jobbigt ju.. Så var tvungen att gå hem för dom hade ju märkt.. :'DD


Idag regnar det iallafall, så inge roligt väder alls liksom.. Kanske blir Jenka på kvällen som alla andra dagar. ('; Men kommer knappast gå ut då för då blir mitt hår lockigt ju och det vill jag inte! Men om det slutar regna och sånt ju så kommer jag nog gå ut.

Jenka. (:

Är just nu med Jenka och vi ska kanske ut om mina föräldrar ska gå då vill säga.. Hoppas det så slipper jag dom! (:

Hhaha, bääst! (:

Jenka kommer senare ikväll också, för hennes morsa ska ut så då kan hon ju smita ut och det kommer typ jag också gör så vi kommer nog cykla till stan för jag vill ha popcoorn! (: För min morsa och farsa ska typ ut kanske hoppas jag. (y) (: Slipper dom för jag, Casper och Jonte vill ju det för vi ska dygna och Jenka ska kanske vara med också. (; <3 Kommer bli skit rooligt det också! Så kommer nog blogga hela natten. (:

Bra kväll. (:

Haft skit kul och bra kväll idag! (: Massa skratt och allt. (: Har varit med Jenka sen halv sex typ vet inte riktigt när hon kom, kolla inte precis på klockan. (a) Men vi har typ cyklat hit och dit och sånt. Sen fick vi höra att Kribba har varit bääst och gjort illa handen.. , så han är på sunderbyn sa Simon. :o Ajaj, han lyckas med allt ju. (: 


Ute med Jenka (: <3

Jenka kom hem till mig för ett tag sen så gick vi ut sen träffade vi Casper och Jonte och vi gick hem med dom fast sen gick jag och Jenka hem till mig och Jenka provar min mini mascara. (: Vi ska snart ut till nåra kompisar som ska typ grilla tror ja, så vi ska dit och vara sociala med dom. Så hejdå, puwwsss. <3


Ni skiter i mig..

Jag fattar inte.. Ni skiter i mig och bara går iväg. Men jag vet att du bara drar henne ifrån mig och allt för du vill inte ens att hon ska typ prata eller ens säg hej och krama mig. :o Fattar faan inte va det är för fel på dig?! Och du som tom betydde så JÄVLA mycket för mig och snart kommer du inte betyda en smack! Det stör mig för jag vill verkligen vara vänner och jag älskar dig verkligen, men du skiter i mig och kör över mig och tar en av mina vänner.. Så jäkla less på dig!! FATTA DET! Jag kan kanppt se på dig för då blir jag så Jävla förbannad!!! Tänk att vi skulle göra så jävla mycket i sommar och allt. Men det kommer nog inte hände så mycket mellan oss förutom att vi kommer glida isär så jävla mycket! Känns som att jag kommer bli lämnad av alla.. Att alla kommer börja vara med dig och allt. Tänk det, du är så JÄVLA falsk asså!!, men ändå får du massa vänner!.. -.-' Ibland hatar jag dig..

GRATTIS BRORSAAAN! (:

Min lillebror är en liten tonåring nu. Han har fyllt 13 år baby! (: Grattis bröööörsaan. Kännde mig lite blatte dära men aja. (: (a)

Asså va fan..!

Asså ni kommenterar ju ingenting.. :o Lite konstigt ara tycker jag bara, för förr vad ni mycket bättre på det och ni är ni kanske stumma.. :o HHAH, nää kanske inte men allvar, ni kommentar ju nada.. :/

Jenka. (:

Har varit med Jenka typ hela kvällen och fått massor med skäll för att vi tänkte ta självmord! :o Hahah skojja bara.. ,såklart ska vi inte ta självmord! (: Men vi var vid dammen och sånt så var vi utanför staketet så typ alla bilar stannade eller så kollade dom. Och fiskarna hoppade på bra där nere i vattnet också.. Så intressant.. Vi har också varit i stan och typ hängt dära lite och köpt lite godis och läsk. Ska typ ut snart så hejdå! <3

SOMMARLOOOV! <3

Har gått ut sjuan, eller kanske då, för måste göra hemuppgifter under sommarlovet som ska vara klar när jag börjar sommarskolan (två veckor före innan alla andra börjar).. :/ Jobbigt men långt kvar så ska försöka få det överstökat och nörda den hära månaden och slippa nästan så jag gjort allt! (: Smart man är alltså! (a) Men iallafall, skit skönt med sommarlov men kommer verkligen sakna alla. <3 Känns konstigt att inte träffa alla nu typ varje dag man kommer dit ju och nu komme rjag inte gå till skolan på 2 månader och nåra veckor. :o (h) Man kan vara uppe så länge man vill och vara ute på stan så länge man vill och allt! Fritt asså! (:

FÖR DOM HAR TAGIT STUDENTEN! :'DD

Har varit på stan nu och har just ätit lite middag. Blev flingor för var inte riktigt sugen på köttbullar och mos.. :/ Har också fott en ny mysdress, tunika/klänning och en bh. (: Tack mamma. Hade iallafall skit roligt på stan och såg alla studenter men en jävla äcklig kille uppe på ett flak eller vad man kallar det för han gick iallafall ut studenten eller vad man nu säger och han kollade på mig hela tiden han åkte förbi mig och kollade äckligt och flörtigt och det var så JÄVLA äckligt asså för han var ju fuuuul!! USCH! Sen sa mamma nå skämmit att jag typ blev röd i ansiktet och sånt när vi träffa massa folk.. :/ PINSAMMMT!

Hejjjdåå..

Ska ut på stan nu och kolla på alla studenter och träffa Linn. (: <3 Puwwss på er! <33

Fiix.

Håller på att fixa till mig men ska inte ta på mig puder och allt sånt, bara mascara för ska ju och sola! (: Så bara mascara blire nu så sminkar jag mig där borta. Och måste fan ta med mig plattången också!, för det kan ju bli lite vågigt eller lockigt när jag sätter upp det.. Jobbigt mitt hår är asså.. Aja ska fixa till mig vidare nu. (a) (y)

Hon har rätt!

I filmen I taket lyser stjärnorna säger ju Ullis: man kan låtsas att man skiter i sin morsa, men man bryr sig så jävla mycket. Stämmer Exakt in på mig! Filmen är nästan lik mitt liv typ.. Min morsa är sjuk fast inte cancer då! Så jäkla lik tänkte jag första gången jag såg filmen asså! Och det Ullis säger stämmer.. Man bryr sig så jävla mycket fast man bråkar och ser ut som att man hatar sin morsa, men det är tvärtom, man älskar henne verkligen skit mycket!


Freeschh.

Känner mig jäkligt fräsch och allt för jag har duschat bort alla jävla myggbett! (: Så slipper dom. (: Väntar tills håret torkat så ska jag platta det. , och det kan ta ååårrr innan mitt hår är tort!.. :/ Men just nu kollar jag på film bara och slappar.

GRATTIS!!

Grattis, äntligen svarar ni! (: Fick mycket svar nu iallafall. (: Vissa säger halv 9 och vissa säger 9 men jag tror också det är 9 så kommer till aulan då..

Men just nu kollar jag på Simpsons och gör inge annat typ, tråkar mest..

Inge solarium idag..

Ska inte fara och sola idag utan imorgon på morgonen. Men jag vet inte när vi börjar skolavslutningen så de tär jävligt svårt att veta när jag ska och sola!! , och på msn dissar alla mig.. :o Fattar inte varför ens. :o Så jäkla less jag blir asså!! Aja, bryr mig inte om jag kommer försent till fucking skolavslutningen för jag ska fanimej sola!!!

Designen.

Jo, länge sen jag bytte design så måste nog göra det nångång. Ska nog börja tänka lite på det. Men har lite annat för mig just nu så efter skolavslutningen iallafall så ska jag börja tänka på vad jag ska hitta på. (:

Hundarna..

Har varit ute med hundarna efter maten så snart väntar jag på att mamma ska bli klar och sånt skit så far vi nog till solariumet. (: Eller så kanske jag åker själv eller inte alls för jag är skit trött.. :/ Men aja, får väl se om jag orkar.


Solarium.

Ska nog sola solarium idag också, för måste ju bli brun till imorgon ju! (: Så ska typ sola efter middan nångång. Och jag undrar vad vi ska äta också. Hoppas det blir pizza för jag vill verkligen ha det! (h)

Skoolavslutning!! :D <3

Yeeye, imorgon är det SKOLAVSLUTNING! (: Tack till Sandra för att hon räddade mig! (: <3 Hon ska typ rida sin häst eller nåt så hon kommer inte imorgon så fick låna hennes tunika som är skit söööt! :D Sen efter skolavslutningen ska jag vara med Linn som var skit länge sen ju och det var också länge sen vi sågs också.. :o Så ska bli roligt att träffa henne igen. (; <3

Fucking friluftsdaag!..

HATAR REGN, HATAR FUKTIGT, HATAR MITT HÅR SOM BLIR LOCKIGT NÄR DET ÄR REGNIGT OCH FUKTIGT!! Fan asså, har varit min livs nästa värsta dag idag! Mitt hår blev skit lockigt!! :o Som en jävla pudel typ! Fyfaan asså!! Hatar mitt hår just nu och håller på att platta det. (: Så kommer bli rakt snart. Tur att jag gick från den dära fucking Killingholmen och jag och Melinda for till en trappuppgång där vi satt och fika. (: Sen kom Evelina och Cornelia och Evelina åkte hem för hon mådde inge bra.. :/ Sen cyklade vi tillbaks till Killingholmen men orkade inte det, så åkte hem när vi nästan precis var där. Skönt att vara hemma och slippa alla jävla mygg och sånt! Måste också dusch senare, orkar inte nu när jag har smink på mig och allt ju. Så får bli nångång på kvällen.

Förlåt för.. ,

dålig uppdatering.. Vet, har varit kass på att uppdatera. Förlåt så mycket, måste bli bättre på det asså! Men jag har gjort jäkligt mycket igår och idag. Vi hade brännbolsturnering och jag solade solarium och brände mig men blev bruuun! (: Idag har jag inte gjort så mycket, skolan och slappat hela dan. (h) Tog mig knappt upp imorse asså men jag kom mig upp iallafall! (: Men gick och la mig rätt sent igår också ju, så kanske därför också.. Imorgon blire Killingholmen.. Förfan så tråkigt!, den som föreslog det måste fan inte ha nå liv asså!!! USCH USCH! Så det blir att vara ute imorgon hela dan typ till 12 eller 1 slutar vi och vi börjar 10! (: Så får sov morgon. (:


Den långa soliga dagen. (:

Har varit på skolan idag och det var brännbollsturnering idag. (: Vi vann mot sexorna men inte mot åttorna men tänk att vi var utklädda och sexorna var inte det och fick poäng för det men åttorna var det och det var ju vi också men vi fick inga poäng för dom alls!! Så åttorna vann annars skulle vi vunnit!.. Fan vad jag hatar dom som bedömde dom där jävla omklädningarna! Och det ha rvarit vattenkrig hela dan och jag har varit blöt men som tur räddade hårsprayet mig! (: Tack hårspray för du finns annars skulle jag ha SKIT lockigt hår hela dan.. :o Men nu är jag torr som en boll. (a) Vet kass jag är men just nu är jag med Sandra och Bettan. <3 Vi ska snart ut också för Bettan har gnällt om att hoppa studsmatta hela dan typ. (: Men nu kollar vi på Made.. Kasst asså och den dära tjejen är fan en TÖÖÖNT!!! Hon gråter över att hon måste träna, asså herreguuuuud.. Tönt..

BESÖKSREKORD IGÅR! (:

Igen så fick jag besöksrekord! Tack så mycket för ni läser min blogg! (; ÄLSKAR ER OCH KOMMER ALLTID GÖRA DET!! (:


Skolan idag iallafall. Skit roligt att träffa alla..! (: ,efter jag varit hemma i två veckor fast skolkade förra fredan tror ja, om jag kommer ihåg rätt! (: Men kom just på att jag Verkligen behöver sola så ska nog kanske sola idag. Man får väl se så kanske blir det, men ska inte blogga nå mer idag.. Förlåt alla läsare.. ,men älskar er ändå! (:

Soligt och fint. (:

Hej bloggen! , soligt väder och förr regnade det och allt och nu är det ju skit fint ute! Nu vill jag ju verkligen vara med nån, men Azra skulle vara hemma idag typ så hon kunde inte men ska fråga henne typ nu om hon är inne på msn då.. Har inte gjort så mycket idag. Tråkat mest ju så inge roligt precis..

Mamma har typ mens idag..

Måste gå från datan nu för mamma gnäller hela tiden att jag ska gå ut så hejdå datan, syns senare! (:


Orkar fan inte..

Orkar imte fixa mig just nu så ska sitta på rummet och inte göra ett smack! Ska kanske ut senare med Azra men hon har typ inte vaknat än för hon är inte inne på msn iallafall.. Så man får väl se, men vi hade roligt igår iallafall! (: Eller hur, gumman? (: Så ska chilla till typ när jag blir less på det. (:

Vaknat nyss..

Trött och vaknade alldeles nyss för att mamma väckte mig och sa att jag var tvungen att gå upp.. Men det är för att skolan är ju tidig och då kanske jag inte kommer komma upp imorgon så därför väckte hon mig. Ska nog göra mig klar och sånt snart för just nu ser jag en film. (: Senare blire att göra sig klar.

Sett färdigt nu..

Nu har jag sett klart I taket lyser stjärnorna och om man har läst boken som jag har jag så är man jävligt förvirrrad för vissa saker händer inte ens.. :o Så jäkla konstigt och dom har också lagt till vissa saker så jag tycker boken var bättre men aja, den var ändå skit bra! (y) (: Ingen aning vad jag ska göra nu för jag är inte ens trött. Så kanske blir tv eller film tills jag blir trött.

Tack Maria! <3

Tack så mycket för du tipsade mig om det! (: Just nu så ska jag börja se I taket lyser stjärnorna och kommer även se den imorgon för mamma bokade den för uthyrning! (: Så får se den många gånger och kommer antagligen spara den.

Min data är tillbaks!

Jiies, nu läste rätt! ,fått tillbaks datan eller tog den.. (: Men aja, det gör väl inget? (: Har bara myst lite med familjen och hickat 24/7!.. Fan så jobbigt och när vi höll på att se en film så började Kira SNARKA! , och jag fick fan pms på henne och jag ba : KIIIIIIIIIIIIRRRRRRAAAAAAA!!!!!, och då öppnade hon bara ögonen och efter typ 10-20 sekunder senare så började hon igen!.. Faan så jobbigt asså! Men gick upp efter filmen för mamma och pappa börja se nån annan som var kass så gick upp till Casper som var en osocial lite skit så gick och tog datan. (:


Myys.

Ska se på film med mamma och pappa nu och äta lite godis så hare så bra så länge! (:

Jag och Azra är bäst. (: <3

Ja, jag har ju varit med Azra typ hela dan och vi har skämt ut oss massor, speciellt jag och tom framför killar! Så jäkla pinsamt och vi lyssnade på värsta gamla låten för att Azra höll på att kolla om hon hittade nåt så stannade hon där sen kom det två killar, kanske snygga, vet inte kollade snabbt för tyckte jag hörde nåt så vände mig omoch sen ser jag dom och vi har på högsta volym och allt! Och dom bara glor på oss! Asså gud höll på att dö! Och ena killen kollade tom tilbaks till oss och typ skrattade! ,fyfan asså!.. :o Sen skrek jag jätte mycket och sjöng och sen satt Simon dära och höll på med cykeln och då blev det också pinsamt. (: Sen kom en annan kille när jag just skulle hem så sjöng och skrek en sång och han bara glodde..! Men tidigare vid sju så tog jag och Azra mammas gamla cykel och cyklade till Godisarenan och exakt utanför Godisarenan så ramlade vi och jag skrapade upp knät och det var en fullpackad parkering! Alla stirrade på oss där också och vi bara skrattade hela tiden och typ låg där i fem minuter! :D Hahha, vi har iallafall haft kul och pinsamt men så händer det jämt. (:


HAHAHAHAHH! :DD

Är just nu med Azra och jag såg just på världens fulaste unge asså!! :D Hahhaah asgarvar till han så fort jag såg han och Azra säger att jag kommer drömma mardrömmar om han eller kanske ännu bättre knulldrömmar. (a) Älskar han asså, och han har världens mörkaste röst också! (:



Hahahaha,sexiiiiiig eller vad?! (:
Men bara så ni vet, han är miiiiin! (: (y)

Azra idag! :'D <3

Det blir Azra idag serru. (: Hehe, och jag tyyp daamp just nu och springer upp och ner för att jag pratar med Azra på msn och flera och samtidigt så ska jag platta håret och pratar med Danne och Casper. (: Mycket jag gör samtidigt asså. (y) Men ska platta håret nu för har inte gjort det idag än så stan har fått se mig i lockigt hår..

Olika fjortistester. (:

Fjortis?

(X) använder ofta tecken som<33 eller XD osv

( ) Har en svea mössa

(X) sminkar dig

(x) Använder "bajssalva" eller concealer eller nåt liknade på läpparna

( ) äger ett par eller fler 96 jeans (G-star)

(x) Använder ofta ord som oh my good eller asså

(x) Är medlem på lunastrom eller bdb OSV.

(/)Använder s´noddar längst ner på dina byxor

(x) Går på stan minst 1 gång i v.

( )äger ett par frank dandy eller björn borg under  kläder

(x) är fjorton

(x) har tjuvrökt minst 1 gång.

(x) dejtar din spegel


1-5 INTE FJORTIS

5-8 NORMAL

8-12 FJORTIS

Fjortis?

 
smink:
1.du använder foundation [x]
2.du använder puder [x]
3.du använder 3 lager mascara[x]
 4.du använder rouge[x]
5.du använder solpuder på sommar och vinter[x]
 6.du använder svart kajal [ ]
7.du använder ögonbrynspenna[x]
 8.du använder läppglans[x]
 poäng: 7
 
Klädsel (i garderoben):

1.minst 5 linnen[x]
2.minst 3 par jeans[x]
3.minst 4 klänningar[x]
4.minst 1 par mjukisbyxor[x]
5.minst 2 par skor[x]
6.minst 1 puch-up BH och 1 par string[x]
poäng: 6

accosearer:
 1.stora örhängen[x]
2.märkesväska[x]
3.armband [x]
4.halsband[x]
5.stora solglasögon[x] 
6.diadem/pannband[x]
7.nagellack[x]
8.3kg parfym[x]
 poäng: 8

Allmänt:
 1.killtjusare[ ]
2.många vänner[x]
3.tycker det är coolt att skolka[ ]
4.dricker för att bli full[x] 
5.konstiga ljud[x]
6.går på alla "speciella" tillfällen[x]
7.provrökt/röker[x]
8.solar solarium[x]
9.älskar rosa[x]
10.fixar alltid håret[x]
poäng: 8

SUMMA: 29
1-8: onormal
 9-16: normal
17-24: fjortis
 25-32: EXTREM

Konstigt fjortis test då den inte ens kunde stava. (a)

(x)du använder fondashion en vanlig dag
(x)du gillar att festa
(x)du använder utryck som; so wath??,oh my god,ofta
(x)du brukar använda taita kläder ochBH
(x)du lyssnar på remixade låtar
(x)när det är sol ute så ska du ha fetta solbrillor
(x)du måste platta håret och göra fluff
(x)du använder idomin kräm på mun så det ser ut som du är kladdig i hela huvudet
(x)har minst tio märkäskläder
( )du har hånglat säkert 10 ggr
( )har pojkvän

-------------

Har man tråkigt så har man, men asså fatta vad tråkgit jag har om jag gör sånna hära tester asså. :o Ska kanske ta lite andra tester också om jag får det ännu tråkigare!.. :) VISST HAR NI TUR!? (:


Slapp dag idag tyyp. (y)

Ska nog slappa hela dan idag tror jag eller kanske blire Azra, fast vi har inte ens pratat om det men ändå. (: Vill vara med henne, för länge sen ju.. :o Men men, ska väl kolla vidare på mtv och slappa lite.

Ica.

Kom just hem för att jag har varit på Ica och köpt lite saker med pappa. Lyckades övetala han att köpa jordgubbar! (: Sen tänkte vi hyra en film, I taket lyser stjärnorna, men den fanns inte för alla var uthyrda.. :/ Kasst asså, för vill verkligen se den, har ju bara läst boken. Men aja, nån annan gång kanske..

Trött.

Jag vaknade för typ en timme sen och är skit trött.. Brukar aldrig vakna såhär tidigt förutom på skoldagar då, då blir det ju ännu tidigare.. :/ Ska nog slappa idag eller vara med en kompis, man får väl se. (: Och min pollen är jätte jobbig idag, bara nyser och hostar som faan!.. Jobbigt men aja, ska nog ta medicinen (?) så kanske det hjälper och dricka té..

Myys.

Sitter vid datan och myser lite med Wilma. (: Hon kom upp till mitt knö och började spinna så ska nog gå med henne till tv och se lite tv och mysa med henne. (:

Hundarna.

Kom nyss hem från att ha varit ute med troja. Först var jag ute med kira, sen tog jag lilla trojan. (: Och när jag kom hem så var mamma hemma så vi ska mysa lite och äta godis, men pappa har inte kommit hem än. Och nu sa hon att ska till grannen igen där pappa är så får vara ensam igen, men gör väl inget.. ,får väl mysa med mig själv istället. (a) (:


Fitt data!

Åh, hatar den hära datan just nu! När jag ska ta nåra bilder på klänningarna jag hittade på Nelly, så går det inte. :o Fattar det inte, bilderna blir jätte konstiga! :o Aja, ni får en bild på min klänning lite senare idag eller imorgon. (: Ser ut som en på Nelly fast den var knallrosa där uppe och grå där nera istället för rött och svart. (:

FF. (:

Har Föräldra Fritt just nu. (: Sköönt men ändå inte för att Casper är hemma med André och typ nördar sina jävla spel.. Så jobbigt asså för dom att bara sitta dära och spela hela tiden och inte ens ta en paus från datan.. :o Aja, snart sluta Family guy och ska nog byta till nåt annat eller sitta och nörda lite hära för batteriet tog slut så var tvungen att gå till data bortet igen.. Jobbigt men ska nog ta sladden med mig. (a) (; Vet så jäkla intressant asså. (:

BESÖKS REKORD! :'D

Rubriken säger allt, BESÖKS REKORD! :D Tack till alla som besöker min blogg och verkligen läser den och tycker den är bääst! (: Älskar er och det vet ni. (y)

Trååk..

Har rätt så tråkigt just nu. Bara sitter och kollar lite på South park och vid reklamen så byter jag till Simpsons. Så jäkla intressant asså. (a) Hehe, jag vet säger ju att jag har tråkigt.. Hmm, sitter här och tänker på vad jag ska göra men kommer inte på nå. Får ju inte vara med kompisar för jag var ju hemma.. Aja, får väl kolla vidare på tv då.

Dålig uppdatering idag.

Har bara gjort ett inlägg idag. Shit asså. :o Måste blogga mera nu asså! :D

Men nyss så fick jag 40 spänn av mamma och jag har ingen anning vad jag ska använda dom till. Kanske nånting senare. (; Men vill shoppa på Nelly.com men mamma sa att de inte hinner komma för det tar 10-14 dar innan den kommer, och det är ju bara 6 dar kvar till skolavslutningen.. :/ Men har ju fått nått, men ändå! ,blev ju förfan förälskade i flera!.. Åhh asså, ffaaan, men kan väl ändå beställa och ha på mig nån dag. (:

Storheden baby! (:

Har varit i storheden typ hela dan. Kom hem halv fem och varit borta sen tolv. Har fått skolavslutningskläder iallafall! (: Yeey asså, och har haft rätt så roligt speciellt på hemvägen i bilen för jag var så trött så blev hyper så skrattade hela bilresan till boden. (: Hhaha och mamma var också jäkligt trött så jag och hon skrattade alltid asså. Direkt när vi kollade på varann så asgarva vi! :'DD Så är jag och mamma när vi är riktigt trötta. (y)

Asså guud!

Vad ska jag ha på mig på skolavslutningen?! Har inte nåting alls och inte shoppat än! Jävla vad de tär kris! Måste hitta nånting asså! Men har hittat rätt så mycket på Gina tricot och Nelly.com. (: Så jäkla snygga tunnikor och klänningar det finns särskilt på Nelly! Lägger in bilder på klänningarna jag hittat senare. (': (y)

Klippning!

Har klippt mig typ alldeles nyss. Bara toppat och sånt för vill ju ha långt men mamma sa att jag skulle få en överraskning om jag gjorde det så klippte det och sen fick jag min överraskning! (: Det vad Disneeeychooklad! :'D Gott gott (:

Saknar dig. <3

Fuck saknar dig så mycket! Jag vet att allt är mitt fel att vi knappt träffas. Och jag vet att du är besviken på mig för att jag alltid måste välja fel kompisar och saker.. Men jag väljer dig med såklart men det ser du inte! Jag fattar inte att du ser att jag älskar dig så jäkla mycket att jag tom har ljugit för dig! Och jaa, jag ångrar mig så otroligt mycket för jag gjorde så men sen säger du att jag ljugit mer och jag undrar verkligen om vad jag ljugit om för jag har verkligne inte ljugit nå mera för dig! Fattar inte att du kan säga så utan att fråga mig och prata så bakom min rygg! Det är jävligt lågt! Det hatar jag med dig, du säger saker utan att ta reda på om det är sant och tror på rykten. Men jag har ibland också trott på vissa rykten om dig och mig men jag frågar iallafall dig om det är sant! ,du frågar aldrig mig om det är sant det jag "sagt" eller "gjort"! Så hur ska jag veta hur jag ska göra.. Och du dissar mig också. Jag fattar inte varför du gör det. Så onödigt för jag älskar dig otroligt mycket!

VILL HA!

Måste bara bli smal till sommarn asså för då ska man ju ha på sig bikini och sånt ju så har hittat en sak och jag vill verkligen testa den! :'D Ska kanske fråga mamma, men vet inte än för hon kommer bara fråga varför. Men ska ju sommarjobba men behöver den ju nu! Så man får väl se. Det är inte nå bantningspiller eller nåt sånt utan nåt konstigt gel som gör så man går ner 5 kg på en vecka! Och jag har ju tom lätt att gå ner i vikt så kanske går ner mer tom! :DD Jag åt ju inte förr alls så gick ner 5 kg på tre dar. :o Men vill testa Trimgel!



Ensaam.

Är hemma idag också för att jag sover absolut ingenting! Börjar för fan bli jäkligt less men ska försöka gå och lägga mig jätte tidigt och ska försöka gå på skolan imorgon. Men jag är ensam hemma iallafall och det är ju skönt för då slipper jag bråka med mamma hela tiden. Men mamma ville att jag skulle städa mitt rum men glöm det! Tänker inte göra det för det får hon göra..! För att en gång när vi bråkade och jag stängt in mig på toan för jag orkade inte prata med henne så jag ville lugna ner mig så blev hon så sur för att jag inte öppnade så hon gick in i mitt rum och stökade till det rejällt så fan heller att jag tänker städa ihop det hon har gjort i mitt rum!! När jag såg det hade jag lust att gå in till hennes rum och pappas ju och stöka till det riktigt för jag var så jävla sur men mamma låste där så att jag inte kunde komma in och kanske stöka ner. Hon visste nog vad jag skulle tänka när jag sett mitt rum. Men ska kanske vara lite snäll och dammsuga i vardagsrummet och köket typ. För då kommer jag få sitta vid datorn! (: Kanske.. :/

Taack. (:

Tack till alla läsare som ändå läst och besökt min blogg när jag inte skrivit alls.. Tack till er alla, och älskar er! (: Puss puss på er.

Det här visste ni inte..

Att om nån bråkar med mig och håller på allt mer och mer så blir jag ju såklart argare men det var inte det jag ville komma till men typ, jag blir argare och argare och liksom kokar inne i mig och har bara lust att slå den personen det hårdaste jag kan!

Är jävligt envis så kan hålla på att bråka eller tjata på nån tills jag vinner slaget eller får det jag vill! Så jaa, oftast vinner jag, iallafall när det gäller bråk! (:

Jag kan lyckats bränna mina kinder och underläppen så det flagnar just nu.

Jag och min pappa har aldrig varit så nära varann som jag är som min mamma fast jag och mamma bråkar 24/7 så trivs jag mycket bättre med henne än han..


Förlåååt.

Asså jag ha rinte uppdaterat på rikigt länge nu! :o Jag har ju ingen data och orkar inte jämt ta mammas och pappas. Det har hänt rätt så mycket när jag inte bloggat.. Inge bra alls precis.. Mitt humör blir bara värre och värre! :o Går inte på skolan och när jag är hemma bråkar jag med mamma och pappa när han kommer hem från jobbet 24/7. Har knappt pratat med dom sen igår på morgonen för jag fick värsta utbrottet och mamma blev jätte sur och allt så mamma ringde till moster och sa det för att jag kanske ska flytta dit och vara dära i varannan vecka. Skit roligt!.. :/ Så man vet aldrig. Kanske i sommar är jag hos moster. :o Kommer verkligen kännas riktigt konstigt. Men aja..

RSS 2.0