Käkat nu

Nu har jag ätit korv med bröd och väntar än på moster. Casper och jag sitter och kollar på tv och klagar på att hon aldrig kommer. Roligt om hon inte kommer för då slipper vi ju ha nån "barnvakt" eller vad man nu ska säga. Aja, vi får väl vänta ett tag till för hon kommer säkert snart.

Lunch

Ska käka lite för mamma klagar på de när hon ringde mig för ett tag sen så ska ta nåt och äta.

Ledsen..

De blir inge data dom två närmaste dagarna typ för mamma och pappa ville inte att vi skulle sitta vid datan när vi var hos dom! Så sur jag är just nu asså, men ska nog låna deras data så kommer nog ändå blogga, men inte lika mycket.

Godmorgon iallafall, nu är jag pigg men har jätte ont i benet och jag tror jag vet varför och kira är jätte smart och söt för att vara en hund. Eller iallafall smart. Jag låg i sängen sen fick jag plötsligt skit ont i mitt ben, asså jag har aldrig haft så ont i hela mitt liv! Så asså jag försökte att inte gråta men kunde inte för smärtan var enorm! Så började gråta sen typ hörde kira de så hon öppnade dörren (hon bara hoppar på handtaget) och kom till mig och typ tröstade mig och pussa mig och sånt så mådde mycket bättre efter de. Hon är bara för söt ibland asså. (; Men har ont än, men hoppas de går över. Och nu är tom kira borta så hon kan itne trösta mig för kira och troja är ju på ett hundpensionat (stavning) och mamma och pappa är påväg till haparanda och katten är hemma och jag och casper väntar tills vi blir hämtade av moster. Men ska göra mig klar nu för hon hämtar oss vid tre sa casper, så kraam så länge!

Hemma och trött..

Jag är jätte trött efter jag varit på LK hela kvällen. Men har varit roligt iallafall och såg många heta killar! (a) (; Sen på bussen var de fullt så jag och maria satt på golvet och halvsov för vi var verkligen jätte trött! Sen har jag också fått skavsår så de gör jätte ont! Ajaj asså, men värt var de juu. Men efter jag hämtat nåra saker hos maria så åkte jag hem och efter de packade jag och tog bort sminket så kom inte hem nu men vid tolv tiden, efter tolv då. Men ska snart gå och sova för halvsover nu också och har tagit en panodil och imorgon ska jag till moster men ska kanske ta med mig mini datan så kan blogga då, men blir kanske inte lika ofta, man får väl se, men mest på kvällarna då.

Hejdå

Nu ska jag åka till farmor och farfar så vi hörs (kanske då, om jag hinner) när jag kommer hem!


Lk m. maria babe idag!

Just de, nu har vi äntligen pratat och vi ska till LK! Fan vad roligt vi kommer ha gumman! Och de är också jätte fint väder som verkligen är ett plus! Men ska ändå ta med mig långärmat och långa byxor så man kan byta om när man börjar frysa. Men har duschat, bara tvfättat håret och när håret torkat ska jag platta de, sen ska jag duscha igen (kroppen då och raka benen) sen fyller min farfar år imorgon och då far ju mamma och pappa bort så vi ska åka til dom klockan tre, fuck så stressigt och sen efter de ska vi äta och sen åker jag till maria. Så bloggar inte så mycket idag men ska verkligen försöka!

GRATTIS AZRA! <3

Nu är klockan prick 12 och azra fyller nu 13 år så gratta henne! (; <33

Så duktig jag ska vara

Ska gå och lägga mig tidigt pga att jag inte sovit nåt igår natt och vaknade klockan 9! Har aldrig vaknat så tidigt förutom för nåra månader sen när skolan gick igång än! Och snart börjar den igen.. Säger bara en sak asså, kommer nog itne gå så bra men ska fan inte skolka, tror jaag.. Men ska iallafall försöka! Måste vara stark, haha skojja ba! (;

Men imorgon ska jag också upp tidigt för att ska hjälpa mamma med en sak så vi ska till stan och då ska jag be mamma ta med sig 100 spänn så jag kan köpa lösnaglar! Men man får väl se när jag ska blogga och nu måste jag ringa maria för jag måste prata med henne om LK.

Aj!

Min hals gör jätte ont när jag skrattar, pratar, gäspar eller tjaa, för de mesta allt. Och de är utan på halsen inte inne och på sidan av halsen också och fattar de inte.. Har inte gjort nå ens men kanske går över.

Body butter

Tack mamma, hon har köpt nytt body butter till mig igår, visste inte ens om de och köpte wax till casper som jag nog kommer sno nångång då och då.. (a) Sen igår såg jag ju kicks påsen och ett kvitto och såg kanske att de var parfym på kvittot så ska kanske fråga henne nångång. Hoppas de blir fint väder imorgon ananrs blir jag skit sur om de regnar men kommer ta med mig en väska med saker i som, smink, plattång, ombyte och pengar såklart! Kommer nog shoppa litegrann och får pengar av mamma och kommer få nästa vecka också. Tur jag har asså men kommer bara få typ 300-500 till imorgon men ska nog försöka övertala henne att ge mig lite mer för vill göra en piercing utan lov och skiter i om hon blir sur och att jag inte kommer ta mig hem..


Förlåt..

Har inte orkat uppdaterat nåt efter jag såg klart Paris hilton. Men jag har inte gjort nå typ, men är väligt glad! Jag ska inte till moster förrän på fredag så hej till LK! (; Måste prata med maria hur vi ska göra eller om jag ska åka med nån annan för hon skulle kanske åka med gustav nån gång men hon vet inte när han ska dit.


Asså gud,

jag är verkligen bäst på att glömma bort att de var tisdag igår och att de var Paris hilton på tv! :o Shit asså så nu ska jag se på de.

Ang. solarium

Jo nyss läste jag att de är 75 procent chans att man får cancer om man solar solarium om man är under 30. Jag kommer skita i de totalt för jag måste verkligen sola solarium! Igentligen är de dåligt att solarium gör så att man kanske kan få cancer.. Men dom har också förslagit att man inte får sola solarium förens man fyllt 18 så måste verkligen ta chansen nu!

Läs anonnsen så ser nu..


Trött och trååk..

Åhh vill fan ut på fest eller nå för jag är hyper! Men kommer knappast lyckas smita ut för mamma, pappa och casper är vaken så nä.. Och vill inte att mamma märker att jag är borta eller nåt för då kanske jag inte för en ny cykel eller piercing så måste sköta mig.

Snabba dom är..

Alla kända bloggare är så snabba med att Blondinbella skulle färga håret brunt. De är sent för mig faktiskt för besökte hennes blogg när hon skrivit att han tänkte färga håret brunt och jag trodde hon skämta sen ser jag på alla kända bloggar och Blondinbellas blogg att hon gjort de! Men iallafall jag föredrar Blondinbella istället för Brunettbella..

Och hon passade mycket bättre i blont så färga tillbaks de! (;

<3

Azra och jag är vänner nu. Så skönt att vi pratat ut fast vi gjorde de på msn efter de jag skrev till henne om Han på bloggen så svarade jag på msn och vi redde ut de vi gjrode mot varann så nu är de historia. Älskar dig gumman.

Azra,

Haha måste bara säga en sak även fast vi är ovänner och sånt skit och jag vet att du läser min blogg än.. Men aja, du vet ju att danne sov över hos casper igår. Och sen börjar vi prata om Han och då sa danne att Han hade magrutor och att han skulle bli vän med han, ofta Han ens skulle vilja de.. (: Eller??

Hemma..

Nu har jag kommit hem och inte med nåt alls. Fanns inge snyggt alls förutom lösnaglar men mamma sa nej, senare då.. Asså åhh.. Men på torsdag så ska jag bort i tre dagar så kanske inte kommer blogga så mycket för kommer vara hos min moster och kusiner med brorsan för mamma och pappa ska bort till haparanda och shoppa på Ikea och sånt skit. Vill följa för att jag vill gå till Skopunkten och köpa mina älskade "gladiator pumps" eller vad dom nu kallas. Haha har inte riktigt kollat upp de men på vissa skor står de de så för väl bli så och dom kan ju inte köpa skor till mig när inte jag är med för vissa storlekar är ju konstiga. Asså vissa är ju stora i storleken och vissa är ju små så de är ju svårt ibland.. Men ska bli skönt att komma bort men de blir nog inget LK..! :'(( Jag missade förra pga att jag åkte till finland ju och nu ska jag bort igen.. Jippii och jag och maria har planerat sen förra året och nu blir de inge.. FUCK ASSÅ!


Nån av dom två vill jag ha men mest den med 11cm klackar. (Första bilden).

Nu drar jag

Ska shoppa nu så ses senare!

Barnförbjudet

Jag satt nere och såg på tv sen kom brorsan och danne in för dom orkade inte sova i tältet så dom satt och såg på tv med mig. Sen fins de ju massa porr kanaler som sänds nu ju och såklart så vill dom ju se så lämnade dom där så får dom runka ifred för jag vill då inte se på. (:


Läppglans <3

Jag bara älskar ett av mina läppglans men snart slut.. :( Ska försöka hitta ett likadant för de måste jag ha eller likadan färg iallafall. Läpparnas färg när man sätter på det så blir de jätte fint! Bara vid kanterna är de kvar så ja, jag måste verkligen köpa! Ska leta på Åhlens, Lindex och nåra affärer till och kolla om jag hittar och såklart på Kicks, glömde bort Kicks. :o

Sorry

Dålig uppdatering idag men orkade aldrig uppdatera förens nu. Kom nyss hem efter varit ute med kira. Skönt var de iallafall men de blev inge stan idag för jag missförstod allt men imorgon! (: Så då åker vi till intersport och jag får äntligen en adidas tröja! :D Men skriver mer senare för ska slappa nu.

Pluggis..

Har gjort ut hela matteboken nu på bara en halvtimma. Jag är så smart asså. (a) Fast känner mig som en nörd men hade inte mycket kvar heller av den så därför. Men senare måste jag plugga piss NO som jag verkligen hatar och är kass på! Men ska göra mig klar sen ska jag och mamma på stan och ska köpa lite saker och har fått 6 bh:ar idag också och såklart har jag på mig en av dom. Men syns senare.

Stackars mig..

Jag har fått en finne i pannan och den ska bort så ska försöka ta bort den! Och kan två knep så säger en sak till den, lycka till att stanna kvar för jag värker dig! :D

Why??

Varför dåligt väder? Asså kasst typ.. Eller jo de är kasst! Åhh vad dåligt, vill att de ska bli fint väder men nä..


Var?

Var finns KSSS byxor och tröja att köpa, för jag vill verkligen ha! Men snälla svara om ni vet vart och vilken affär.


Snart så! (:

En hemlig nyhet eller vad man nu ska säga och tänk bara att jenka vet! Aja ni får väl vara nyfikna och jag säger väl till er nångång men jenka, säg de inte till nån!

Sorryy..

Har varit med jenka och gjort mig klar hela dagen så därför har jag inte uppdaterat så bra. Men nu sitter jag alldeles själv för orkade inte vara med jenka + hon skulle vara med en killkompis men ville inte lämna mig men jag sa att de var okej. Hm, senare när pappa slutar så kommer han hem med lite pizza så de blir pizza till kvällsfika! Skit bra, inte så men aja var ju sugen för de var ett bra tag sen jag åt pizza.

Men imorgon så har jag lovat och till veckans slut så ska jag inte vara med nån alls! Ska vara så duktig men asså kommer vara svårt men måste fan plugga så kommer vara värsta nörden hela veckan, jippi! Aja, många säger att jag måste bli smartare så ska bli de nu! ;)

Snygg!



Jag vill ha tunikan! :) Fast igentligen så är de inte nåt jag skulle ha på mig men blev förälskad i den!

Asså åhh..

Kan inte svara på kommentarerna så ni får vänta tills de går för när jag ska skicka den till den personen så står de att min databas inte bearbetas med nånting.. Fan asså, men kan ju iallafall skriva inlägg och de är ju iallafall bra.

Igår gick jag och la mig 6 för jag kunde inte somna när jag gick och la mig vid 3 eller 4 kommer inte ihåg så är skit trött och mamma har varit upp 10 gånger för att få upp mig men är uppe nu men kommer knappast gå ner förens jag blir piggare. Men när jag var vaken försökte jag logga in på blogg.se men de gick tydligen inte för dom höll på med nå för lotta kunde inte heller logga in så dom höll nog på med nåt eller så var de nå fel. Senare gav jag upp när jag fick reda på att lotta inte heller kunde logga in så gick ner, slog på tvn och gjorde en mask. Nu är min hy len! (: Fast igentligen ska den inte göra så man blir len eller kanske.. ,men den tar bort finnar eller så blir dom mindre och fungerar alltid på mig så de är ju bra. Fick tipset från Frida.

Mask mot finnar/acne:

Bakpulver - Häll i så mycket du vill ha men inte för mycket då! Men komihåg att alltid hälla bakpulvret först!
Vatten - spelar ingen roll hur mycket du tar men när du häller i vattnet i bakpulvret så ska de finnas mycket vitt (de är bakpulvret) kvar och de ska låta eller spakra eller vad de nu heter när man häller i vattnet.

Sen kan du stoppa på masken och vänta tills den torkat. Klart!

Hahha!

Måste bara tipsa en sak! (: Så jävla rolig när lantz och sandra gör videoblogg för första gången! (:

Deras videoblogg!

Hemma

Nu sitter jag här och gör ingenting. Typ mest tråkigt och måste fan börja plugga mer men varit så duktig ju och pluggat idag. Men imorgon ska jag vara med jenka sen på måndag skiter jag i att vara med nån för jag måste plugga, ska vara nörd tills allt är klart så kommer alltså inte blogga så mycket måndag-söndag. Och sen när sommarskolan börjar så kommer jag börja halv 9 och sluta halv 3 och kommer hem vid 4 tiden, tidigare nog för är snabb. Aja kanske inte, ibland då, kanske stannar hos en kompis man vet ju aldrig. Fast kommer nog mest plugga för kommer få pissuppgifter från sommarskolan också.. Usch asså!

Men fick veta en sak idag om sommarskolan! Att de var fan föräldrarna som skulle anmäla en till sommarskola, inte rektorn eller läraren. Omg, fan asså och fick reda på de först nu.. Aja måste nog ändå gå för att göra de bra igen med skolan så ska nog gå men man kan skita i den men nää, ska vara duktig nu.

Svar till anonym..



Svar: Därför att jag inte vill att nån ska läsa de, vad annars? Plus skriver privata saker också som ingen annan ska veta så de är också mycket därför och medans jag ändå har lösenord på den så kan jag lika gärna snacka skit på den också.

Choklad, musik och jenka

Är med jenka än, såklart då för när vi är med varann så är vi med varann jätte länge. Men vi har varit på ica, GA och bron. Vårt hängar ställe typ, eller jo de är de. (: Men jenkas brorsas kompis såg oss där när vi satt med täcket och kudden och han ringde hennes brorsa och sa att han hittade värsta uteliggarna där och sa hur vi såg ut och allt och han fatta att de var jag men han fattade tydligen inte att de var jenka som satt där med mig men jenka sa nej och som tur de att hon sa nej annars skulle hon bli dödad! :o Och annars trodde han att de var ÄCKEL azra.. :o OMFG asså! Herregud men han vet ju inte att vi är ovänner men aja..

Just nu sitter jag och har beslutsångest för att jag har skrivit nå stavfel och förlåt att jag är blind och inte ser de för tydligen är jag de och jenka ser flera och gör de sista mening men ska fan ändra men aja, ska sluta tråka ut er nu. Ska kanske ut eller nå.

Jenka just nu (:

Är just nu med jenka och hon kommenterar min fina stavning och har hjälpt mig lite med matten. (: När jag gick ut med hundarna så såg hon mig så därför kom jag aldrig in och bloggade för gick ut direkt efter varit ute med hundarna. Vi har varit uteliggare som sovit mitt i trafiken. Hahha vi kommer på allt möjligt asså och vi tog med oss täcke och kudde. Senare ska vi kanske åka till GA och hon ska köpa godis kanske jag, vet inte än, man får väl se vad man kommer hem med och senare ska vi se på Baksmällan och The unintited. Dom filmerna är ba bäst asså! (:

Så snäll asså..

Ibland kan jag vara en bitch asså och just nu är jag fan de. Så jävla sur och nu har jag snackat skit på dagboksbloggen. Ops. :o Hehhe, men måste göra mig klar nu, fan inte klar än asså. Fastnat vid datan men nu måste jag verkligen, klockan är ju snart 3! :o

Usch trött..

Hej och godmorgon!

Nu har jag kommit upp ur sängen efter att ha smsat med bettan i en timma typ. Så segt asså och ska snart skriva ett sms till jenka att jag är klar och att vi kan vara med varann men måste äta, platta håret, fixa sminket, byta om, tänka på vad jag ska ha på mig och kolla vädret. Men hörs så länge medans jag håller på med allt annat och skiter i datan.

Omfg!

Vill bara ha! Asså den är helt jävla perfekt speciellt färgen! Omfg måste ha den, that´s it biatch! Hittade den på en blogg och frågade var hon köpt den så väntar förväntansfullt på svar!
Eller hur, visst är den inte snygg? (:


Filmdags

Ska se på min film asså. Som jag ser varenda dag och de är såklart Wildchild! Har liksom fastnat i den och blir aldrig trött på den. :o Läskigt igentligen för blir trött på saker skit lätt men den här, nä.. Bra de för de är grymt bra! Nån mer som är ett "fan" eller tycker Wildchild är riktigt bra? Aja, kanske nån där ute.


Fräsch

Käner mig superduperfräsch nu efter att ha duschat och rakat benen. Har också såklart tagit på bodybutter men måste köpa nåt snart och jag vill också ha i en annan doft. Just nu har jag olivdoften men den duger ju så länge men ändå. Och nu måste jag vänta tills håret har blivit tort så kan jag platta de och gå och lägga mig när jag vill och sluta tänka på att håret måste torka eller nåt sånt för hatar att sova med blött hår. Bara så himla oskönt när de blir blött på kudden. Men ska nog föna håret så de blir lite torrare.

Sorry

Casper hade så himla bråttom till GA så han inte blogga innan. Men vi har varit på GA och köpt godis och innan vi var på GA hämtade vi upp mamma hos en kompis som nyss skaffat världens sötaste hundvalp typ! Men sen var en annan hund också där som typ busade och sånt. Sen stod jag där och var itne ens beredd så kommer han mot mig och lyckas inte stanna så jag bara flyger flera meter och bara ligger på marken och skrattar + jag flög på en träbit där de vassa stack upp! Ajaj asså men låg bara och skrattade medans alla ba: hur gick de, herregud. Hahha har ont än speciellt i ryggen och huvet för flög ju bara bakåt och allt. Men ska mysa lite nu.


Hahah!

Gud vad jag garvar just nu asså! Casper dumpar sin kompis för att han skulle fara med jonte och hans mamma till deras stuga men han orkade bara en natt sen nu håller jonte på att ringa nu och nyss knackade han på dörrn så sprang till caspers rum och började asgarva och casper ba: TYST FÖR FAN! så höll för mun så att jag inte skulle höras och casper låg i sängen och asgarva! :D

Lite sovmorgon..

Fick lite sovmorgon idag för jag orkade inte gå upp för jag var uppe länge igår. Gick aldrig och la mig när jag skulle göra de. Ops.. Men aja, rätt så skönt ute. Inte för varmt och inte för kallt och äntligen blåser de så de blir svalnare ute så luften kommer in i mitt rum för i mitt rum är de bastu just nu och speciellt när jag vaknade! Jobbigt de.. Men wilma njuter också av vädret för hon sitter vid fönstret som är öppet så hon älskar de. Men ska nog käka nåt nu för annars kommer jag bli skit hungrig på kvällen.


Förresten!

Kom ju på att jag glömt skriva hur filmen var. Nja inte världens bästa och inte världens sämsta så i mitten typ. Men skrattade iallafall rätt så mycket, men ibland blev den bara tråkig.. Aja nu ska jag gå och sussa.

Nighty night

Ska nog gå och lägga mig för mamma håller jämt på att komma in i mitt rum och tjatar om de så ska nog göra de för vill slippa henne. Godnatt iallafall.

Tips av maria

Fick ett litet filmtips av maria att jag bara måste se en film! Så ska se den just nu för tvn verkar ju inte funka så kör med film istället. Den heter iallafall European gigolo och en komedi såklart! (:


The uninvited

Den är så jävla bra tycker både jag och maria. Vi ger den 100/10 men den var svår att fatta men tillslut så fattade man. Svår att tyda var den också. Och den var skit läskig, jag och maria skrek som faan! :o Men nu kan ni se den också fast en sak rekommenderar jag, se den nog inte ensam för ert eget bästa. (:


Maria snart

Snart kommer maria efter hon ätit så då ser vi ju på filmen så bloggar inte då men senare.

Maatmaat

Har ätit kyckling nu och väntar på maria tills hon är klar för hon skulle duscha och hon vaknade för nåra minuter sen. Hon ska iallafall se The uninvited med mig. Mysigt blir de iallafall så slipper se den ensam men ville inte de heller ju.


Chili chili

Orkar fan inte fara ut idag så ska äta mat hemma istället för att fara till Chili chili. Så blir ensam hemma iallafall, ett plus. Så ska inte äta nån glamorös middag idag iallafall.


Godmorgon gott folk!

Vaknade inte nyss. Definitivt inte. Vaknade vid halv 12 tiden typ sen såg jag Baksmällan igen som var så sjukt bra asså! Skrattade 24/7 åt den, herregud asså! (: Hm, nu väntar jag på att mamma och pappa ska komma hem med mat för jag är typ vrål hungrig. Har ätit jätte dåligt så nu känner jag att magen är lite hungrig, så jag beställde lite bröd, pålägg (skinka då typ) och rassel som dom ska köpa. Orkar inte köra på nåt ordentligt så blev lätt. Kanske också lite äppeljuice. Äntligen har vi juice hemma, jag bara älskar de! Fast de finns en sak som jag älskar mer än juice och de är ju multivitamin dryck som jag dricker upp när jag är hos sandra för hon har jämt de hemma så tar typ hela! :o (a) Haha, pinsamt..


JIES!

Nu blir de att se Baksmällan så ska knappast sova nu! (:


Godnatt

Ska nog gå och lägga mig för mamma väcker mig jämt så jävla tidigt, fan asså.. Kanske därför jag är så jävla trött.. Aja, godnatt alla söta bloggläsare! <3

Film

Nu är de dags för film för jag orkar inte kolla på tv längre. Men bloggar efter jag sett PH.


Shoes!

I really love this shoes! Måste ha, love love love! Dom kommer från Paris Hiltons hemsida.
Paris Hiltons sida!


Jippi!

Sitter här i pyjamas sen kommer towe upp till mitt rum och säger att dom kommit (mina föräldrar känner hennes och dom skulle käka hära) och jag blir skit rädd, hoppas upp ur stolen och towe börjar garva. (: Men orkar inte gå ner för jag har pyjamas och orkar inte byta om. Laatdag idag typ, men sånna är sköna, har ju inte gjort ett skit. Härligt! (h) Men ska ändå käka så ska byta om då, kan ju inte komma ner såhär. :o

Klaar!

Nu är jag färdig med min privata dagboks blogg som ni aldrig kommer hitta (förhoppningsvis om ni inte letar i flera år) och de är så roligt för kan snacka skit om allt och alla och ni får inte reda på de eller nå privata saker som sagt. Men de är bara jag som kan läsa den och de kan inte ni! (a) Älskar bara att reta er för har redan skrivit, såklart.. (a) Men kommer uppdatera i den också men kommer uppdatera mer ändå för de är ju min "vanliga" blogg. Första bokstaven börjar iallafall på P sen får ni väl lista ut de själv smartskallar! (: Aja, so long suckers.


Smart jag är

Kom på att jag ska ha en blogg dagbok där jag kan skriva ner allt privat. Och ingen kommer få veta vad den heter, HA! :D Och lycka till att få reda på de också.

Tur jag har! (a)

Den var bra, riktigt bra så såg den iallafall inte i onödan. Hmm, vill gå ut men orkar samtidigt inte. Lat jag känner mig asså. Men men, hatar att vara så jävla trött, bara jobbigt juu.

Snabb jag är..

Jag är så snabb asså.. Har inte sett Finding Amanda än så förens nu ska jag göra de! (a) Hoppas den är bra för jag har ju inte haft tid att se den eller orkat inte bara..


The uninvited

Vill bara se den, verkar bara sjukt läskig och bra! Har sett trailern flera miljoner gånger men vill inte se den själv.. Någon som vill se den med mig? (:

 

Bara måste se!

Vill verkligen se en film som en blogg tipsade om, Confessions of a sociopathic social climber. Verkar jätte bra, nån som vet var man kan få tag på den?



Iphone

Ska kanske få en Iphone! :D Och då ska jag köpa rosa skal så den inte är tråkig och svart.

Trött..

Är jätte trött för sover jätte dåligt.. Vaknade för ett tag sen för att mamma väckte mig och jag som ville vara med någon idag men nä blir nog inte av för jag är ju trött och har ont i huvet och då orkar man bara inte. Men iallafall ska nog stanna hemma och inte göra ett skit. Blir väl nog att se på tv och film speciellt Wildchild, ser den hela tiden nu. Och ska nog se nåra andra också. Men de är jätte soligt och jag vill ut! Åhh asså, fan att jag sover dåligt..

Sorry..

Mitt internet funkade inte tidigare men nu! Har solat och blev brunare! (: Sen har jag inte gjort så mycket mer än bara kommit hem, duschat och ätit lite. Nu håller jag på att se på film och ska nog se Paris hiltons my new bff för missade de.. Glömde helt bort att de var tisdag så internet tv blir de nu.


...

Säg inte hej om du menar hejdå.
Säg inte ord som betyder mycket om du tar tillbaka dom senare.
Fyll inte mitt liv med glädje om du senare ska lämna det med svek.
Stå inte vid min sida om du senare ska lämna mig.
Torka inte mina tårar om du senare skapar dom själv.
Säg aldrig jag älskar dig, ifall du egentligen inte bryr dig.
Titta aldrig i mina ögon, ifall allt du säger är en lögn.

Hissar och dissar

Hiss:

Myskläder. Dom är så bra när man bara ska ta de lugnt, så skönt bara att ha sånna.

Platt hår. Varför ha lockigt hår? Jo eller på vissa är de ju snyggt och passar i de men vissa som har lockigt hår ser sjukt fult ut och allt, platta de istället vet ja.

Pumps. Använder inte ens pumps men vill verkligen ha! Dom är bara så sjukt snygga men ett problem när jag just hittar nåra snygga finns dom aldrig i min storlek..

Tungpiercing. De är så snyggt även fast de inte syns så mycket men bara love it!

Diss:

Min mobil.
Den är paj. Hela mobilen är helt sönder asså måste verkligen ha en ny! Kameran funkar inte, batteriluckan har ramlat av för jag kastade den i marken för blev så less på troja när jag gick ut med henne, jätte många repor, två saker har lossnat och vissa låtar funkar inte..

Vänner som är snorungar och borde växa upp! Hatar omogna vänner som tror att dom bestämmer över en och allt och sen börjar svära massa saker till den och besöker min blogg kan dra åt helvete! Azra en sak till, GO AND FUCK YOURSELF AND LEAVE ME ALONE, för jag vill inte ha nåt med dig att göra med!

Att Han har av mobilen.. Han borde verkligen slå på mobilen så man kan ringa Han.

När man verkligen vill slå nån så kan man inte. När man vill slå nån så kan man bara inte för man vet att de är fel och de gör bara saken värre. Men har ändå gjort de flera gånger och ångrat mig.

Vad du gjort?

Frågar du verkligen vad du gjort? Herregud, asså att du inte fattar de! Tänk efter vet jaa för du har fan ingen anledning att vara sur på mig, jag har fan i mig de, inte du! Jag blir bara så less på dig asså!

Aja, godmorgon, hur mår ni idag då? Jag mår iallafall piss för har inte sovit nånting inatt, jätte trött men annars bra. Hmm, ska inte göra så mycket idag, tänkte följa med på stan men gjorde de aldrig så stannade hemma och städade mitt rum, de behövdes verkligen! Men nu är de iallafall städat där och alla kläder från golvet är borta. Och senare idag ska jag sola solarium, äntligen asså! Saknat de som fan asså. Lönge sen ju, nästan tvåmånader sen jag solade sist. :o Men solat ute ju, men blir typ brunare med solarium så därför vill jag sola där, hjälper mer ju. Kollar iallafall på tv och slappar.


Kom nyss hem

Kom nyss hem efter jag varit med amanda, elin och madde. Saknat dom, speciellt amanda och madde. Är nästan inte kompis med elin, kan bara prata då och då ju. Men vi såg världens dåliga skäckfilm! Destination hette den och höll på att somna.. Så den var jätte tråkig men vi spolade mer än halva filmen och vi började swe vid halv elva. :o Tur att vi inte såg hela asså! :o Men jag var ju med azra och maria men jag börja bråka med azra vid godisarenan så cykla iväg sen träffa jag dom och sånt. Så var med dom och dumpade maria och azra. Usch asså, jag är så jävla sur på azra att jag nästan kunde slå till henne där men gjorde de aldrig, bara tog cykeln och drog annars skulle vi nog stått och slagit varann och allt. Usch på azra säger jag bara.. just nu iallfall..


Drar ut snart..

Ska snart ut med maria för hon kommer tydligen så ska vara med henne och kanske azra om hon slutar tönta sig och lana mario.. Puss så länge!


Varmt (h)

Så härligt de har varit idag asså. Har varit med azra och solat och kollat på snygga killar som cyklat förbi oss och sånt och vissa pratade också med oss och vi kände dom inte ens. (: Men roligt har vi haft. Och senare ska vi vara med maria tror jag iallafall, måste prata med henne om de.. Kom på att jag inte uppdaterat nånting så sorry för de asså men harju varit ute sen har mitt internet inte funkat.. Piss internet! Men men,, finns inte så myckert mer att skriva typ. Jo juste, hatar mamma just nu! Usch asså!

Tråk..

Hej bloggen!

Vaknade för en halv timme sen och har redan ätit lunch och ska nog snart fixa mig. Men har typ ingen att vara med för typ alla är och badar typ nu.. Och orkar inte följa mamma till stan för jag vill vara med nån men åhh asså..! Och kan inte heller ta mig till alder eller björknäs själv, hell no! Så jaa, de blir väl att vara hemma nog för alla gör nåt annat ju.


Myskväll

Håller på att se lite filmer nu, och såg nyss klart Van Wilder freschman year, som var jätte bra och jätte rolig! Ska nog äta lite nu sen blir de en film till och slappa bara. Har inte sett Finding Amanda än men ska göra de snart, itne så snabb för var tvungen att se Freschman year först. Men ska käka lite macka nu eller nåt sen film, puss!



Finding Amanda..

Ska se på film och slappa bara för jag är jätte trött..

SU!

Hej bloggen och godmorgon alla söta läsare!

Dålig uppdatering jag vet, sorry för de men jag har sovit över hos azra som ni visste för hon gästblogga ju. Men hennes mamma fick SU skit mycket igår natt för vi skrattade skit mycket (mest jag då för jag var så jävla hyper!), sängen ramla ihop! (: och vi tappade kontrollen 24/7. När vi gick ut så höll vi också på att bli våldtagna.. :/ Men ska ut nu, bloggar mer senare.

GÄÄÄSTBLOGGNING PÅ G!

Hejhejhejhejhejhejhej! :D

Det är aziiee som skriveeer :D. Nu är nica med mej hih.. hon ska sova hära. Hon ber om ursäkt för den usla uppdateringen. Vi har iaf sett på film silent hill, den suger apa typ :P. Vi var typ ute nyss, vi hade damp o de hade alla måsar också :O. Vi kom nyss in iaf. Vi skulle se another gay movie men pappa har dvd:n. Nu har hon tagit över min mobil :( cuuut. Nu ska jag försöka få tillbaka min mobil :(



I know u love me ;) xoxo azra

Drar ut

med azra nu, puss på er!

Fan asså..

Nu är de såhär att jag kommer sitta uppe på mitt rum hela dagen asså! Tänker inte gå ut alls. Och de är för att de kommer besök som jag verkligen hatar! Eller hatar han som kommer med henne. Hon hatar jag inte.. Han kan gå och ta sig nånstans och dra åt helvete!

Euuw! MM.. :/



Men visst lilla gumman. Ofta en barbie ser ut som en gris?! Tom Kissie ser mer ut som än en barbie än du! Du kan bara orden, Mm & hihihtitihihih. Herregud pinsamt, bara att du skämmer ut dig så jävla mycket och alla skrattar åt dina videoinlägg! Sen skriver du att Paulina är ful men de är ju för fan du som är ful! Väx upp lilla fjortis..

Trött som fan..

Mamma väckte mig vid halv elva så jag är verkligen skit trött! Men ett plus är att de är jätte fnt väder! Soligt och inga moln alls på himmlen. Men ska inte vara med nån än för de är typ ingen vaken ens ju så får vänta tills azra vaknar och hon vaknar vid 12-2 så får vänta rätt så länge.. Men kollar på film med brorsan fast han kollr mest för jag går bara upp och ner från soffan.

...



Mörkt var de men kunde inte tända nån lampa för då hade mamma eller pappa fått pms, sorry..

Gå och dö..

Ibland kan mina föräldrar bara gå och dö för dom är så jävla jobbiga! Mamma klagar jämt på hur jag skriver, hon ska fan i mig i bry sig om hur jag skriver och "hotar" (kanske inte hotar då) med att jag inte får blogga mer och nu satt jag nere och smsa med azra och då fråga hon vem jag smsa med och jag sa att hon inte skulle bry sig i de så börja hon prata om skolan och allt skit så blev så jävla sur! Hon måste jämt stressa mig och allt! Fan så less jag blir!

Bäst jag är asså..

Jag är så bra asså. Får allt jag vill ha. Fick Han´s nummer! & azra har också de nu! (;

Snygging! *pip ljuud*

Jag och azra har sett våran snygging nyss men nu gick han, fan skulle ta kort på han när jag hade chansen men nä.. :/ Aja, ni kanske har fattat att azra är här nu. (a) Snabb jag är asså på att skriva att hon kommer. Men vi såg han!! (:


Mys

Idag har jag mest mysigt med maria och azra. Vi såg typ lite av prom night sen skulle maria hem och azra gick och käka. Mamma har fått en mini pc så sitter vid den och kommer nog sitta ganska mycket vid den nu. Så glad också för den har webb så nu kan jag de lite mer kort iallafall. Fast kass kamera men aja.. Sitter och väntar tills azra kommer och vi kommer nog gå ut så bloggar mer senare.

Godmorgon!

Vaknade nyss och stängde av mobilen inatt som tur för de var jätte många som hade skrivit att jag skulle vakna men nu är jag ju vaken. Men maria är inte vaken än, tror jag och azra iallafall. Hon är så jävla trött hela tiden asså. Måste ringa och väcka henne nu eller smsar henne och måste fan också göra mig klar!


Men min mens har kommit nu och nu har jag f*cking mensvärk så inte på bra humör ska jag säga! Men är glad att jag fått den för jag var tvungen att vänta i en vecka på den..

Ut med kira en sväng..

Hahha var ute med kira typ nyss och jag till azras fönster och direkt när vi såg varann börja vi asgarva. Låg typ i gärset och allt! :D Men nu är jag inne i värmen igen..

Driv! (:

Jag och Azra bara driver! Vi skriver inte så..



De som är överstrykt är såklart snygging.. (a) <3


Hemma

Är hemma efter varit med Azra och vi har blivit anklagade att ha tjuvrökt av nåra jävla färmlingar som är helt blinda i skallen! Skulle aldrig kunna tjuvröka och speciellt inte med Azra! Blev så jävla förbannad och de blev azra med.

Men vi har varit med världens jobbigaste unge eller dom var två!! :o Sån jävla pain asså! Så jag har fått huvudvärk tack vare dom.. Thanks! Men har också fått en stoor kexchoklad skit att dela med casper. & nu vet jag vem som busringt till mig, Lantz & Sandra! Hahha busted girls! (: Men pratar med dom nu igen fast nu busringer dom inte! (;

Drar ut

Ses senare!

Okej..

Sluta busring nu, börjar fan bli less. fast när man har tråkigt så är de ganska roligt men inte när man tittar på tv, för då fattar man ingenting på tvn eller mobilen.

Elin, du är sämst! (:

Hahha Elin nedlund, du är sämst på att busringa! HAHA, ägd! (:

Jävla mobil!

Blev så sur när jag gick ut med hunden och sen kommer en hund och troja börjar skälla och jag som håller i mobilen och håller samtidigt i troja och var inte ens beredd att de kom nån så blev skit rädd och nästan ramlade så blev så jävla sur på troja och mobilen så kastade mobilen på gatan så den är paj nu men funkar att smsa med som tur.

Svar på frågestunden!

Varför började du blogga?
Jag hade kompisar som bloggade och ville också skaffa en blogg men har haft fler bloggar än bara den här så har bloggat ett bra tag men aldrig uppdaterat såhär mycket förut som nu.

Har du nånsin fått hatkommentarer på din blogg?
Ja de har jag fått, många gånger..

Vad är din favoritfärg, maträtt och djur?
Min favorit färg är klart rosa och vit. Maträtt är nog kina eller thaimat och tacos. & mitt favorit djur är hund och katt.

Vem är din abslout bästavän?
Oj, jag har jätte många underbara vänner så jag kan inte välja men dom som är mina allra bästavänner är Sandra, Azra, Maria och Elin.

Har du nångång vart utomlands? Isåfall vart?
Jag har aldrig varit utomlands. Har bara varit i Finland och Norge men vill verkligen fara utomlands!

Varför bloggar du? Motivation?
Hmm, jag bloggar för att de är roligt att skriva om vardagen och ge er tips och säga en liten hemlighet då och då. Och när man blir äldre kan man läsa hur livet var som tonåring för mig och sånt, bara roligt att läsa och kolla (om jag har kvar den tills dvs).

Vad fick dig att börja blogga?
Läs högst upp så ser ni.

Vilka bloggar läser du dagligen?
Jag läser http://aziie.blogg.se/, http://paulinadanielsson.blogg.se/, http://desireenilsson.blogg.se/, http://gaybloggen.com/, http://sanddragustavsson.blogg.se/, http://bbarafelicia.blogg.se/, http://idabergstroom.blogg.se/ & http://kissies.se/ för att de är så skrattretande! (:

Är vi ovänner (från Sandra)?
Det har jag ingen aning om för du blev sur på mig och sånt skit så ingen aning men vi har då inte snackat sen dess..

Hatar du mig (från Sandra)?
Men äru dum i huvet!? Hur kan jag hata en sån underbar som dig?! :o Jag älskar dig fast vi bråkar.. <3

Vilken kändisblogg läser du mest?
Hmm, kanske Kissies för hon är inte lika dålig på att uppdatera dom Desiree och Paulina.

Favorit blogg?
Jag har nog ingen..

Gillar du Twilight?
Ja den är faktiskt rätt så bra men 2 timmar lång pallar jag inte med.. Sett den bara 1 gång och blev less för att den var så himla lång men bra var den iallafall.

Taylor Lautner eller Robert Pattinson?
Ja du, vet inte ens vem Taylor Lautnet är men Robert Pattinson blir de nog.

Vart bor du?
Jag bor i Boden men klagar jämt på att jag vill flytta till Stockholm..

Dröm resemål?
Turkiet, Kanarie öarna, Thailand, USA och Australien.

Natti..

Ska snart gå och sova efter PH som typ slutar vid 1 och sen blir de film och då orkar jag nog inte blogga nå mera så puss på er så länge och vi hörs mer imorgon! (:

PS. BESÖK MIN FRÅGESTUND OCH FRÅGA EN FRÅGA ELLER FLER FÖR SVAREN KOMMER IMORGON SÅ TA CHANSEN!

Mys

Har varit med Azra litegrann för hon ville vara med mig så sprang hem till henne osminkad och allt och myste lite med henne och åt popcorn och såg på tv. Kom hem nyss efter vi varit ute lite och ska se tv nog och imorgon blir de Colorama och Nordsjö för jag ska göra om mitt rum! (: Hatar mitt rum just nu vill bara inte ha vit och svart.. Usch bara tråkigt ju!

Men kan nån gissa vilken färg jag ska välja på tapeter? (: Jag tror nog nån vet, inga namn nämnda. (a)

Nää men skojja bara, ni slipper gissa för de är ju ändå såå lätt. Ska ha ljusrosa väggar eller rosa och en snygg fondvägg. Ska typ göra om hela rummet typ och lyckats övertala mamma att jag ska få de och jag får de nu ju! (:

Frågestund ju!

Har ju fortfarande frågestund och har knappt fått nå frågor.. Så kan nån ställa nån så tryck på länken! (:

---> KLICKA, FRÅGESTUND! FRÅGESTUND

Sorry babes..

Jag har bara inte orkat sätta mig vid datorn alls förens nu. Allt är som vanligt och de är skit varmt idag, härligt har de varit iallafall. Men har ändå mest suttit inne för jag är ju fortarande sjuk men de är snart borta. Har bara lite snuvigt och ont i halsen och hostar lite då och då bara och jag vet inte om jag har feber. Men de har hänt nå konstigt med mig.. Jag är hungrig hela tiden nu! Jag har bara lust att äta och äta men de kan man ju inte göra.. Så är typ skit hungrig och åt nyss, tänk de.. :o Jag som nästan aldrig är hungrig men aja går väl nog bort.

Saknar min lilla Azra.. <3

Fuck saknar dig. Har itne varit med henne på drygt en vecka.. Men när jag blir frisk (som jag snart blir) ska vi se på Prom night, Barnhemmet och alla Saw filmerna tillsammans. Men hon håller på att se Barnhemmet just nu och skiker och skirver för fullt med mig på msn! (; HAHA. :D Hon säger att den är läskig och de låter den också. :o Men men.

Det här visste ni inte..



En sak måste ni bara veta asså! När jag ser en skäckfilm eller nåt läskigt så drömmer jag aldrig mardrömmar. Förr gjorde jag de hela tiden me inga mardrömmar alls nu.. Fattar inte de konstigt tycker jag men ändå bra för då slipper man vara rädd när man sover ju. Så ändå ett stort plus! (:

Varmt..

De är skit varmt idag och jag som är sjuk än men nu börjar jag faktiskt bli bättre! (: ...äntligen asså! Gör inte så mycket nu iallafall, bara tråkar och sånt skit.

Men vill att ni ska ställa en eller flera frågor i min frågestund! Länk till den: Frågestund!

Fitt internet!

Mitt internet har inte funkat så därför har jag inte bloggat nåt idag förens nu. Men finns inte så mycket att skriva.. Hmm, ska iallafall snart laga mat och sen slappa.

Frågestund!

Nu har jag äntligen en frågestund för första gången så skriv era frågor till till mig hur många som helst får ni skriva också! (:

Baad

Ska typ bada snart efter alla andra badat så kan jag göra nytt såklart! Vill inte bada i deras äckliga skit vatten! :o Brb så länge.

Asså så less jag blir..

Jag blir så less på att alla säger att jag är ego och bara tänker på mig själv och är som en liten prinsessa typ som är bortskämd.. Men ni vet ju för fan inget om mig! Inte ens mina vänner eller bästavänner vet allt om mig så hur fan ska nån veta hur jag tänker eller hur jag är. Okej ibland kan jag tänka på mig själv när jag har de själv svårt och nej jag bryr mig inte om ni blir hur sura som helst och säger att jag är en dålig vän men om ni säger så bara en fråga, varför kommer ni tillbaks till mig om jag är en dålig vän? De fattar jag bara inte.. Kan nån förklara de för mig då.. Jo de är för att dom kanske inte klarar mig utan mig, inte vet väl jag. Jag kan väl inte läsa deras tankar. Men dom kanske behöver mig på nåt sätt, eller så älskar dom mig så mycket bara så dom verkligen vara vän med mig och verkligen försöka.

Men jag älskar alla vänner och de kommer jag nog alltid göra om de inte händer nåt dvs.. Och jag bryr mig inte om vi bråkar eller aldrig är med varann eller nåt så älskar jag en jätte mycket.

Ska snart ha frågestund men Inte nu!

Rubriken asså. Snart skriver när jag ska ha de.

Men nu ska jag se på Family Guy.

RixFm festival!

Snart den 30 juli i Luleå så kommer RixFm festial så ska ska såklart dit. De kommer skit tråkiga artister men vafan skiter i de, är där för att jag kul ju. Men de kommer 7 artister dit som..

Agnes
Erik Hassle?
H.E.A.T
Janet?
Kim?
Basic Element?
Ramsells?

Asså för fan, vet bara 2 artister/band/grupp. :o Oh my gash asså men aja de är dom sugiga artisterna som kommer uppträda i Luleå.

Frågestund?

TYCKER NI JAG SKA HA FRÅGESTUND ELLER INTE? VAD TYCKER NI, ELLER VILL NI INTE VETA LITE MER OM MIG?


Sorry

Förlåt för den dåliga uppdaterigen idag men vaknade vid halv 1 sen hjälpte jag mamma med våfflorna och efter vi ätit så gick vi ut med hundarna. Men nu är jag hemma igen och jag är förkyld än.. Så jobbigt de är asså, börjar bli riktigt less och saknar ju mina kompisar..

Men idag har jag badat iallafall! Eller lite, kom bara till benen för de var skit kallt! :o Brrr, men är varm om benen nu och tur att jag inte tog nåra leggins så de blev bara en klänning så man slapp dra upp dom och dom kanske skulle blivit blöta.

Seeg

Har inte gått och lagt mig än så nu fanimej ska jag göra de! Godnatt alla söta bloggläsare! <3

Glömde en sak!

Glömde bara att säga att jag besökte en blogg (helenamichaela.blogg.se) idag (mitt på dagen då) och tyckte verkligen om den. De fanns mycket tips och ska ska göra två av dom tipsen. Kan visa dom tipsen som om tipsade om sommar mumms typ kallar jag de nu.

Choklad-dipp, Perfet för kvällen med kompisar!
Du behöver 1 chokladkaka (godast är det med toblerone)
olika frukter och bär så mycket du själv vill (tex.banan,äpple,päron,jordgubbar,mm)
gör så här:

-Smält chokladen i mikron på medeleffekt i cirka 1 minut.
-Lägg upp frukt och bär-bitar på ett fat

-Doppa sedan frukte och bären i chokladen, supergott och så enkelt!

(om chokladen stelnar, värm den igen)
Det går också bra att dippa med kex.

Bär milkshake
Du behöver:
-1½ paket vaniljglass (beror på hur mycket du vill ha)
-1½ dl naturell yoghurt (kan också vara en smaksatt., beror bara på dig själv!)
Bär (tex.jorgubbar,hallon,blåbär,vinbär mm)
Mjölk (välj mängd)
egentligen kan du välja mängden på bär,glass,mjölk,yoghurt helt själv, det är olika med smak och tycke!
Gör såhär:

-Lägg glassen i en mixer och häll dit lite mjölk och mixtra sedan tills glassen blivit lös.

-Lägg till yoghurten och bären och mixtra!

-Vid behov, häll i mera mjöl så blir milkshaken lösare, de ska ju bli lite lösare än yoghurt, men det är som allt annat, du väljer själv!

Testa gärna också för jag ska då prova dom två nångång! (:


Godnatt,

allihopa för nu ska jag gå och lägga mig efter att ha tagit äckel hostmedicinen och två tabletter.

Hoppas ni kommer sova riktigt gott!

REKORD!

De blev besöksrekord idag!! Tack alla som besöker min blogg. Fast de går ändå som en bergochdalbana men kolla vilken skillnad på de blåa!



De första blåa "pricken" eller "strecket" är mitt förra besöksrekord sen gick de neråt igår och uppåt blev de idag! (:

Top streetwear?

Finns Top streetwear i Luleå? Svara om ni vet!

Shutter shades <3

Vill ha shutter shades men de finns typ flera miljoner modeller på dom.

Som tex..

Dom vanligaste.

Half shutter shades.



Hjärtformade, super coola! (;

Grymt coola! ;) Dom kallas också half Shutter shades.

Sådär

Nu har jag sett klart och de var Kiki som åkte ut. & nu är de 6 stycken kvar!



Vänster sida, 1. Brittany 2. Shelley, 3. Kayley. Höger sida från vänster, 4. Vanessa, som sitter ner 5. Corrie & 6. Lauren.

Orkar inte bry mig nu..

Skiter i allt vårat bråk nu. Vill bara glömma de så ser på mitt favorit program! :D Gissa vad! :D


PARIS HILTON´s my new bff!! :D:D

De är som en drog för mig.. (a)


Varför?..

Varför måste allt hänga på mig? Du frågar jämt mig att jag ska fixa din blogg och allt men sen frågar du mig nu och jag säger nej & då blir du skit sur på mig och bara frågar om jag är sur sen säger jag att jag är sjuk och orkar inte för har ju för fan 39 grader i feber så hur fan ska jag orka. Kan knappt skriva för de är jätte jobbigt och de var jätte länge sen jag var så här sjuk också! Sen börjar du svära åt mig och allt. Herregud, bara för att jag säger nej..

Less..

Gud vad jag börjar bli less på min design.. Tycker jag borde göra en ny men vet inte riktigt hur den ska vara. Nå tips kanske? Aja, tipsa mig hur ni tycker jag ska göra. Slår ihop alla idéer! (:


...

Godmorgon bloggen.

De blev inte så tidigt i natt ändå. Gick och la mig vid 2  och somna på direkten och kollade också febern och då hade jag 39 grader och de är jätte mycket för mig för jag har låga grader så när jag ha 36 grader då har jag inge feber. Har också börjat hostat jätte mcyket nu så de blir ju bara värre.. & jag som trodde att jag skulle vara frisk vid de här laget men nä.. Hoppas jag snart börjar bli bättre!

Huvudvärk..

Har huvudvärk asså så de bara snurrar. Kan knappt skriva känner jag så ska gå och lägga mig tidigt idag. ,Asså riktigt tidigt! Men ska nog se en film eller nåt, bara ta de lugnt.

Det här visste ni inte..



7 saker ni inte visste om mig!

Jag har en vårta på min tumme och får inte bort den.. :/ EUUW!

Jag har hemligheter om mig för mina allra bästavänner och dom kommer aldrig få reda på dom heller så ingen vet allt om mig.

Kan inte lyssna på musik när den är låg, måste ha högt.

Har aldrig blivit stucken av en geting.. som tur är!

Har aldrig haft hål i tänderna men kass på att borsta dom men får aldrig de.

Vill ha långt hår så ska nog köpa hårförlängning nångång.

Först trivdes jag ju inte med min nuvarande hårfärg som ni har sett i tidigare inlägg men nu trivs jag med den, och alla tycker jag passar i den.


Tröttis.

Jag har ätit litegrann och de blev lite bättre så de är ju bra. Mår iallafall inte lika illa som jag gjorde tidigare. Men snart ska jag också äta middag fast tror inte jag ska äta när den är klar för jag är proppmätt. Fast åt inte ens nå mycket men jaa så är de när man är sjuk.

Mår illa..

Åhh asså gud så less på blir på att vara sjuk, men ska testa äta nåt så de kanske går bort..

Filmdags.

Ska se på Another gay movie nu, den är så grymt rolig asså! (;

Värre..

Min förkyldning blir bara värre! Kunde inte sova i natt så har varit vaken till halv 9 på morgonen eller ännu senare och nu väckte mamma mig och jag blev förbannad. Så jävla trött, har huvudvärk, näsan och mår inge bra alls.. De blir ju fan bara värre! Fattar de inte. I natt såg jag på film och missade hela filmen för jag var tvungen att snyta mig 24/7.. Så missade en skit bra film men när jag just var där så hände de alltid nå roligt och de var ju bra. (y) & frågade också casper vad som hänt och sånt skit..

Natti.

Ska nog försöka sova lite grann och kolla om jag somnar för inte så stor risk när jag inte kan andas genom näsan, men man får väl se. Hoppas jag somnar iallafall.

Fuck u, näsa!

Nu kan jag inte andas igen! :o Fuck u!

Såg säkert ut som Kira.. :o

Jag var så igentäppt för en minut sen och nu tog jag nässpray och snöt mig så nu ser jag iallafall inte ut som en svettig och varm Kira. (; Men nu ser jag ut som vanligt förutom att jag har lockigt hår och osminkade.. & kan äntligen andas genom näsa men pratar fortfarande skånska..

Tråkigt..

JAG
heter: chanika
fyller år: 5 mars
och har levt i (år): 14
ögonfärg: blå
hårfärg: brun
bor: mamma, pappa & brorsan
i en villa/lägenhet/radhus: radhus

HAR
[x] rökt
[x] snusat
[x] varit full
[ ] däckat
[x] slagit någon/vart med i slagsmål
[x] blivit slagen/misshandlad
[x] anmält någon hos polisen
[x] blivit anmält för någonting hos polisen
[ ] hoppat fallskärm
[x] uppträtt för mer än 100 pers
[x] hånglat med ngn av det motsatta könet
[x] hånglat med ngn av samma kön
[/] varit utomlands
[ ] vart på en kryssning
[x] blivit kallad hora
[x] blivit kallad emo (på skoj av azra när jag säger de)
[X] blivit kallad fjortis
[x] vart på en ungdomsmottagning
[x] skaffat p-piller
[ ] varit gravid
[ ] tagit nån slags drog
[ ] haft en leverskada
[ ] legat på sjukhus
[x] brutit nåt ben
[x] tältat
[x] badat näck
[ ] skurit mig själv frivilligt
[x] varit rädd för min mamma/pappa
[x] skrikigt "bög/hora/emo" osv till någon på skoj
[x] skrikigt "bög/hora/emo" osv till någon för att jag vart sur på den
[x] blivit slängd/knuffad i vatten
[x] solat näck..
[x] masserat nån

VÄLJ
choklad/lakrits: choklad
rött/rosa: roosa :'D <3 
grönt/blått: hmm, blå då
svart/vitt: vit
sommar/vinter: sommar
gitarr/piano: inge
hårdrock/techno: techno
hiphop/metal: hiphop
hemmakväll/fest: beror på  
sola/bada: sola
fiska/jaga: inge
svenne sommar/utomlandssemester: utlandssemester
mkt månadspeng/lite veckopeng: får månadspeng och får pengar när jag vill typ (y)
bo i stan/utanför: i stan

JAG ÄR
singel: jaa
nöjd med mig själv: nä
nöjd med mitt liv: ibland
på för humör nu: sjukk så ledsen
blyg: ibland
pervers: nä (;

FAVORIT
dryck: cola
mat: tacos
spel: inge..
film: många
band: vet inte
klädesplagg: mjukis
klädesmärke: hmm, många
låt: många
kille: vet inte 
tjej: vet inte, många
lag: inge

ÖVRIGT
musiksmak: techno
intressen: vänner, datorn, shoppa och sola 
kär just nu: nä
saknar just nu: många..
sa senast: hicka som vanligt för jag skrattar för mycket.. (a) 
lyssnade senast på: musik?

20 Frågor

1. Hur ofta tvättar du duschdraperiet?
aldrig..

2. Håller du med om att morgonrocken är ett av de mest nödvändiga plaggen?
nää

3. Vilken är din favorit färg?
rosa och vit typ

4. Är du rädd för möss?
råttor men inte möss, eller jo.. (a)

5. Vilken hårfärg/ögonfärg skulle du vilja ha om du fick välja?
hmm, blont och bruna ögon

6. Känner du någon som tycker om brysselkål?
ingen aning

7. Brukar du sova middag?
nä, får inte för mamma :(( haha :D

8. Har du glasögon?
nää har inga synfel än (a)

9. Har du körkort?
nää

10. Äter du nyttig mat?
jo 

11. Har du några syskon?
tyvär..

12. Kan du vifta på öronen?
nää..?

13. När handlade du en BH sist?
nån vecka sen

14. Kaffe eller te?
inge

15. Vilken sport tittar du helst på på TV förutom hästsport?
ingen!!

16. Har du någonsin haft en lila väska?
haha jaa när jag var liten dåå

17. Har du snickrat något nån gång?
japp

18. Kokar du egen sylt?
nä farmor är bra på de (y)

19. Brukar du ha målade naglar?
ibland

20. Staden eller skogen en ledig dag?
staden! (a) hatar skogen!!

<3



Ursnygga på!
Jacka och kjolen är från H&M.
Tuptoppen är från Cubus.
& skorna från Skopunkten.

Bara mer & mer..

Får bara mer & mer besökare idag alltså. Skit roligt för då går bara uppåt & uppåt! (; Oj, märker att jag skriver mycket 2 ord saker när man bara kan skriva 1 ord, men skit samma. Jag är väldigt hyper just nu så kanske därför.. Man never know... , och jag vet, jag är bara bäst på engelska, men vafan ingen skola ju, då glömme man bort saker.. ,iallafall jag fast jag pluggar gärnet hemma och sånt. Fast har inte pluggat idag för att jag har skit ont i halsen och téet hjälper inte.. :/ De som jämt brukar hjälpa för mig men nu är de inte till så stor nytta precis. Har typ druckit 2 koppar och brände min lilla tunga också.. :( Ajaj asså, och skrek som fan! De gjorde skit ont. Men ska nog hitta på nåt men finns inge på tvn alls typ och baksmällen funkade ju förfan inte!.. De var lite lågt tyckte jag.. Eller jo igentligen gjorde den de men de var inte svensk text och orkade inte hålla på att höra engelska och bara sitta där som ett frågetecken så sket i den skit filmen.

KLICKA! :DD

KLICKA BARA! :D

F*ck!

Fan, filmen funkade inte.. :'( Så kan inte se den nu och azra, vi kan inte se den när jag blir frisk.. :(

Baksmällen! (;

Nu ska jag se Baksmällen, och hoppas den är rolig, men de är den säkert! (;

Gumman,

finns här om du vill prata. Du kan alltid prata med mig & de vet du. Jag vill bara gråta med dig för du betyder så jävla mycket och när du är ledsen och gråter så blir jag också ledsen och vill bara gråta! Iloveyou. <3

Soligt helt plötsligt.

Åhh, nu är de soligt och jag får sitta inne och inte göra ett skit. Fan så roligt, men ska snart se Baksmällen så kommer nog skratta en hel del och äta popcorn för casper och mamma köpte! (;


Besöksrekord!

De går bara uppåt! Tack till alla som besökt, dom är jätte söta! (;



(vet liten bild, sorry..)

Skyll er själv..

Skiter i att lägga upp bilden dåå för ingen kommenterar ju så kör med text istället för en bild..

Kolla!

Har gjort en bild till "Det här visste ni inte" kategorin! (;

Men vill ni se den eller ska jag ta bort den?

Shit asså! :o

Fan vad klockan går fort! :o Den är redan halv 7.. :o Iallafall, varit men tråkig dag idag. Måste bli frisk senast på måndag asså annars kommer jag dö att stanna inne hela tiden!

:(

Är jätte snuvig.. Bara snuvar mig hela tiden.. (a) Asså less jag blir på förkyldningen. Vid matbordet snuvade jag 24/7 och alla blev less på mig.. :) Men det är inte mitt fel att jag är sjuk..

Godmorgon..

Godmorgon alla söta dära.

& nää, vaknade ju knappast nyss. Mamma blev sur på mig och sa att hon skulle hälla vatten på mig idag för hon hade höllt på att väcka mig i 3 timmar typ men sen sa hon de så jag hoppade ur sängen! (; Så fick aldrig vatten på mig som tur. Åhh, tack casper, han har lyckats smitta mig ännu mera.. Har jätte ont i halsen nu, ännu värre blire ju bara.. Tycker min förkyldning ska gå bort nu! Men jag hostar inte som ett psyk som brorsan gör iallafall så jag är glad ändå. (; Ska också snart äta nåt för har inte ätit nåt än som vanligt och mamma blir galen på mig men äter ju nästan jämt middag så de är ju bra.

Men ska också berätta en hemlighet nu så ni måste hålla tyst.
Jag äter ju inte mycket eller ingenting alls ibland på dagarna eller dricker och speciellt på sommarn så ska man äta och dricka mycket men då äter och dricker jag absolut ingenting nästan. & jag har också jätte lätt att gå ner i vikt så när jag inte äter på en dag kan jag gå ner 1-5 kg!! :o Så man kan nästan säga att jag har ätstörning.

Myys.

Har på mig min mysdress och nyss sett klart PH. Så nu ser jag Tila tequila sen ska jag se på film och sen blire att gå och sova för mamma klagar jämt på att jag sover för länge.. :/ Aja, syns imorgon.

...

Varit lite med Azra och kom hem nyss. Men usch, nu mår jag skit illa, skulle inte gått ut alls.. :/ Känns som att jag ska spy när som helst.. Jobbigt... :/ Men ska ta de lugnt nu och se på tv och film.


FAN!



Min älskade jacka är avslutad. Asså auktionen är avslutad och den skulle avslutas den 18 typ men den avslutades nu.. :'( Vadå otur..

Men tröjan som jag också älskar avslutas om 2-3 timmar så måste lyckas övertala mamma och tänk, de kostar ju för fan bara 1;-! :D

Måste ha!

Bara måste ha...



tröjan &...



jackan! Love it. Ska ha dom så desså! (; Båda är från tradera och jackan är från Vila som jag inte sett och har kostat 500;- kostar nu 200;- på tradera men man kan köpa direkt för 220;- och de är ju billigt! & tröjan från Cubus som har kostat 400;- som typ inte går att köpa nå mer för jag har då iallafall inte sett en sån tröja kostar 1;-. Tipsa mig om ni vet var de finns att få tag på!

BRR..

Kallt, fryser som en gris tyyp. (a) Men är ju sjuk så inte undra på varför.. Har också varit jävligt förbannad idag. Men de är ju lätt att bli förbannad när man är sjuk, iallafall jag har det. Sur för ingenting och sen när flera retar upp mig då vill man inte vara nära mig! Sitter med täcket och myser lite grann men ska nog äta nåt. Har inte ätit nåt än ju.. , som vanligt..

VIKTIGT, KLICKA!!

KLICKA, SNÄLLA!? <3

De hära är väldigt viktigt så snälla klicka på länken!!! Gör vad som helst bara ni klickar!

Natti natti.

Ska nog gå och sova nu, god natt. <3

Jävla casper!

USCH asså! Satt i min säng och såg på PH sen kom han och började nysa och hosta i min säng!! :o Euuw.. -.-' Så äcklig han är! & nu nysar han på toan säkert 10 gånger per sekund. :D

Snart! :D

00.10 börjar PH (paradise hotel) 4 så ska snart se de, börjar ju om 20 minuter.


Ska berätta nu.

Nu får ni veta min lilla hemlighet som Azra såklart hade rätt på för jag har sagt de till henne! (; Men Paradise hotel 4!! :D

Så bäst bara asså! :D:D


Schh.

Ska berätta en hemlighet nu.

Har fastnat för ett program jag bara måste se varenda dag! Men de är ju bara från måndag till torsdag vid midnatt.. Kan ni gissa vad de är för program och en sak till, säger inte vilken kanal de är på, way too easy babe. (;

Lycka till! (;


Stan och annat.

Har varit på stan lite och hjälpte mamma att handla lite saker också. & ens sak till, fick min choklad! :'D Men ska äta den ivkäll, inte sugen nu alls asså, men har ju ätit chokladglass stället. (a) Träffa också maria, elin och amanda men gick efter jag hälsat på dom och pratat med maria om en sak men nu är de ju bra igen.


Maria, längtar som faan! (; <3


Choklaad!

Vill ha choklad just nu.. Åhh så sugen på de asså! Men pappa har inte sin plånbok med sig så får väl klara mig..

Jävla skit!

Asså åh, de laggar som fan på internet och paris hilton ju! :'( Kan inte se hela kommer bara till 17 minuter sen "buffrar" de.. :'( FAAN!


Paris hilton, my new bff.

Faan igår missade jag Paris hilton, my new bff och jag blev skit sur för jag glömde bort att de var tisdag sen kollade jag på text tv och såg att de hade varit så jag blev förbannad och kastade tv kontrollen i väggen men sen kom jag ju på att man kan se på internet så jag blev räddad så ska snart börja se de, för ofta man orkar vänta tills på söndag! :o God noo!

Sorry babes..

Dålig uppdatering igen. Men mådde inge bra alls igår och inte idag heller.. & nu har de blivit ännu värre!! , är jätte snuvig också! :'( Åhh måste bli frisk nångång!..


Men vaknade iallafall nyss och är jätte trött för har inte sovit nåt inatt. Har bara "snuvat" i min säng och irriterat mig på min näsa och huvud. Har ju tagit en huvudvärkstablett men nää, de hjälper inte ett dugg! Less jag blir asså, känns som huvet ska sprängas när som helst.. & jag som skulle vara med sötaste sandra idag och de kommer nog inte bli av.. :'( Fan vad jag saknar henne. Har inte sett henne sen boden alive.. :'( Gosh asså. Men men, ska vila lite nu och kanske få i mig nått och ska uppdatera bättre idag, lovar er de! (;

Förkyld..

Är sjuk igen.. Har jätte ont i halsen och i huvet och kanske feber så har stannat hemma hela dagen och bara tråkat o slappat. & en sak till, sorry för den dåliga uppdateringen idag men har bara inte orkat.

Men just nu så myser jag med Abbe (albert har fått ett smeknamn (;) och ser på en film. Fast jag stör mig på att han spinner, de är jobbigt.. Men men får väl försöka glömma de. Men ska se vidare nu och sånt.

Soligt! (;

Varit med azra litegrann idag sen har jag inte gjort så mycket. Slappat mest och har nyss sett klart en film. Hmm, vill gå ut nu för de är jättr soligt och fint så ska kanske kolla om azra vill ut nå. (;

Men en tragisk nyhet, mina jeansleggins är borta!! :o :'(

Azra,

kan inte logga in på min msn, de går bara inte för att den ansluter inte. :o Men senare kanske så du får förklara de dära. (;

I love myself sometimes (;

Jag får alltid som jag vill! (; Inatt såg jag En shopaholics bekännelser fast såg inte hela då för de orkade jag inte med.

Men har varit en jobbig natt idag.. Kira har öppnat min dörr 24/7 så hon har lagt sig med mig men har skickat ut henne och sen kom båda katterna och la sig också eller så gick dom bara ut och in så har slängt ut dom säkert 10 gånger i natt! :o Hon bara öppnade direkt när jag slängde ut dom, fan så less jag blev. Sen efter hon slutade öppna dörrn för hon gav upp så började hon skälla istället!! Hatar mina djur ibland! Så jag är rätt så tröttis idag. Men mamma väckte mig 1! :o Åhh..

Hemligheten..

Nu kommer den dära överraskningen som ni väntat på!

Vi har en "lånekatt" eller vad man nu ska säga. Jo juste, "passkatt", vi passar mosters och kusinernas katt som är skit STOOR! (; Så nu har ni fått veta en liten hemlighet om mig. Och han är jätte söt och rar och jätte kelig och allt men kommer inte så bra överens med wilma & hundarna. Men kommer förhoppningsvis bli bättre, för han vågar vara när dom nu så yey han blir modigare för varje gång han ser dom. Så de är ett stort plus men måste bli bättre för wilma och albert (katten ju) fräser till varann och så.

Älskarej. <3

Du finns alltid där för mig när jag har de svårt & tom när du har de svårt så hjälper du eller stöttar du alltid mig! De betyder verkligen jätte mycket för mig! Och du betyder jätte mycket för mig och kommer aldrig nånsin släppa taget om dig! Finns här om du vill prata och kommer alltid finnas här för dig oavsett vad som händer så lovar jag att de alltid vara du och jag! <3

Sandra, jag älskar dig så jävla mycket och det kommer jag alltid göra! <33


Shopaholic.

Vill se...


Ägd azra! (;



Bilden säger allt, en sak till azra, JAG FICK SE "?", DE FICK INTE DUUU!! :D:D (a)
+ ni ser de dära med att hon blir kåt, de har hon tom sagt själv!!! :D :o


Hha euw!



Bilden säger allt! (;

Karman är borta! :o

Faan, de slutade låta nu.. :'( FAAAN! Haha aja. (;

Jävla less!!

KISSIE, SKÄRP DIG FÖR FAN! SLUTA VARA SÅ WB OCH STJÄL ALLT OCH GÖR DE TILL DITT NÄR DE IGENTLIGEN INTE ÄR DE! JÄVLA OMOGNA FJORTIS!!

Karma! :o

Har säkert fått karma. När jag öppnar mun skit mycket så käcker de i hela jävla käken!! :o Det är läskigt men skit roligt att leka men, man knappast karma! De är för att jag förklarade mig så bra så att jag fick nåt att göra. (; Haha, men nu sitter jag här och öppnar och stänger munnen hela tiden, undra hur de ska se ut? :D Hahha, vill nog inte ens veta, knappast normalt att hålla på sådär iallafal. (;


Nu ska jag förklara.

Ni vet mitt senast inlägg förutom de hära, jo har fått lite kommentarer att jag är dum och att jag skrivit de, men de är inte jag som skrivit de! & plus så jaa, jag kan vara taskig ibland och allt, men och, hatar henne, så varför skulle jag inte göra så?.. Ge mig en anleding, och bryr mig inte om ni säger att jag ska verka vara en snäll person och att jag inte skulle lägga ut de, men alla på pix tyckte iallafall de var skit kul och ni känner henne inte ens!! Fast ni vågade ju inte ens visa vem ni var..

Ni har ju förfan ingen humor heller!


Vadå snällt? (;

Jo jag vet redan att jag lagt upp den hära saken på pixbox.se men kunde inte låta bli att alla ser den här med! (;

Var inne på en ex vän´s (vi var vänner för LÄNGE SEN!) bdb och såg en kommentar och började såklart asgarva för jag hatar FIA! (asså ex vännen).. Så jaa var taskig och är taskig igen och lägger ut bilden igen på de.



Man skulle ju skriva nånting bra om henne men dom skrev... (förresten, visst är hon snygg!! RAAWRR!!! (a) ;'''DD)



.. inte så snällt precis, men bra och bääst!! Vem fan är det asså, måste få reda på de asså!! Men hälsar att den personen är klart 1a! (;


I know, i am a bitch sometimes.. (a)

Jaja,

jag vet att jag inte har bloggat nåt idag och sorry för de men ska förklara varför. Joo, mina ksuiner från lund och sthlm är här och mina fastrar och min kusins kompis så har varit med dom hela dagen. & jag har också varit med bögAzra som var osocial och blyg som faaan (som jag störde mig på de asså!!) för hon vågade inte ens gå nära nån.. :o Sen efter nåra minuter gick hon hem för hon blev så jävla feg (a) så jaaa, that´s life bitches! (;

Men har varit litegrann men Malin (hon är min kusin och lika gammal som mig) och Johanna (alltså hennes kompis), och Johanna var faktiskt skit schysst. (; Söt var hon och snäll & såklart malin med. (;

& det blev också helt fullt i huset av djur och människor! :o Man kunde knappt komma fram nånstans,, så jaa det var jävligt trångt! :o Har också fått en överaskning som ni får veta lite senare och AZRA, VÅGA BARA SÄÄGA DE!! (; (hon vet vad dee är.)

Trött..

Är helt slut och allt men det är nog för det är kasst väder. Man är ju inte van att det är 14 plus för jag är då iallafall van vid 25 plus och sol och knappt nå blåsst. Men det är skit kalllt!! :o


Aja, varit med Azra idag och sånt. Vi gjorde inte så mycket, bara det vanliga. & azra råkade skämma ut sig för Han´s mamma!! :D HAHAHHA, började asgarva och hon ba, ÄR DE HANS MAMMA?!?!?! och jag ba, jaa..? och sen hon ba, FAAN ALLVAR!!!??? och sen höll de på så dära. (; & sen sa jag, hallå tänk om hon säger nå till Han? och hon ba, NEJ DE FÅR HON INTE!! och allt sånt dära börja hon bli rädd och allt. (;

Tråkigt väder..

Skit tråkigt väder idag och det är skit kallt!! :o Har bara på mig mys kläder just nu. Brr så kallt.. :o Aja, ska kolla om jag kan vara med azra idag eller inte. Ingen aning för jag kan inte heler prata med henne för att min mobil är borta!! :o Men ska fråga mamma och pappa vars dom lagt den..

Nattbloggning.

Hej alla söta läsare! (;

Jag sitter vid mammas och pappas data och tråkar.. Dom ligger och sover och såklart är jag uppe! (a) (; Kollar samtidigt på tv också men har så tråkigt, och har en sattit upp håret som jag nog aldrig gjort förr. Har använt hårband och en klämma. , nice eller? (; Hahha nä, föredrar och kommer alltid göra utsläppt hår på mig. (;

Men en sak, Azra passar så jävla bra i uppsatt hår, hon är så jävla söt så! (; <3 Tycker hon ska ha så nästan hela tiden, men nää! (; Haha, nyss skrämde iallafall wilma livet ur mig. Hon hoppade upp och satte klorna i min rygg!! :o AJJ! & nu susar hon bredvid mig.. Jävla tönt asså! (; Men älskar henne ändå.

Förlåt..

Sorry för den dåliga uppdatering, men pappa fick pms på mig idag och drog internet kabeln för det tog för lång tid att göra sig klar för vi skulle ju till farmor och farfar.. Herregud asså.. Men sen när jag kom hem så var jag med Azra och nu är jah hemma, helt slut och orkade inte fara och köpa godis så casper och mamma gör det nu. Men vi får väl se om jag uppdaterar nå mer idag. Kanske då, för mamma ska nog också hyra film så ska sitta hemma och mysa lite med dom.. Men aja, är ju ändå trött så.

Jo, imorgon lägger jag upp en rolig sak från min data, men puss på er, syns imorgon troligast..

Kusinerna idag från sthlm.

Ska till mina kusiner och fastrar idag som bor hos min farmor & farfar. Har inte träffat dom förutom en kusin från lund och min faster därifrån också. & hon gav mig massa råd om min mage och allt sånt. Men iallafall, ska dit klockan 3 så bloggar efter jag kommit hem, säkert vid 4 eller 5 tiden för pappa börjar jobba 5. Men nu ska jag & bettan göra oss klar för hon ska hem och jag ska bort juu.

Hemma och myser.

Är hemma nu och sitter framför tvn och myser med Bettan litegrann. & ja, hon ska sova över hos mig. Så vi sitter och garvar åt South park som är skit roligt! (; Men ska gå nu, bloggar mer imorgon.


Drar ut

Ska ut med Bettan och göra massa saker, puss.

Ang. Kissie.

Nu ska jag snacka lite skit! (a)

Blir så less på Kissie så jag vill bara spy över henne! Hon tar allt från alla och kan inte göra nå eget! Blir så less att hon kopierar allt och alla.. Hon är en fjortis på 18 past tänk det! Vadå omoget?.. Blir bara så jävla förbannad på henne asså, när hon inte kan göra nåt själv! & alla läsare tycker typ att hon är dum i huvet och hån skrattar åt hennes blogg!

HATE IT!

Ska till frisan först på måndag! :o Hur ska jag klara mig?.. Får väl vara instängd hela dagarna så nån inte ser mig! :o

FRISSAAAAN!!

Måste till frissan och färga om asså! Min farfar sa att det var snyggt, & tänk att han tycker det är snyggt, då är det ju förfan fult!!! Asså ussch! Hatar mitt hååååår! , Fast ni har hört de några gånger nu också.. (a) Men aja.. Ska prata med mamma om de när hon kommer in för har lockigt fult hår och nattlinne. (y) Så väntar..

Saknar..

Fan vad jag saknar min hårfärg som jag hade tidigare! Vill ha de just nu, för mamma köpte en skit ful hårfärg så får väl se ut så tills jag ska till frissan nån dag. Men vill inte ens gå ut så hära! HATAR MITT HÅÅR!!! Va fan ska jag göra asså?.. Mamma får köpa hårfärg till mig eller nåt, en annan då.. ÅHH!! JÄVLA FITTHÅRFÄRG, HAR LUST ATT ANMÄLA FÖRETAGET!!!!

Tråkigt väder..

Tur idag har jag, det är mulet. TUUUR! (; För mitt hår ju, men mamma och pappa är och köper hårfärg så ska bli ljushårig igen! (;

Men måste också städa och göra mig klar efter jag färgat håret för idag kommer ju moster och alla. Men tänker då inte göra de nu. Ska vänta tills mamma och pappa kommer hem.

Godnatt..

Ska gå och lägga mig nu för imorgon kommer moster och en del av mina kusiner så vi måste städa och sånt, och mitt rum behövs verkligen! Så nattinatti iallafall.

Meningslöst..

Kommer ju ingen vart med bloggen, så kanske slutar.. Orkar inte, för det går inte precis uppåt eller nåt. De vanliga typ. Så orkar snart inge mer, säger bara det.

Så det kanske snart blir ett hejdå.

Bitch?

Du har sagt:
[x] Hora till någon?
[x] Bög till någon?
[x] Slyna till någon?
[x] Slampa till någon?
[x] Fitta till någon?
Totalt: 5

Du har:
[x] Fuskat på ett prov?
[x] Skrikit fula ord till en lärare?
[x] Dissat en kille/tjej för att du har spanat in en ny person?
[ ] Hånglat med fler än 4 personer på en kväll?
[x] Stått på ett bord och dansat inför folk?
[x] Spottat en person du hatar i ansiktet?
[x] Bitchslapat någon?
[x] Skrikit åt någon i telefon?
[x] Knackat på en persons dörr du hatar och skällt på den?
[x) Sagt/Skrivit att du är snygg?
Totalt : 9

Den senaste veckan har du:
[ ] Vart full?
[x] Skrikit åt en ungdom?
[x] Skrikit åt en vuxen?
[x] Tagit bilder på dig själv?
[x] Vart på fest?
[x] Dissat någon?
[ ] Skolkat?
[x] Ljugit för en kompis?
[x] Ljugit för mamma?
[x] Ljugit för pappa?
[ ] Hånglat med 2 personer?
[x] Vart stolt över dig själv?
[ ] Haft samlag?
[x] Slagit någon?
[x] Sökt uppmärksamhet?
[x] Gjort något olagligt?
[x] Skrivit via sms/nätsida/email/brev hur mycket du hatar någon?
[x] Sagt/skrivit "jag älskar dig" till någon men inte menat det?
[x] Struntat i vad någon vuxen sagt till dig?
[x] Vart förbannad?
Totalt: 16

När du var under 10 år så har du:
[x] Vart tillsammans med någon?
[x] Slagit någon?
[x] Kunnat ord som Bög/Hora o.s.v?
[x] Visste du vad sex var?
[x] Pussat någon?
[x] Krossat fönster i skolan?
[ ] Lär dig "dumma" saker av något stora syskon?
[x] Gjort sönder något som är värt mer än 1000 kronor?
[x] Sagt något fult ord till läraren?
[x] Blivit utslängd från klassrummet p.g.a att du vart stökig?
Totalt: 9

Övrigt:
[x] Du är tjatig i skolan?
[x] Du är stolt över dig själv?
[x] Du gillar att vara på fester?
[x] Du gillar att ha folk runt omkring dig?
[ ] Du ska dricka denna helg?
[x] Du ska möta någon du hatar nästa vecka?
[ ] Du ska skolka denna veckan?
[ ] Du vill att folk ska kopiera dig?
[x] Du är sur på någon vuxen just nu?
Totalt: 6

allt totalt: 45

0-10 : Du är helt ok. Men lite för blyg.
10-25: Du kan allt säga emot men är lite mer schysst av dig.
25-40 Bitch! du är inte rädd att göra bort dig och du är nöjd med dig själv
40-55: EY bitch! galna/egoisstiska/kaxiga personen här alltså. Dig kallar man t.o.m Bitch

Det är synd om mig..

Gjorde ju illa fingret/nageln idag..

Jag kunde inte träna pga fingret/nageln..

Hårfärgen blev jävligt mycket fel!!

Vadå oturs dag?? Så ni måste tycka synd om mig nu! (;

JÄVLA SKIT!

Mamma sa att slingmedlet inte kommer räcka så mamma ska ut imorgon och köpa hårfärg! Så imorgon blir jag mitt vanliga jag igen, asså mörk blont. (; Men mamma sa att min hårfärg just nu som är skit mörkt, nästan svart är LJUS BRUNT!! :O Är hon knäpp eller?? :o Aja, så nu vet ni.

Men FITTA!!

Faan, håret blev alldels för mörkt!! :o Va fan ska jag göra? :o Vi har ju ingen hårfärg hemma ens, aja, får väl ta slingmedlet..


Förlåt för att jag tog bort alla jävla stavfel men orkar fan inte skämta om nånting nu!!

Hemma och färgat håret (;

Sitter här hemma med blött hår som är ny färgat. Kommer snart en bild, kanske då om inte USB kabeln har damp.. Men iallafall, har varit med Azra idag. Vi har solat och sånt. Och nu ska jag berätta en dålig nyhet.

.. Jag har lyckats bryta min nagel så långt så det gör skit ont när vi hade vattenkrig. Det blödde som fan och det ser förjävligt ut nu! Men har ett jävligt stort plåster som jag fick av mamma och som tur är mamma undersköterska eller vad de nu heter så hon grejar de på nolltid! (; Men bröt den asså säkert en halv centimeter kanske mer, typ halva nageln iallafall, & skinnet syns.. Men aja, gör skit ont men får dissa det och nu skriver jag med "fuck u" fingret på höger hand och vänster pekfingret såklart. SKIT KONTIGT, för skriver jämt fel, men har tagit bort dom felen. (a) Får ju inte synas, annars hade ni mobbat den bara, men nästa inlägg skriver jag med pekfingret så ska vi räkna hur många fel de blev! (;

Det här visste ni inte..

5 saker ni inte visste om mig..

Jag har otroliga humorsvängning, först är jag jätte glad och allt, sen efter nån sekund kan jag börja skrika och bli jätte sur.

Jag blir mätt jätte snabbt och mår illa efter jag ätit litegrann!

Är jätte kärsen när det gäller kläder. Mamma blir galen på mig för hon köper kläder men använder dom aldrig hon köpt, måste alltid följa med.

& detsamma gäller maten. Alla tycker jag är jätte kräsen när det gäller mat! Alla säger att jag måste äta och sånt, men orkar inte oftast.

Sandra, en av mina absolut bästavänner och underbar, vi bråkar hela tiden. Ni hörde rätt, vi gör men, men bara småtjafs då och vi blir vänner efter bara nån sekund eller minut och kramar varann och skrattar så blir vi glada igen och kan börja tjafsa om nåt annat. Men det är också för att vi är så Jävla lika! (; <3

Opps :o

Nu svarade hon och skrev att hon ska till stan och allt, så kanske senare då, är inte sur på henne längre iallafall. (; Men var aldrig de heller, men ledsen blev man ju.. :(( Hahha, men ska vara med henne senare när hon kommer hem.

Jaha..

Azra dissar mig fullständigt så skiter i henne då..! Orkar fan inte bry mig och har säkert skickat 30 sms att jag är klar och sånt, men nää, inget jävla svar så hon får väl skylla sig själv..

Drar ut

Ska ut med Azra nu, puss på er.


Gäsp..

Godmorgon allihopa, vaknade nyss så jag är skit trött!

Men ska snart börja göra mig klar för ska ju vara med Azra och vi ska säkert sola hela dagen och ta det lugnt för det är skit varmt idag med. Men det är ju ändå skönt, men här i Boden kan man knappt andas när det är jätte varmt, luften står typ bara stilla.. Men man klarar sig ju. Man måste bara dricka sjuukt mycket vatten! Iallafall, är ensam hemma kan man väl säga, casper och pappa sover typ, men pappa väckte mig och det fattar jag inte.. & han var tom pigg! :o Efter att har fiskat hela jävla natten bland alla skit mygg och åkt bil i 5 timmar typ så kommer han och väcker mig! :o Omfg asså, konstigt, men tror han la sig igen. ,som tur! (;

Dålig uppdatering.

Förlåt för den skit kassa uppdateringen. Men först vaknade jag sen så kom jag på att jag vill till Luleå så har varit till Lule och shoppa massor, men orkar inte säga vad jag köpt för det är mycket! (; Sen kom jag hem vid 6 tiden och åt sen gick jag till Azra och vi sola och sen gick hon hem vid 9 tiden och jag och mamma myste och såg film bara. En skit bra sak kommer nu! Pappa och brorsan är ochs fiskar så slipper dom, och dom kommer hem vid 9 imorgon på morgonen sen kommer dom sova bort hela dagen ju så slipper se dom typ! (; Yey asså! Sen har jag inte gjort så mycket idag. Joo, sett en naken kille.. (a) RAWWR, nooot, de var Han´s lillebror Melvin som stod naken och ba. Heej, heeej heeej heeje och sånt och jag ba. HEJ, hej hej hej och så höll vi på så. (; Sen efter de så tänkte han den! (; Började asgarva då. Så sen asså! ;) Men ska nog se vidare på tv, puss! ,& ni, lovar att vara bättre på att uppdatera imorgon när jag vaknar, och kanske inatt.


RSS 2.0