Nighty

Håller på att däcka här så ska verkligen sova så godnatt bitches. <3

Nighty

Håller på att däcka här så ska verkligen sova så godnatt bitches. <3

Juice

Kom just hem efter varit ute med Azra en sväng och gjorde de vanliga. Glömde skriva att jag skulle ut men hon stressa mig så himla mycket för jag platta håret och hon älskar verkligen när jag gör de. Men ska slappa vidare nu.


Det här visste ni inte..

3 saker ni inte visste om mig.

Troja, ena av mina hundar ska få valpar i slutet av September.

De känns som jag aldrig kommer få tillbaks matlusten..

Jag är född som mörkhårig (nästan svart) men när åren och månaderna gick blev de allt ljusare så jag har haft blont 3 gånger i mitt liv.


Simpsons

Har hur tråkigt som helst asså så har inget annat att göra än att kolla på tv och slappa. Igentligen tänkte jag vara med Bettan och Sandra idag men orkade inte så tog bussen hem istället för har två saker jag måste göra.

Skolan var väl vanlig. Börjat jobba igen med skolarbete ju och de är hur tråkigt som helst och vi gick igenom betygen och "vad vi stävar efter" som alla lärare tog upp på, ja kanske alla lektioner.. Jobbigt som fan att bara lyssna på deras prat. Och vi hade gympa idag men vi gick igenom betygen där också och då sa Bettan att jag skulle tänka perverst när min gympalärare pratade och fan vad jag garva! (: Han tog upp massa saker som man kunde misstolka så vi blev lite utstirrade av han (gympaläraren). Han sa t.ex: man måste ha bra tempo, fysiskaktivitet osv, så fatta att jag Bettan Sandra Evelina och Cornelia garva!

Har nog aldrig haft en sån rolig gympalektion förr. (: Men kom på att jag haft en dålig uppdatering och förlåt för de och lovar att de kommer bli bättre!


De går bara uppåt!

Gud vad glad jag blir när jag kollar på statistiken för den går bara uppåt! (: Ohja, ett nytt besöksrekord idag också! Tack igen till alla som besöker min blogg, ni är bara för underbara!

Men ska snart gå och sova annars kommer jag inte upp och speciellt på måndagar för då är man fan segast! Så de blir snart sängen efter jag plattat håret, godnatt babes! <3

Besöksrekord igår!

Jo, glömde skriva tidigare idag för jag höll på med annat att jag fick ett besöksrekord igår! Tack till alla söta saker där ute som besöker mig, puss på er! <3

Bad uppdate..

Sorry men har haft fullt upp typ. Har fixat mig typ hela dagen sen efter middan så gick jag ut med Azra sen kom jag in för 1 timma sen.

Ha duschat nu och kollar på tv, mys asså. Ska väl snart göra de vanliga, föna och platta håret och göra mig klar för sängen för imorgon är de ju skoldag och då börjar vi plugga också ju.. Tråkigt som fan men måste ju stå ut hela långa dagen.

Godmorgon!

Nu är jag vaken efter en lång natt av film. Eller nä, gick och la mig vad halv 1 så verkligen skönt att sova ut!

Hur mår ni idag då? själv mår jag skit bra! (: Ska nog äta lite sen ska jag göra mig klar för idag ska jag hitta på nåt har jag bestämt. Orkar inte sitta inne och kolla på film hela dagen som jag gjorde igår fast var ju med Azra fast de var ju inte länge för vi kolla bara på en film och myste med lilla "Skunken".

Men nu behöver jag verkligen eran hjälp! Kan ni komma på nått bra killnamn till en kattunge? Vore så himla snällt om ni gjorde de för jag behöver verkligen ett namn till "Skunken" ju, för man kan ju inte kalla han för skunken? tycker synd om han då. (: Haha, men skriv om ni har nåt bra katt killnamn till han!

Ännu mer film nu

Ja nu ska jag se en film igen men den måste jag verkligen se och ni får vara nyfikna och gissa er fram om ni vill men kommer inte säga. Oj haha, man kan nästan misstolka det. Som att jag ska se en po*rfilm eller nåt sånt men nä, en komedi igen! (: Har sett komedier hela dagen lång men tröttnar aldrig!


Date movie

På 5an klockan 9 så börjar en komedi som jag och brorsan längtat efter att få se för de var säkert 2 år sen, kanske mer, sist vi såg den så vi kommer garva ikväll iallafall! (: Men nu ser jag på annat skit på tvn och dricker cola och äter zoogodisar.

Men ska sätta mig framför tvn och vänta tills filmen börjar.

Mat

Ska nog snart käka lite för jag har bara levt på 2 varmkorvar och de är ju inte mycket precis, så ska nog kolla om de finns nå lätt för jag är inte så hungrig men måste tvinga i mig nåt och känner att jag börjar bli snurig så kanske betyder att jag måste äta nåt.

Statistiken..

Asså min statistik funkar inte.. Fattar ingenting just nu för när jag trycker på knappen på står de bara Statistik med stora bokstäver och de andra där under, sen får jag inte se hur många som besökt mig.. Hoppas det ordnar sig annars blir jag riktigt förbannad för vill ju kolla på de!

Har någon annan haft problem med statistiken? Ge då råd hur ni fick i ordning den igen.


Film med Azra

Snart kommer Azra hit och vi ska se på The house bunny och ska övertala henne att se The uninvited för vill knappast se den ensam! :o Eller kanske nån annan skräckis med The house bunny är ett måste! Men ska bara sminka mig lite och platta håret sen är det dags att se film.


Mys

Har sett en film och ska se fler med lilla Skunken som är så himla gosig! (: och dessutom så har han bara gosat med mig, än så länge. Men när nån öppnar dörren till mitt rum så springer han iväg bakom sängen, fegisen! (:

Men kan nån någon bra tjejfilm, för vill se nån typisk tjejfilm och den ska vara bra!

Skit väder..

Vaknade vid halv 10 för jag kunde inte sova nå mer så gick ner och satte på tvn och höll på att somna på soffan. Sen hörde jag att de jamade (eller hur de nu stavas?) och blev chockad för Wilma brukar typ aldrig jama men sen kom jag ju på att "Skunken" (lilla kattungen, den nya, kallas så för han ser ut som en skunk typ (:) är ju här och hade helt glömt bort han, snäll som jag är.

Iallafall så regnar de som fan där ute! Jobbigt men ska nog slappa idag för jag är verkligen jätte trött och ska nog lägga mig och vila lite nu eller se film. Men är också jätte sugen på cola så ska nog kolla om vi har cola också eller om mamma och pappa drack upp den igår. Om dom har gjort de blir jag skitförbannad!


Nyheten!

Jo i förra inlägget så skrev jag att mamma kom hem med en överraskning och hon kom hem med en kattunge! (: Så himla söt han är men vi har inte kommit på nåt namn till han än, så nån som kan nåt bra och sött kattkillnamn så skriv gärna till mig på via kommentarer.

Men ska snart gå och sova för jag är jätte trött men ska se klart filmen men godnatt och syns imorgon! Puss och kram & godnatt! <3

Coca cola

Sitter och dricker lite cola och ska snart mysa och se film alldeles själv i sängen för jag orkar itne göra annat. och ska nog också ta bort sminken och börta håret från hårspray och måste köpa nytt igen! Asså nej, de är inte slut utan de är så himla dåligt så ska kasta de hårsprayet åt h*lvete!

Senare på kvällen så får ni reda på vad mamma kom hem med! Ni är nog super nyfikna. (: ..men ni får vänta! Haha!

Hemma

Kom igentligen hem för 1 timma sen men satte mig framför tvn och slappade istället. Skönt vare sen ringde jag mamma och kollade när hon skulle komma hem och om hon skulle köpa godis och läsk. Men sen sa hon nå konstigt om att hon skulle hem sen åka iväg till stan igen och handla godis och läsk och jag tyckte såklart de var jätte onödigt att bara åka hem sen åka iväg igen så jag frågade varför men hon sa: de får du se! och skrattade lite och jag ba stod i luren som ett frågetecken.

Sen kom hon hem med Sandras mamma (Annika, hon umgås med henne jätte mycket!) och nån kompis som lämnade nåt hemma och blev jätte glad och typ skrek nästan! (:
Men min fråga är, vad kan mamma ha kommit hem med?

Nu drar vi!

Ska ut med Azra nu så vi hörs senare, kyss! <3

Shutter shades

Har äntligen fått mina vita Half Shutter shades som kom idag! :) Längtat efter dom men idag är de inte ens sol så kan inte använda dom.. Men kommer sol nångång iallafall, hoppas det!

Omg, kom på att de var fredag idag! Hade helt glömt bort de. :o Men senare ska jag vara med Azra för har pratat med henne men är inte klar än+maten är snart här. ,men efter maten så ska jag ut med henne, om jag är klar då vill säga. Har märkt att det tar jätte lång tid för mig att göra mig klar. Måste minst ha 2 timmar på mig annars hinner jag inte göra allt och slarvar jätte mycket när jag försover mig på skoldagarna!

& idag skulle vi ju vara i skogen och var de också. Iallafall, mamma fråga om jag tagit med min plattång (jag gör alltid de, vart jag än går typ) och jag tog min "skämt röst" och sa: nej, varför skulle jag göra de? och skrattade samtidigt. sen mamma ba: okej trodde du tog med den.. och sen sabba jag allt och sa att jag tog med den i väskan och hon bara suckade. (: Haha och när jag gick in i bilen så sa hon: tror du verkligen att du kan använda den? ja juste du kan ju plugga in den i en gran! och började asgarva typ medans jag bara stog och gav henne en bitchblick och gick in i bilen och sa hejdå. Jag är så himla snäll ibland. (a)

So fäjk!

Asså herregud Kissie att du inte ser de själv.. Säger bara en sak att man är blind om man missar att hon tagit nån annan statistik.. Jag blir bara så arg på henne så jag har bara lust att slå till henne!



Så mycket fäjk asså säger jag bara till skillnad från den andra statisken som var hennes "besöksrekord" igår.. Men herregud, man kollar bara på 2009-08-25 (den från igår) som ser normal ut men sen jämför man och ops, den andra saken är lägre.. Haha!

Fräsch igen!

Gud vad skönt med en dusch efter jag varit hemma hos farmor och farfar och ätit plättar för åt inge till frukost eller där borta så gott var det! Men de var verkligen jobbigt att gå i uppför och nerförsbackar och stenar osv.. Hatar skogen och hann inte kissa hemma så har hållt mig sen dess! & samma sak med Bettan, hon han inte heller! (:

Men ska snart sminka mig för sminket for ju bort i duschen.. sen ska jag föna och platta håret och ta på mig rena och färscha kläder ofc. Efter de så ska jag nog ringa Azra och kanske vara med henne om hon kan.

Gruvberget..

Ska åka till Gruvberget nu och vara i skogen hela dagen som jag älskar! ..NOT! Hatar skogen och har alltid gjort det! Har lust att inte gå men jag måste ju.. Aja vi syns vid 1 tiden för så slutar vi.

Kyss! <3

Godmorgon

Håller på att göra mig klar för vi börjar 10 och vi ska vara på Gruvberget.. Usch asså! Måste verkligen gå på toa innan jag åker dit också! (: För tänker inte kissa ute i naturen eller på dass, fan heller! Äckligt bara ju, förutom killar då, dom har ju de för fan lätt tilll skillnad från tjejer. Men ska fortsätta med att platta håret och ta på mig kläder och sminka mig.

Nighty nighty

Ska sussa nu men somnar typ inte förens vid 12 eller 1 typ. Det är så jobbigt men måste få in rutiner att somna på direkten men godnatt alla söta saker där ute! (:

Puss! <3

Örjan 09-08-27

Jag och Azra sörjer Örjan som dog idag.. Jag och Azra började nästan gråta och jag skrek när han hoppade från bron till marken sen flöt han ut i vattnet. Jag och Azra älskade verkligen han som en son! Och han var en stolt liten colaflaska! (:

Haha okej nu ska jag vara seriös. Han var en colaflaska som jag köpte idag och vi döpte han till Örjan Lax (han i Hjälp! som hade väldigt kort stubin). Vi var så himla ja, det vanliga igentligen men han upplevde mycket idag som att fastna i ett träd men fick ner han med en sopborste, han fick många blåmärken, hans smak åkte bort så ahn smakade inge bra längre och efter ahn fastnade i trädet blev han less på att vara med oss, så han tog livet av sig.. Kommer sakna min lilla Örjan men vi ska köpa en tjej och en kille som ska heta Britta-Fitta och Örjan igen. (: Vi är verkligen normala och vi ska köpa imorgon, på lördag eller söndag för jag ska ta med dom till skolan på måndag har jag bestämt så dom får se hur det är där.

Hehe, men kom iallafall nyss hem och bytt om till pyjamas och ska ta bort sminket vid reklamen för kollar på Fun with Dick and Jane på 6an. Märkte att helt plötsligt blev jag seriös.. Haha, ska fan inte vara seriös nu för fan heller! Men en sak, kommer alltid sakna min Örjan Lax..

Nu drar jag ut

Ska ut men inte på stan för mamma är upptagen med gäster så de blir nog inge stan i dag men Azra blire! (:

Stan

Ska snart dra till stan med mamma för jag ska köpa nåra saker och ska försöka övertala henne att köpa nytt smink till mig för snart slut så måste ha mer ju! Men har ätit hamburgare nyss så är proppmätt men ska på stan, det har jag bestämt, men ska inte dra nu utan senare för de är kvällsöppet. (y) Ska hinna fixa mig lite mer och sen efter det så ska vi fara dit.

Så sorgligt..

Lyssnar på en så himla fin låt till Malin Karlsson som dog av tåget och tänker att det kanske hade varit nån jag kände eller att nån av mina nära eller vänner skulle dö. Jag vet inte vad jag skulle gjort. Jag skulle bara gråta och gråta och aldrig gå ut för jag sörjde så jävla mycket! Hade saknat den personen så jävla mycket för man får aldrig prata med den, krama den eller skratta med den personen för den finns inge mer.. Hade aldrig klarat av att en av mina vänner dog men som tur så har ingen gjort det och de är riktigt skönt att slippa tänka på sånt! Men när man hör sånt här, att nån blvit mördad så blir man så ledsen men ändå samtidigt så blir det lättnad att de inte var nån jag kände.

Låten till Malin så klicka då här för att höra!

Skoldagen är äntligen slut!

Skönt att vara hemma igen fast vi slutade vid 1 och min buss går 2 så väntade på bussen samtidigt som jag följde Sandra och Bettan till sin buss (det är inte en riktig skolbuss utan en man behöver busskort till, det behöver man inte på min buss! (a)) sen gick jag till skolan igen och prata med Rasse Jonte.P Emil och Hannes men blev less på dom för dom hade ballonger och höll på att smälla dom framför mitt ansikte! :o ,så jag såg att Elin och Maria satt där så jag gick till dom och snackade lite sen gick Maria sen kom Elins buss och då gick jag vidare sen äntligen kom min buss! (:

Så nu är jag hemma och ska slappa. Måste göra en engelskaberättelse och andra uppgifter för dom måste ju bli klara innan 3 veckor annars får jag gå om. Men Azra vill att jag ska gå om och byta till hennes klass (ja, hon är 96 som min brorsa Casper) men då kanske jag blir "mobbad" av Viktor som också går i doms klass men känner mest personer i deras klass så om jag kommer behöva gå om så kommer jag troligtvis byta till deras klass eller Dannes och Jontes klass.

Hann!

Ska dra till bussen nu och jag hann skriva ett inlägg nu! Yey asså så nu slipper ni vänta hela långa dan tills nästa inlägg kommer när jag kommit hem.

Kyss & kram!

Sliten

Shit asså så jäkla trött jag är. Hatar skolan asså men måste gå varje dag i tre veckor annars får jag gå om! Hoppas jag klarar att inte vara hemma eller skolka för måste vara på alla lektioner och får inte komma försent.. Asså snacka stressigt och sjukt jobbigt!

Men just nu har jag tagit bort sminket och tagit acnemask så min finne blir mindre och kanske tom åker bort (hoppas ju på det iallafall!) och sitter o små tänker på massa som kommer upp i huvet samtidigt som jag kollar på tv. Hm, men ska nog snart lägga mig och sussa lite för jag måste för rutiner att gå upp tidigt så måste lägga mig vid 10 eller 11 så jag kommer upp och inte är lika trött, men sen när jag fått rutiner då är man såklart uppe länge! Haha.

Hur kan du?

Asså herregud att du kan göra så mot mig? Så jävla lågt asså som skyller allt på mig.. Jag är inte sur på dig utan besviken att du gör så. Då vet jag iallafall hur du gör men sanningen kommer alltid fram och jag har sagt det till dig flera gånger! Iallafall så fick jag reda på allt och lågt säger jag bara.. Så less på att allt ska bli skit mellan oss!

Helt slut..

Jag är så himla trött efter skolan att jag vill lägga mig och sova men de går ju inte för då kommer jag verkligen inte upp imorgon och kommer inte sova inatt heller. Men mötet gick väl bra, fick lite utskällning av rektorn för att jag "skolkade" från slöjden för att vi skulle samla in träd! Ofta jag är med och samlar träd och hugger de, fan heller att jag jobbar på skolan, nog jobbigt att vara där!

Men jag kom inte hem nyss utan tog skolbussen som vanligt folk. Eller kanske inte vanligt folk men jag gör de iallafall och nåra till.. ,eller typ halva skolan åker skolbuss. Det vanliga hände idag och alla känner till att jag är så himla dum som jag igentligen inte är utan världens smartaste för jag kom på en sak på en lektion! (: Vi hade nå frågesport tror jag.. Iallafall frågan var ganska komplicerad och i vissa frågor fick jag ont i huvet! (: Haha så bäst asså men anstränger mig ju. Men frågan var: Han träffade sin sons svärmors dotters man, vem träffade han? Och det var alltså hans son! Så jäkla smart och stolt jag kände mig när jag kom på det! Fast Melinda Evelina och Sandra kom också på det också då men ändå, SMAART! (:

Kom på att jag måste säga en viktig sak till Viktor imorgon för jag glömde säga den saken idag när jag hade chansen.. Hatar mitt minne men ska iallafall säga det så slipper han reta mig att jag är så dum att jag kom på de, då blir han ÄGD! (: Haha!

Natti

Bloggar inge mer förens imorgonbitti (om jag hinner då!) eller efter skolan men jag ska ha möte med rektorn imorgon vid 1 så kanske inte hinner med bussen men hoppas det.

& vad vi ska prata om på mötet är om min skolgång. Jag skolkade hela förra året typ så jag får kanske gå om 7an men de beslutet får rektorn och lärarna bestämma imorgon. Hoppas jag slipper gå om 7an för då kommer jag verkligen skolka och jag har sagt de till både mamma pappa och kompisarna som tjatar om de så blir jag förbannad för att dom tar upp de för dom ska fan inte bry sig om mitt liv och skolgång! Det är inte deras problem utan mitt!


Linas kvällsbok

Håller på att se på tv och slappa för jag är så himla trött! Fanns typ inget så ser på Linas kvällsbok på 5an men snart slutar de. Ska snart gå och sova för jag är vekrligne jätte trött! Men skriver efter jag sett färdigt filmen.


Det blir inge

Inge solarium idag inte för jag har inte orken men imorgon ska jag gå upp vid 6 igen (försov mig idag så hann knappt tänka!) så jag inte behöver stressa och hinna ta med mig smink och sminkborttagning så jag kan sola.

Sorry

Dålig uppdatering men kom hem för ett tag sen. Slutade igentligen vid 1 tiden men väntade på bussen jag skulle ta och orkar inte ta en annan buss eller gå i värmen! Det är säkert 30 grader i solen och jag hade långärmat och långbent.. Usch asså men orkade inte vika upp nåt förutom lite på ärmarna+så spelade vi brännboll! Omg asså så alla typ svettades ihjäl medans alla andra kolla på och jag Sandra & Bettan satt ute mitt på plan och pratade skit sen helt plötsligt kom en av mina lärare (hatar henne!) och sa åt mig hela tiden direkt när jag satte mig för jag var kissnödig och mådde illa och blev skit förbannad på henne.

& glömde en sak, efter igår (när alla "mobbade" mig att jag var så dum) så kom alla ihåg de som hände och vissa hade spridit det vidare så blev verkligen "mobbad" idag och särskilt av Viktor (de var han som sagt till alla och sa den dära saken till mig som jag trodde på) som verkligen gillade att reta mig och sa: ska jag köpa två hästar eller? hela tiden när han såg mig och sen började han hålla på mer och ta upp annat skit och Sandra & Bettan hjälpte honom också så att jag skulle tro han ännu mer. Snälla eller hur? & dom ska framstå som mina bästavänner.

Haha, men senare idag ska jag dra och sola solarium för solariet stänger 9 så måste vara där vid 8 tiden eller så skiter jag i det.. Väljer hur jag vill göra senare, om jag orkar eller inte. Men snart ska jag käka och har inte ätit nåt idag förutom nåra pommes från Bettan och vinbär när jag kom hem. Fast är inte hungrig men mamma håller på att skrika på mig att jag ska komma ner men orkar inte äta men måste..

Fräsch

Har badat ett tag nu såg jag på klockan och Cappe har bankat på dörrn flera gånger.. Men är uppe ur badet nu och känner mig superfräsch! Har rakat benen (och andra privataställen), babyolja så huden blir så himla len, bodybutter och de vanliga som shampoo och spa bodyscrub. Har också fönat håret så ska snart platta håret och ligga och slappa framför tvn sen blire att sova.

Men har bestämt att imorgon ska jag sola solarium om jag får gå ensam, jag bryr mig inte, men kommer säkert nog lyckas övertala nån att följa med vid lunchen eller efter skolan (om vi slutar tidigare) men måste ta med mig smink då för ska ju åka buss hem och vill inte bli sedd utan smink! ,så ska ta med mig foundation och puder för behåller mascaran på för den är ju inte i vägen ens kom Sandra på. Men jag börjar bli riktigt trött efter långbadet så ska nog snart lägga mig och sova annars somnar jag säkert med tvn på.

Seg asså

Gud jag är så himla trött! Första dagen på skolan ju så inte direkt van att gå upp före 6! Brukar ju förfan vara vaken tills det ibland, tom ännu längre! Gash asså, men ska se en film, hoppas jag inte somnar för om jag vaknar igen och är pigg så kommer jag inte sova nåt i natt som idag.. Men skönt de ska bli att slappa för tänker inte ut nå mera i dag!

Kom nyss hem

..efter att ha varit med Jenka en stund för mamma sa att vi skulle äta 5 men kom hem nyss och märker att mamma inte är hemma. Fan så sur jag blev asså för jag var tvungen att fråga henne en viktig sak men nu när hon inte är här så kan jag ju inte och tänker fan inte ringa henne bara för de för de är inte stressigt att ta upp det så får väl vänta.

Känner mig iallafall jävligt tjock som köpt choklad på en måndag! Och när jag väntade på bussen så gick jag till autoshopen och köpte 2 läsk också för jag orkade inte med att stå och vänta i solen och bli mobbad för jag är så blond i huvet så drog med Azra för knappast att jag går dit ensam! Men ska inte äta min choklad nu för jag mår illa så ändå tur att mamma inte var hemma för annars hade jag varit tvungen att äta mat som jag är jätte dålig på och äter aldrig med dom ens.

Första skoldagen

Ja idag hare vart skola och de har varit riktigt jobbigt att komma tillbaks och vakna tidigt men ändå skönt. Vi kommer inte plugga nåt den här veckan men nästa måndag börjar vi.. Usch, sen har jag också ätit blizzer men gav mer än halva till Cornelia för jag började må så dåligt men har köpt ett nått hårspray som har jätte söt flaska! (: Men jag blev också väldigt mobbad slutet av dan för att jag var så jävla blond i huvet och alla sa att jag har glömt hjärnan hemma och då sa cappe att den var alltid off. Kände mig verkligen mobbad för typ hela bussen och heden bussen mobbade mig.. Men nu ska jag ut med Jenka som är sugen på blizzer så ska kanske till max.

Nu drar jag

Ska till bussen nu så vi syns vid halv 3 tiden, puss & kram! <3

Godmorgon alla som sover nu

Jag är uppe och håller på att fixa mig nu. Gick upp tidigare än 6 så jag slapp stressa och skulle hinna blogga, allt för er bitches! (; Men de är rätt tråkigt väder, det har regnat inatt så mulet blire nog idag. Trist asså men kanske blir bättre, hoppas de. Iallafall bussen går vid 8 tiden men bloggar när jag ska gå till bussen sen syns vi senare men ska fortsätta med det jag höll på med.

Hemma

Nu är jag hemma och dricker lite cola för mamma har äntligen köpt de! (: Vi gjorde de vanliga ute men var också med Danne och cappe och dom hade verkligen energi, speciellt Danne! & dom var också värsta paparazzin som var sjukt jobbigt..

Men imorgon är de ju skola så ska gå och lägga mig rätt tidigt, kanske vid 10 eller 11 för annars kommer jag inte komma upp och missar första skoldan och de får jag inte göra! Men imorgon på morgonen kommer jag kanske blogga, man får se om jag hinner men jag tror inte det blir av för jag tar så lång tid på mig. Men kommer hem vid halv 3 så bloggar då.

Drar ut

Hejdå så länge för nu ska jag ut med Azra, puss!

Hårspraykris!

Allvar mitt hårspray är snart slut så ska nog köpa imorgon när affärerna har öppnat. & Azra måste jämt mobba mig för de är slut bara för att hon inte fixar håret lika mycket som jag utan bara plattar de sen låter hon de va! Men nu ska jag fixa mig, inte klar än och Azra hatar mig just nu för att jag tar så lång tid på mig.. (a)

Max

Hamburgare blev det idag till middag som mamma lovat. Fan så gott de var men mår illa nu får de var en jätte stor hamburgare, eller ja kanske inte jätte stor men stor iallafall! Så efter den hamburgaren mår jag verkligen inge bra, hoppas de går över. Men nu ska jag nog platta håret och sminka mig så jag blir klar för man vet aldrig om Azra vill gå ut eller inte.


Allt är borta..

Vi som alltid pratade om att de skulle vara våran sommar. Vi pratade om att vi skulle åka till ******* och vara med varann hela sommarn men så blev de inte och vi lovade varann och vara med varann mer men se på det nu, vi är aldrig med varann. Jag saknar dig så himla mycket! Vi hade så jävla bra minnen och jag kommer alltid sakna dom. Jag önskar att allt hade varit annorlunda för allt hade varit bättre om du stod vid min sida och inte dom andras. Förr var de bara du & ja men jag sabbade allt. Allt är bara mitt fel.

Alla jävla minnen dyker upp i mitt huvud som när vi tjuvrökte för första gången i femman på vintern när vi gick ut med Troja, när de alltid var du jag tim och o.p som jämt hade så jävla skoj! Saknar verkligen som tiderna för vi fyra hade så jävla roligt! Snattade pantflaskor och burkar och pantade dom och köpte massa godis och läsk sen gick vi och satte oss i granen och rökte där eller så gick vi till tim. Så jävla underbara minnen! Asså jag fattar inte vad meningen med det här inlägget var för nå men tårarna bara rinner.

Sorry..

Hej, jag lever. Jag orkade inte blogga igår och gjorde så mycket annat så jag glömde bara bort datan. Satt bara och kolla på tv och slappade sen på kvällen ringde Azra så jag sminkade mig, platta håret osv. Sen efter två timmar kanske så smsade jag henne och sa att jag var klar så gick jag ut med henne. Men Azra var lite dum när vi tänkte gå hem för hon skulle hem så lärde hon mig "Hitler tecknet" (visste inte hur de såg ut eller var) och jag gjorde de tecknet hela tiden till massa bilar och människor och skrek: HITLER ÄR BÄST! ,och skämde ut mig och Azra och hon skämdes ihjäl. Sen frågade jag henne vad Hitler gjorde som var så himla fel och allt sånt sen sa hon nåt om att Hitler tog människornas "männsklighet". Haha fattade ingenting då så hon förklarade på ett annat sätt och efter nåra minuter så fatta jag! (:

Men idag så är det sista slappdagen, alltså imorgon börjar skitskolan! Usch asså men måste verkligen gå dit. Så sista sommarlovsdagen idag så ska nog göra som vanligt, slappa på dagen och gå ut och skämma ut mig på kvällen. That´s my life!

Nattmänniska

Jag har typ blivit en nattmänniska kom jag på för på dagarna sitter jag mest inne och tar de lugnt men efter middan eller på kvällen så går jag ut med kompisar och mamma och pappa gillar typ inte de och de fattar jag inte. Men de är mycket roligare att vara ute på kvällarna tycker jag än på dagarna för då är de så ljust och jag håller på att göra mig klar på dagarna också.

Måste få bort det för skolan börjar ju på måndag! Fan asså, gud vad jobbigt de kommer bli igen. Läxor och vakna tidigt.. Usch asså men ändå skönt att börja igen men samtidigt inte för man har ju saknat många. Men jag kanske också får gå om och det är de jag är mest rädd för när skolan börjar. Att jag inte kommer hinna klart alla uppgifter jag fått för dom är inte klara än och har haft ett helt sommarlov på mig men har inte orkat men har ju gjort lite iallafall. Men har 4 veckor på mig att lämna in uppgifterna och göra prov på NO som jag är jätte dålig på! Ångrar att jag skolkat så himla mycket, jag var bara dum i huvet och ska försöka att inte göra de det här året för om jag inte får gå om 7an så får jag ju betyg också så jag måste verkligen skärpa mig.

Tillbaks!

Nu har jag haft min paus i ca. 2 veckor så nu börjar jag blogga igen! & jag skojjade bara med att jag aldrig skulle komma tillbaka igen för jag skulle ändå aldrig kunna hålla det. Men jag är tillbaka med en ny och fräsh design, men dock så ska jag göra om hela, asså byta allt! Men de kommer senare nångång. Iallafall jätte många har velat att jag ska börja blogga igen speciellt Azra, hon säger att hon inte kan leva utan att läsa den. (; Övertrivet såklart men aja.

I am back on track!


HEJDÅ!

Jag orkar inte blogga nå mera. Tar en paus. De blir bara bättre så också så vi ses när jag kommer tillbaks om jag ens gör de..

Hemma och varmt..

Är hemma nu men kom hem för ett tag sen, vid halv fyra typ. Och nä, slutade inte då, vi slutade typ kvart över 2. Men har inte gjort så mycket idag bara skolan, stan som vanligt och hem till maria i nåra minuter men har inte ätit nåt idag (typ bantat känns de som men inte hungrig) förutom en halv cola, gav resten till ante för han ville ju så gärna ha och klaga att han var så jävla turstig så gav han den och han trodde jag hade gjort nåt med den för att jag asgarva när jag gav han colan och jag hade inte gjort nå och maria och rasse känner mig och bara skrattade till ante och sa att hon inte gjort nå med den så ville ante ha bevis på de och sa att jag skulle dricka ur den så jag gjorde de så då tog han den. Har iallafall varit med ante, maria och rasse typ hela dagen idag. What a paine asså! Hahaa! Men de har de faktiskt varit också, speciellt för mig och maria! Fick så jävla många kommentarer i skolan att vi var fjortisar m.m och ante är lite speciell, haha. (; Men han tog upp en brännäsla mot maria först och sa att han skulle ha cigg men hon hade inte men han trodde henne inte ens men sen kom han mot mig och sa att han skulle ha en till dricka och då sa jag, om du får en dricka så ska du inte vara taskig mot mig, bara mot maria då i sånnafall! (: Jag är så snäll men de var hon som sa att han skulle ta brännäslan mot mig så hämnden var ljuv! (; Så han fick en cola (han hade typ druckit 8 stycken, vadå hyper asså haha, han var typ sockerberoende så en lärare ville skicka hem han! Haha!

Oj såg att de blev ett långt inlägg, sorry babes.. <3

Natti

Ska ju på sommarskola imorgon och de är skit varmt i mitt rum så måste stänga av datorn så de blir svalare men ses imorgon, kiss! (:

Slow cow

När jag var med maria och rasse idag när vi slutade ( vi fick sluta vid halv tolv, och vi ska igentligen sluta halv 3 (; ) så pratade amria om Slow cow, alltså motsattsen till red bull och alla sånna dära energidrycker. Den gör så man blir trött och sliten och den är verkligen bra att ha när man inte kan sova sa jag och rasse sa att den var skit bra att ha om man vill slippa skolan och att den säkert har sömnpiller i den. Men ska prova Slow cow när den kommer till Sverige men ska nog inte dricka flera stycken för maria sa att man kan dö om man dricker 4! :o Eller hon kanske bara sa de för att skrämmas, inte vet väl jag men dom började iallafall skratta när jag skrek, VA, allvar tänker bara dricka en då!


Blogglust?

Asså gud, har nästan tappat blogglusten känns de som. Finns ingenting att skriva om heller. Så meningslöst och ibland har jag bara lust att ta bort bloggen men kommer säkert ångra mig för de har jag gjort många gånger tidigare innan den här bloggen. Håller på att tappa både blogg och matlusten. Äter så himla dåligt så måste ta och skärpa mig asså! Ska försöka blogga och hitta på saker som jag kan skriva om.

Usch asså

Gud så trött jag är asså. Inte så himla van än att gå upp så jäkla tidigt. De var så jobbigt att gå upp asså. Men ikväll ska jag ta de lugnt, bara film och mina jappar eller vad heter japp när de är flera? Aja skit i de nu.. (; ,men mamma och pappa köpte igår och har jätte många kvar så kan väl sitta i sängen och titta på film.


Sommarskola

Första dagen på sommarskolan i 2 veckor.. Omg asså, kommer fan inte överleva men iallafall, jag cyklade hem till maria på morgonen sen fick jag skjuts av maria dit sen såg jag att rasse satt där men vi gick inte dit för dom bara prata och sånt skit. Sen blev de rast och rasse skulle till tandläkarn men de visste ju inte vi så vi ringde jätte många gånger på hans mobil som var av. Men efter rasten var slut satt han inne i klassrummet så gick vi ut och höll på och sånt. Men har varit med rasse och maria idag, och fanny och julia litegrann men känner knappt dom, bara pratade litegrann för dom kom till frasses när vi höll på att äta och jag tog en barnbox och åt ingenting av den! :o Tog bara tre tuggor på hamburgaren och nåra pommes så julia åt upp alla typ. (; Tror fan jag håller på att få anorexia känns de som.. Läskigt asså och sa de till rasse och han gav ett skit bra svar, ät då! ,och så började han skratta.. Herregud asså, jag är faktiskt rädd att jag har de för är ju aldrig hungrig men löser sig säkert.

Jävla blogg.se!

Har uppdaterat jätte mycket med min mobil men ser nu att inget inlägg har lagts upp! Gud vad sur jag blir asså! Aja, i am back! Men sommarskola imorgon.. EUUW! Men iallafall, har varit i luleå hela helgen typ, lördag och idag.

På lördag hade minna (en av mina kusiner) en fotbollscup i luleå, de hette typ luleåspelen och jätte många var där. Men minna förlorade alla, hahah, förlåt men så fult bara. (a) Sen kolla vi på nåra andras matcher som jenkas och philips (hur han nu stavar sitt namn!) och dom var rätt så bra, speciellt philip! Yey, dom var typ bäst, eller jo dom var förfan bääst! Dom hade inte släppt in nå mål alls och hade gjort 31 stycken mål på 4 matcher! Omg asså, låter som värsta nörden men igentligen hatar jag fotboll! Men roligt att se på, eller ibland bara de beror på vilka som spelar ju. Och såg också att J.J spelade också. Han är verkligen skit snabb, haha, men han gjorde typ värsta stönet efter ha sprungit så jävla mycket så jag och asper började asgarva så såg han tydligen mig sa casper så han blrjade också skratta mitt på plan! (; Sen när matchen slutade (philips och J.Js lag asså, bbk) då prata vi med dom sen åkte vi hem och alla var skit trötta, nästan somna i bilen och de är väldigt ovanligt faktiskt!

På söndag så åkte vi till luleå igen ju och vi bara åkte karuseller och jag mådde skit illa så kunde spy när som helst men gjorde aldrig de sen åkte vi till en pizzeria nånstans i luleå (kanske utanför hette iallafall porsön) men åt inge för jag orkade inte och mådde så himla illa. Efter dom ätit så åkte vi hem till oss, så skönt att vara hemma men jag är verkligen jätte trött! Ska nog gå och lägga mig rätt så tidigt idag.

RSS 2.0