Fan assåe ..

Assåe besökarna går bara upp och ner, like a fucking rollercoaster. Så jobbigt, och det stör jag mig verligen på .. Aja man får väl tåla det.

Färg i ansiktet. (a)

Hahaha, jag var ju på skolan idag som var skit tråkigt men sen på träslöjden s:, så har jag och sandrah haft färg krig ! (a) Vi har typ målat prickar på varann i ansiktet och på händerna och sen höll vi på att måla på nåra andra också. (h) Hehh, vi är proffsiga sen såe blev vi utskällde och jag och sandrah börade kaxa mot slöjd läraren för jag blev så förbannad .. Och sen såe fick vi sluta och jag fick cykla med färgen i ansiktet hem ! Men orka bry sig, bryr mig inte ett dugg om nån kollar på mig och tycker jag är knäpp. (a) Träffade också Anna och Madde på skolgården såe dom följde mig till cykeln sen höll dom på att mobba mig för jag hade färg i ansiktet. o: :'( Hahaha, och jag bara skrattade hela tiden såe tog dom verkligen seriöst. (a)

Sov morgon ! (:

Fan vad sönt assåe att sova ut idag. Typ stolt att jag fick sovmorgon idag för jag sov riktigt kasst i natt .. s: Men som tur får jag välja vilken dag som helst och när som helst jag får komma och det är bra ! Jag ska iallafall inte göra såe jag får sovmorgon igen såe jag måste fan tvinga mig upp imorgon.

Snöar .. s:

Det snöar just nu och jag vet, jag bröt mitt löfte men jag har ju mammas och pappas data ju så kan ju blogga härifrån. (: Vi har köpt en nytt bord idag också så mamma håller på att "bygga" upp de, eller vad man nu säger. (a) Jag har varit i skolan idag men gick hem. Mådde absolut inge bra och mår inge bra nu heller .. s: Jag är så less på att jag jämt ska ha ont i magen och må illa. Men nu snöar det ute också .. s: Konstigt för nyss regnade de sen helt plötsligt började det snöa. Fan vad kasst !


Sandrah, fan vad jag längtar till Valborgs assåe ! Bästa dagen säkert ! (: <3 Hahh och ja ghar hört att du har typ tjatat om de teller nåt sånt, men du ? (: DU MÅSTE KOMMA PÅ SKOLAN IMORGON !! (: Längtar efter dig gumman. <3

Dålig uppdatering ..

Förlåt för dålig uppdatering, men jag och mamma har bråkat så tragit ur internet sladden .. s: Men bloggar när jag kan från deras, hejdåe ! :D

Bääst assåe ! (a)

Hahah jag dricker mig mätt på multiie jucien. (h) Bäst man är assåe ! Nu är jag iallafall inte hungrig, men kommer säkert bli hungrig snart igen. Men som tur kom mamma och pappa hem nu så dom måste börja med maten nu ! (a)

Ingenting alls .. o:

Måste tydligen få svälta ihjäl. o: Finns ingenting alls förutom min popcorn men ska inte ta dom till middag ju. Snart ringer jag och beställer nånting för jag är fan vrålhungrig ! Eller så ringer jag mamma eller pappa och ber dom komma hem med nånting. (a) Aja ska ringa dom nu.

Äter (h)

Intressanta blogginlägg jag gör assåe, men när man har tråkigt så har man ju inge annat att skriva. Hittade nånting, en kaka typ men den var skit god när man tuggade typ 3 gånger men sen typ efter smaken eller när man tuggat många gånger blev den fan skit äckligt ! o: Jävla kaka assåe så ska nog ge den till Kira. (a) Så hejdåe igen. (:

Hungrig ..

Har inte ätit nånting på hela dan så inte så konstigt att jag är hungrig. Fan ska ner och kolla om det finns nå för mamma och pappa är inte hemma.

Och jag kom på en sak, Gossip girl är ju idag ! (: Fan assåe det måste jag ju se. Men ska ner nu och kolla om vi har nå mat.

Hittade en ny (;

Hahaha hittade en annan konstig och roligt klipp på u-tube. (:


Klippet (KLICKA) ! :D

Azra är bääst ! (a)

HAHAHHAHAHA, vi dampar just nu på msn och hon skickade världens bästa sak, garvar så in i helvete mycket att jag har skit ont i magen ! (: (a)


Klippet (KLICKA) ! (:


Foundation kris !!

Jag behöver ett nytt foundation, kan ni hjälpa mig med det ? (:
Skriv gärna vilken ni tycker är bäst. (:

Orkar inte.

Orkade inte gå ut för vi fick typ gäster så dom är där ue och ingen aning vilka de är så stannar inne. (:

Jag och mina popcorn (a)

Hahaha, jag har bara ätit popcorn idag assåe. Omg assåe, hahahha, men det var inte så mycket jag åt för jag hade sparat från igår kväll. (: Men nu är jag glad för jag har äntligen fått till min lugg som den ska vara ! (: Grattis säger jaah. (a) Men jag vill ha mer popcorn men får fan ta oh ge mig för jag måste ju spara till ikväll. (: Så jag får kämpa på.


Det är iallafall skit fint väder och jag har inte varit ut än. o: Ska nog ut nu så bloggar senare, hejdåe ! (:

Jävla lugg !! s:

Åhh blir så less på min lugg assåe. Den vill inte bli som jag vill. Den bara hänger i pannan och är ful .. Måste fixa till den assåe, för jag ger mig inte ! (a)


Fan assåe att det är söndag i dag. Vill vara hemma längre från skolan men som tur så slipper vi fredan i veckan !! (: (h) Det är jävligt bra så man kan vila ut mera. Och jag har nog förstoppning igen så (kanske, vet inte) mamma är less på det så jag och hon ska kanske åka till sjukhuset nån dag i veckan. Jävla skit, varför måste det just hända mig ? ._. Men aja, får väl stå ut. Och jag som varit jätte duktig och tagit min jävla äckliga medicin till ingen nytta !!! -.-' Fan så arg man blir assåe ! Så onödigt att jag tog den dåe.

Tröttiiis

Jag är skit trött och jag vaknade typ vid tolv. Jag orkar fan inte gå upp än så ska ligga i sängen och se på tv eller se på film på datorn. (a) Jag ää så laat assåe. (h) Eller så kanske jag ska gå ner och käka nå, har inte ätit nånting än. Men jag har iallafall fixat mig och klätt på mig. Så ska nog gå ner.

Hamburgare (a)

Nu har jag ätit hamburgare och det var skit gott. (a) Så nu är jag jätte mätt och har sminkat mig också, men ingen aning varför. Hade typ tråkigt före maten såe man måste ju ha nånting att göra. Nu ska jag nog se på South park sen har jag ingen aning efter de. Kanske nånting på tv dåe.


Yey ! (:

Nu ha rjag duschat färdigt, eller det var ett tag sen men ändå, kanske en halv timma sen. Och nu håller jag på att platta mitt fucking lockiga hår .. ! Blir så less assåe, vill inte ha lockigt hår ens ju. Aja, ska platta vidare. (a)

Duschen ist. (a)

Jag ska nog hoppa in i duschen ist eller så ska jag bada. Har nånting att göra nu iaf. (:

Fiix.

Ska sminka mig och platta håret snart torr jag nog sen har jag ingen aning. Jag mår inte så bra idag ju så det finns ju inte så mycket att göra dåe. Men man får väl hitta på nå hemma dåe istället. (:

MUULTIIE !!

Pappa har varit och handlat och äntligen efter jag tjatat jätte länge så köper han multivitaminjuice som Sandrah jämt har hos sig och ja dricker typ jämt upp hela ! (: (a) Hahah men jag lovar, den är så jävla god assåe ! Ni borde verkligen smaka den för den är fan bääst. (: Men nu ska jag nog ta lite och kanske se på tv.


Tillbaks ! (:

Ja nu är jag äntligen tillbaka, och ni har nog saknat mig också ! (: Men jag har saknat er med. (: Jag har varit med om mycket den hära veckan jag inte skrivit men jag har varit hemma från skolan till på fredag, dåe gick jag. Och jag har också haft förstoppning .. ! o: -.-' Fy fan assåe och jag kanske har kvar det än men aja. Och mamma har varit less på att jag har så hära ont och det blir bara värre så vi kanske ska åka till sjukhuset om det blir ännu värre.

Igår var jag iallafall med Azra hela dagen typ och vi cyklade till godisarenan sen så ville jag till bodenarenan så vi cyklade dit också. Sen så såg jag att Valentin var dära ! o: Han som bor i luleå nu men aja nå lule lag typ som börja på N. Men jag tror inte att han såg mig som tur men ändå, äckligt ! o: Sen var jag tvungen att cykla hem för att det blec skit kallt ute och jag skulle städa mitt rum, men har inte ens gjort det. (a) Som tur så slapp jag men jag fick inte mina popcorn och dåe blev jag sur ! .. Hahhaha, men det är inte så fint väder just nu, så tråkigt assåe för jag ville hitta på nånting idag men jag känner mig jätte seg också så ska nog vila hemma istället.

Kom på en sak,

mamma har fan tagit min nya väska typ !! Hittar den inte nånstans assåe. Va fan, kommer säkert få tillbaka den senare eller imorgon, men lågt att bara gömma den för jag är kass i skolan .. Aja, måste bli bättre. Så jag måste väl ta och skärpa mig och gå på skolan imorgon, för jag orkade inte idag .. (a)


Skolan .. s:

Ja jag är ju inge bra i skolan alls. Får typ jämt ig på proven och det är absolut inge bra alls .. s: Så mamma har atgit min data för att jag ska vara aktiv på skolan och jag får tillbaka datan förens jag sköter skolan bra som att inte skolka och göra läxan. Så nu har jag tråkigt, men mammas och pappas data var på så tog den och nu sitter jag här och kollar på tv också. (: Men nu vet ni jag kommer inte skriva varje dag ju så ni får väl klara er.

Fin dag men ska vara inne.

Det är jätte fint ute, sol och allt. Men ska sitta inne och däcka för att jag orkar inte fråga mamma om jag får gå ut med kompisar eller så går jag bara ut i sånnafall. Man får väl se, men så jävla trött så ska nog inte ut idag, iallafall inte med kompisar, fast jag har ändå sminkat mig, ingen aning varför men men.

Diss.

Ja ni har nog sett förra inlägget sen igår att jag skulle dissa mamma och de thar jag gjort, alla i familjen och Casper blir fan galen typ men orkar inte bry mig .. Så jävla lågt av mamma och pappa har säkert också gjort det så ska fan ha med mig den hela tiden. Tom hemma ska jag ha den i fickan och när jag sover ska den vara bredvid eller avstängd så dom inte kommer åt pinkoden.

JÄVLA MAMMA !!

Jag är så jävla sur nu !! Hon har läst alla mina sms som är Mina och dom är ju för fan privata !!!! Jag är så jävla förbannad assåe, ska fan i mig inte prata med henne alls på en jävla fucking månad, fan vad skönt assåe !! Slipper hennes jävla gnäll hela tiden ! Som tex att jag ska skärpa mig med skolan och allt sånt, det är fan inte du som går i skolan utan jag ! Åhh assåe för fan .. !


Idag ser jag ut.

Min outfit för idag :
mjukisar
linne
och en kofta. (Typ som vanligt) (a)


Senare skriver jag vad jag gjort i Luleå.


Snöar .. s:

Åhh det snöar ute nu assåe för fan så kasst ! Det är nu jag vill gå och sola solarium. Men vi ska typ ut och köpa godis, men jag ska köpa popcorn såklart istället för godis. (: Gud vad jag är sugen på popcorn assåe !! (a) Hahah, fast det är jag typ jämt, men det var för att i Luleå var det bio så då kände man lukten av popcorn. o: Fatta sugen jag blev dåe. Aja, ska nog fråga mamma om jag måste följa med och köpa godis / popcorn för jag orkar inte. Varit på Max kl 12 på natten sen cyklade jag hem typ 2-3 km skit snabbt, varit uppe till 4-5 typ och i luleå hela dan typ .. o: Snacka om att man är trött assåe men men. (:

Luleå. (:

Nu har jag kommit hem från Luleå och jag har fått en ny väska men gjorde aldrig hål i tungan för allt hade typ stängt. o: Så konstigt men ska göra det under sommarlovet för lättare dåe ju för man är ju inte i skolan. Jag är skit trött så ska nog vila. (:

Mariaa är trött

Hahah, ja rubriken säger allt. Mariaa ligge ri min sköna säng och typ kan somna när som helst, mne vi ska nog gå och sova nu för vi ska ju upp klockan 8 så nu måste vi verkligen göra det. (: Men jag är typ skit pigg och vill gå ut, och Mariaa ba : omg, och sprang upp till mitt rum. :D Hahah, sånn är jag, vill ut mitt i antten men måste fan sova nu, godnatt ! :D

HAHA JAG DÖR FYFAN !! :D

HAHAHAHAHAH, jag kan bara skratta åt det hära tillfället assåe ! : D Jag och Mariaa smög ut och tog cyklarna och CYKLADE till Max klockan kvart i 12, fatta vad bäst vi är och vi hann också+att vi hann tjocka oss dära och stekte oss dära. (h) Assåe tänk att vi är så snabba och att det var skit kallt ute också, fyfan assåe ! :D:D Och en sak till, våra föräldrar vet inte ens om det, HAHAHAHA, fatta psykdamp dom kommer få när dom får reda på det ! o: HAHHAHAHAHHA, jag och Mariaa är hyper så vi kommer inte knappast gå och lägga oss nu iallafall och vi ska upp klockan 8 så önska oss lycka till att vakna upp imorgon för vi ska ju till Luleå. (a) Aja vi ska nog se på The hottie and the nottie.

INGE JÄVLA HAMBURGARE !!

Det blev fan inge hamburgare för oss inte .. JAG HATAR MINA FÖRÄLDRAR OCH HON HATAR SIN !! Dom sabbar faan allting, fatta att vi är sugna ju så jävla ego ni är !! Vi är ju för fan hungriga ! Snart springer vi fan till Max och käkar huset av dom ! :D HATAR MINA FÖRÄLDRAR JUST NU !!! (pms jag vet) (a)

FAAN !!

DET BLEV INGE JÄVLA FUCKING MAAX !! s: VI ÄR JU SÅ JÄVLA SUGNA OCH SEN GÅR DET INTE !!! FAN VI ÄR JÄVLIGT FÖRBANNADE NU ! HAHAHAH. (: Men vi ska nog gå eller så ringer vi henne igen för jag har bara pengar på kortet så det går ju inte att hon kan köpa till mig .. Så vi frågar igen. (a)

MAAX !

Yies jag kollade öppettiderna så vi ska nog åka dit för dom har öppet till 12 så vi får nog åka m. Mariaas morsa ! :D:D


Nu har vi ändrat oss

Hahah, nu ska vi se på The hottie and the nottie och vi funderade på att ta bussen till Max, men vi kom på att det går inte nå jävla fucking bussar !! Så jag och hon blev förbannad. Men vi kanske ska gå dit, men har dom fortfarande öppet eller ? (: Hah, för vi vill lix inte gå i onödan men vi ska ringa hennes morsa och se, för mina sover. Hahah. (: Så hon kanske ska hämta oss hos mig. (;

Diss ..

Alla dissade oss så vi ska vara coola och se på Yes man. (h) (: Och nu ligger Mariaa däckad i min sköna säng som Alla älskar !! (: Haha, och jag, jag skriver i bloggen och håller på med mitt najsiga hår assåe ! (: Hahh, men nus ak vi se på filmen.

NÅN BRA FILM ?

Jag och Mariaa behöver fan hjälp !!

KAN NÅN NÅGON BRA FJORTISFILM FÖR VI VILL SE EN ? ;p

VI ÄR COOLA ! (:

Hahah, jag är m. Mariaa och Azra och typ dampar och vi har också varit ute och gått till Godisarenan och alla köpte en kukklubba. (a) Sen höll vi på att frysa ihjäl och sen uppe på taket var det typ 30 åringar som stooor glodde på oss, och vi störde oss på det så jävla mycket assåe så jag började springa. :D:D Och nu sitter Mariaa och låtsas vara en bitch och glor på oss som som en jävla fuckiing bitch så jag och Azra ligger och asgarva åt henne ! :D (a)

Mariaa ;*

Nu är jag m. Mariaa och vi dampar redan nog mycket och skrattar så Casper blev less och gick. (a) (: Och vi ska nog gå ut och hämta Azra och göra nånting ute, säkert dansa och strippa framför bilarna !! :D:D Det gör vi jämt (LOW LOW LOW LOW). (: Och Mariaa ska också sova över hos mig och hon ska också följa med till Luleå imorgon som kommer bli skit kul ! :D Men nu ska vi nog gå ut och skrika på bilar. (a)

Mat

Ska nog ner och äta middag nu för jag tror att mamma ropade på mig och brorsan. Hah, ja ghar inte världens bästa hörsel precis men ändåe. :) Så ska nog gå ner och äta grillat, för mamma sa att vi skulle äta nå grillat men just nu kommer jag inte riktigt ihåg vad vi skulle grilla men nå gott är det säkert. (:

Nu sitter jag och väntar.

Ja nu sitter jag hära och väntar tills Mariaa kommer och jag har hur tråkigt som helst och mår skit illa, och det är därför att jag åt en kladdkake bit eller vad man nu säger så mår illa av det. Hah, och jag har tråkigt för jag måste vänta på henne.

Blont ..

Assåe nu håller jag på att fundera lite grann om mitt hår. Det ser nästan ut som jag har blont hår i vissa lägen. o: Läskigt för jag tog en guldbrun färg ju .. Men när jag kollar mig i spegeln ser det guld blont ut typ, och det var inte riktigt den färgen jag var ute efter, kanske solen som lurar eller så har solen blekt det.

Grattis, det fanns nå !

Hahah, ja nu har jag ätit och tagit på mig vanliga kläder. Dagens outfit kan jag tyvär inte ta kort på, för hittar inte kameran. (a) Men kan beskriva :
jeansleggins - SeeMe
linne - H&M
kofta (Adidas) - Intersport.


Men nu sitter jag och väntar tills Mariaa kommer ffast hon kommer inte förrän vid 4 tiden. Så har lite tråkigt just nu, bara musik och kollar lite saker på internet. Och tänk, jag har inte varit ute än och det är jätte fint väder ! o: Men ska snart göra det ju, när Mariaa kommer eller så ska jag kanske gå ut snart, man får väl se. :)

Helt färdiig ! : D

Hahah, ja nu är jag helt färdig, förutom att jag sitter i nattlinnet men det räknas inte säger vi. :D Så jävla trött jag är assåe men Azra, du ska med till Mariaa, punkt slut ! o: Hahahh, nu sitter jag och gäspar och vet inte vad jag ska göra, ska nog äta lunch, ska leta i frysen och hoppas jag hittar nå.

Färdiig !

Ja nu är jag färdig med att sminka mig och ska snart platta håret, men inte ännu, för jag är hungrig .. ! Men det finns fan ingenting att äta ju !! Men man får väl klara sig eller så får mamma bara göra nånting, men är jätte sugen på plättar ! :D Hahah, det är gott det. :D

Vaknat nyss.

Ja rubriken säger allt, jag vaknade alldeles nyss och är skit trött. Ska nog ner och äta nånting för jag måste ut och sånt ju som jag planerat igår. (; (a) Så måste ringa Mariaa och Azra och kolla hur vi ska göra. Men jag SKA verkligen sola solarium idag fast det är sol nu också, 20+ så jäkla härligt assåe ! (; Hoppas det håller i sig tills imorgon iallafall, annars blir jag skit sur .. ! Och det är inte roligt när jag är sur. Det lovar jag. Haha aja, ska nog fixa till mig lite nu.

Snart är klockan 12.

Hahahah, så intressant, det visste jag redan, men jag har tråkigt och är typ övertrött så ska lägga mig i sängen och kolla på en film. Slappa och sånt är ju bra när man är trött .. Men omg, lät som värsta mamman där !! o: Hahahha, typ lite hyper också och pist of ! :D (stavning, jag vet) Hmm, ska nog välja film nu och hämta Wilma och se filmen med henne nog eller så låter jag bli för att jag inte orkar gå ner för alla trappor. (a) Godnatt, ska nog inte skriva nå mera idag, tror jag man får väl se.

Tack till,

alla söta bloggläsare som besökt min blogg. (; Så gulligt. <3


Msn daamp ! (;

Hahah jag, Mariaa och Azra sitter i en konversion och dampar loss ! :D:D Vi är jämt sånna assåe på kvällen typ, men det var länge sen sist, ingen aning varför, inte blivit av bara, men vi dampar och kollar på roliga klipp på utube och musik på utube. (; Ska dampa mer nu och lyssna på en låt dom skicka. Hejdååe ! :D

Så less !!

Assåe gud, det känns bara som du utnyttjar mig ! Iallafall känns det så .. Annars tar jag det på helt fel sätt. Felåt om jag gör det dåe, men känns verkligen så. Bara för att komma närmare en vän till mig !! Som är min vän och du känner henne inte lika mycket som mig ens !! Dåe blir jag fan jävligt förbannad och jag stör mig verkligen på det ! Fatta att det sårar mig väldigt mycket. Du kanske inte tror jag har nå känslor, men det ska jag säga dig, det har jag ! .. Jag kan bara inte fatta att du var sån. Men jag kände på mig det redan när ni möttes första gången när jag var med henne så kom du och sabbade allt.

Yeeey !

Pappa kom hem med pizza till mig ! (; GLAD GLAD. ( ; Hahahh, pizzan är mitt kvällsfika. (a) Fatta dålig mat man äter assåe .. Aja, det är ju iallafall gott. (;

Jag är bääst !

Hahah, jag och Mariaa kör röj flaggor och jag vann för en gångskull ! (; (a) Hahha, ville bara skriva det. (;

Hoppas kan man ju ..

Hoppas pappa kommer hem med en pizza idag assåe. (; Så sugen på en pizza bara så frågade han idag när har åkte till jobbet, men han sa kanske .. s: Men han ska komma hem med en, så får sitta hära och vara förväntansfull dåe, tills han kommer hem men han slutar 9 så snart kommer han väl. (;


Och Mariaa var bög nog så hon raderade sin blogg !! Fatta onödigt ! .. Aja hennes fel heheh. (;


Borat, haha !!

Åhh fyfan, jag vill se på Borat ju ! : D Jag har den, men roligare om nån ser den med mig ju. Men men, får väl se den imorgon med antagligen Azra eller Mariaa eller så kanske båda. :D <3 Haha, men erkänn att den är bääst ! : D Jag älskar den iallafall, fast jag har typ sjuk humor !, och det tycker alla och att jag är en dum blondin, fast jag inte ens är en blondin, jag är en smart brunett. (a) : DD

Så sött

Mamma har köpt ett nytt läppglans till mig, tack så mycket ! (; Det var verkligen jätte fint, älskar det och rätt färg med, ljusrosa typ. Jag har iallafall testat det och passade mig perfekt.

HYYPER !!

Ja, jag har typ varit hyper hela dagen, ingen aning varför, blir bara det sådära, hahahah. (; Goosh så tråkigt jag har assåe, Azra har gått hem och jag har ätit och nu sitter jag och tråkar. Fatta tråkigt, jag vet jag är kass ! (a) (; Hmm, nu sitter jag och tänker på vad jag ska göra imorgon, och jag har fan bestämt mig, ska vara med nån kompis (kanske Azra igen (; <3), gå och sola solarium (ett måste typ) och gå till Boden arenan och kolla på snygga killar och sola dära (tar fett bra dära assåe !). Ja det är nog det jag ska göra imorgon, kanske nå mera, men man får väl se. Och nu kom jag på en till grej !, måste ju köpa hårfärg !, utväxt vettu .. s: Så jobbigt ibland men vill ha kvar den hära färgen och alla tycker jag passar i den så, ska ha kvar den. (;

Hundar och Azra. (;

Ja, idag har det ju varit jätte fint väder så hade lust att gå ut med en kompis men jag passade hundarna ju så jag kunde inte vara med Emira som bor långt bort. Men Azra bor ju granne med mig så var med henne idag, och det var jätte kul ! (; Vi gick först ut m. hundarna sen gick vi ut och solade oss på dammen, sen gick vi till Godisarenan och köpte klubbor och Monster (; , sen var vi påväg hem och då kom Casper och Danne som cyklade så vi bestämde oss för att gå till Boden arenan men vi gick aldrig dit för att Caspers cykel är sönder, helt sönder, den går inte att laga så vi får köpa en ny .. Men bryr mig inte om det, det är ju mammas och pappas pengar som går åt till det, inte mina. (a) Haah, snäll jag är.

Fiix.

Ja nu har jag duschat så man känner sig så fräsch assåe. Jag ska nog börja sminka mig och jag måste vänta tills håret har torkat innan jag kan platta det, aja man får väl stå ut att vänta. Men ska nog itne sminka mig riktigt än, senare när håret torkat nog så ska nog gå ner puss raringar. (;

Fint väder och muffins ! (;

Haahh, jag vaknade alldeles nyss och ser att de tär jätte fint väder, sol och allt ! : D Blev såklart skit glad och det är inte ett enda moln på himlen. Så jag gick ner och hämtade lite kladdmuffins, dom blev så himla goda assåe !! Så håller på att tugga i mig dom. : d Jag känner mig verkligen pigg idag fast ändå lite trött, kanske övertrött men men. Idag ska jag passa hundarna för mamma är ute och göra ärenden och pappa jobbar, så jag och brorsan får vara hemma och sitta och däcka, roligt .. naat. Och jag som verkligen längtat till idag och då går det inte .. Riktigt sur för jag som skulle vara m. Emira idag ju, men det går ju inte .. s: Aja, man får väl hitta på nånting annat.

Assåe ..

Erkänn att föräldrar jämt ska sabba nånting ? Tex att man har planerat nånting, men dom säger att det inte går eller så kommer dom på nånting annat. Det stör jag mig på, för Maria och jag har planerat hur vi ska göra från torsdan till fredan men sen kommer mamma upp till mitt rum och sabbar allting och säger massa saker, men Maria, vi måste prata om det senare.

Assåe gud vad Ugly betty och första avsnittet av två avsnitt var bra av Desperete housewives. Fast andra avsnittet håller på nu, och hittils är det mycket bra ! Ska se vidare på det nu.


Skit väder !

Ja nu helt plötsligt snöar det ute !! Och förr var det soligt och fint, men det är helt borta. Fatta förbannad jag blev så skrek och sprang ner för trappen och där sitter pappsen och pratar i tlfn med min faster i Lund. Snacka pinsamt för jag skrek riktigt högt och det var länge sen jag träffade henne senast så det var jätte pinigt så sa att han skulle hälsa henne så att det inte skulle vara lika pinsamt. (; Hihih, det är jag det. (; (a)

Tv kväll.

Jag kom nästan nyss hem för att varit ute m. Azra och dampat ute med henne. (; Men just nu kollar jag på Ugly betty och senare efter det Desperete housewives och tom två avsnitt !! Så bra assåe, så jag har typ en liten film kväll idag. (;


Äntligen !!

Men jies, nu får äntligen Azra vara med mig ! , snacka bra assåe för vi sitter annars bara och nöter röj eller pratar på msn (hahaha), snacka om att vi måste skaffa oss ett liv. (; Men jag är med henne just nu, och jag har saknat henne JÄTTE mycket ! (; <3 Men nu ska vi ut, hejdåe.

Hah, coola vi är. (;

Jag och Azra är coola, vi har spelat röj säkert i en halv timma, snacka om rastlöst ! (; Hahah, vi är så bäst assåe, och jag förlorade .. s: Hon fuskade hela tiden bara så ni vet, så spela aldrig med henne. (a)

VIDEO !

EN NY FJORTIS VIDEO FRÅN BODEN SÅ ALLA VET !! (Stör mig på det bara aja, kolla på den och kolla om du är med)

Bodens nya fjortisvideo (Klicka).

Baka en kaka. (;

Ja nu har jag inte gjort så mycket idag. Det blev fan i mig mulet så jag blev förbannad men har varit med mamma och brorsan och bakat kladdmuffins och nå andra muffinsar. (; Skit goda var dom iallafall ! Men jag är så arg på solen, varför var det tvungen att vara moln och varför är inte solen så stark och lyser igenom .. Dåligt som fan. Och förr var det typ 20 grader, och dom ba försvann .. , nu är det bara 10+ bara, snacka lite och typ svin kallt ! Så kallt brukar det nästan vara på kvällen. Eller det brukar kanske vara 5 till 1+ dåe men ändå, shit the same ! (; Åhh, assåe jag vill till stan och köpa hårfärg och lösnaglar (så fula naglar så ska fila ner lösnaglarna så blir det finare).
---------------
Ehm, jo Mariaa, jag måste prata med dig så logga in på msn så fort du ser det hära !!
Haha, var tvungen att skriva det, sorry raringar. (;

Längtar.

Gud vad jag längtar tills imorgon. Då ska jag vara med en jätte bra vän som jag typ förlorat förr, eller ja, vi bestämde att vi ska vara med varann nån dag så vi valde onsdan. (; Och jag längtar till en dag till också, fredag. Då ska jag till luleå och shoppa med Mariaa och åka till tandläkaren, men tandläkaren först såklart. Och jag ska pierca tungan dåe och jag ska få en ny väska som mamma lovat mig. Sandrah, du vet den dära väskan vi kollade på när vi var u lule med klassen, det är nog den jag ska få eller den dära andra liten mindre. (; Haha, aja, ni andra fattar nog ingenting av det jag sa till Sandrah nu men men.

Någon som vill hitta på något ?

Någon som vill hitta på någonting med mig ? (; Har skit tråkigt, så någon ?

Jävla väder !!

Så förbannad just nu, klev upp skit tidigt idag för vädret hade lovat att det skulle bli fint väder med sol, också är det mulet när jag kliver upp ! Men också kom jag på att jag var inte tvungen att gå upp tidigt för mamma skulle ju bort .. s: Och nu är det jätte soligt och jag måste sitta inne och vänta tills mamma kommer hem. Men men, nu ska jag gå ner och vara sociala med djuren.


Tack till ..

Alla som besökt mig. Så gulligt assåe ! (; Hoppas ni tycker om bloggen iallafall och Sandrah, haha jo jag vet att jag uppdaterar rätt så mycket. (; <3 Jo jag hann aldrig skriva nå mera efter det dära för att jag har varit ute och köpt glass på Godisarenan (a) Sen har jag slappat m. familjen bara det var så länge sen så det behövdes. Men nu ser jag på film och ska nog snart gå och lägga mig för vädret lovade att det skulle bli varmt så vi ska nog ut imorgon, men ska inte uppdatera nå mera idag, god natt ! (;

Hahaha,

blev skit rädd för när jag gick ner eller var på väg ner från övervåning, så var helt plötsligt farmor och farfar där och jag hörde dom inte ens så blev förvånad och rädd. (; (a) Men glömde bort att dom skulle äta hära idag ju, jag är bääst assåe ! (a) Så nu ska vi snart äta midda och ja jag måste nog vara sociala med dom, men skriver senare efter dom åkt eller så smiter jag upp. (; Aja, nu ska jag äta hare bäst nu !

Älskar henne.

Jag verkligen älskar Wilma, och jag är så glad att mamma kom hem med henne. Och tänk att vi ska köpa en till liten sak fast det är en kille, så kanske händer nåt hahahah. (; Men jag verkligen älskar Wilma, för hon är så mysig assåe. Aja puss på henne ! <3




Fick inte tag i dom ..

Jag fick inte ens tag i mamma och pappa så har bara chillat hemma m. Wilma och jag är fortfarande skit trött. Nu tittar jag på tv (som vanligt nästan när jag är trött) och stör mig på en sak i min mun .. Och det är att jag har typ cuttat mig dära. Eller assåe jag har ju inte gjort det sjäkv eller nånting, men det ser ut som värsta cut märket och det stör jag mig på och att det svider som FAN ! o: Annars mår jag fin fint. Hoppas det blir bra väder resten av veckan, särskilt på onsdag och fredag. (; Och idag hade jag ju tråkigt och var hemma ju som ni fattat så jag har klipp sönder min tröja, fattat tråkigt man har då. (a) (;

Ny header

Ja, inte ett dugg nöjd med den, men ska göra en helt ny design, men den kommer så småning om. (; Men nu orkar jag inte sitta vid datorn nå mera, ska ringa mamma och pappa (har inte gjort det än o:) och kolla var dom är och sånt ju, hare så bra så länge ! (; <3


Sovmorgon.

Ja idag fick jag lite sovmorgon men sen klockan 11 kom mamma upp och väckte mig för dom skulle ut och grilla med nåra men var så himla trött så nu är jag ny vaken. Men nu vill jag grilla och sola ute istället för i solariumet för det är ju jätte fint väder, 25+ i solen och 15+ i skuggan ! (; Så jag måste ringa mamma och kolla var dom är så ska jag komma ut till dom. Fast då måste ju Wilma vara hemma alldeles ensam men hon klarar sig nog. (; Aja ska kolla om jag får tag i mamma eller pappa nu.

Dampar loss (;

Ja jag är typ HYPER nu assåe allvarligt hyper skadad ! (; Jag vet inte varför men det kanske för att jag har solat och sånt ju för jag är inte van ju så kanske blev en liten kick för mig har typ varit så hära hela dan men nu börjar det verkligen bli överbelastat. (; (a) Hahah, aja får väl vara hyper. Men igentligen är jag typ alltid det men men säger en sak: typiskt mig att bli hyper just nu. (a) 

Så glad ! (;

Ja ni såg nog det dära inälgget dära det stod: "Jag saknar Dig <3" och jag och hon har pratat om att vi ska vara mer med varandra och jag kan inte bli lyckligare ! o: Assåe vi har så många bra minnen, och kommer ALDRIG någonsin glömma dom ! Och vi ska vara med varann på onsdag. (; Så då Kanske ni får veta vem det är men så himla glad för vi har varit vänner så länge jag kan minnas, säkert 10-9 år (orkar inte räkna nu). Älskar henne mest. <3

Jag saknar Dig. <3

F*ck vad jag saknar oss gumman. Nu är alla saker vi gjort tsm bara minnen. När jag var och solade i solariumet så började jag helt plötsligt tänka på Dig. Fatta att jag saknar Dig as mycket och vill vara m. Dig men Du har förändrats .. , vet inte vem Du är längre känns det som. Du är med andra och jag är med andra. Vi säger knappt hej till varandra ens .. Jag vet inte vad jag ska göra för att göra så det blir Du och jag igen. Men Du ska veta att jag Alltid kommer älska Dig ! <33

Faan.

Typ missade Gossip girl, men man får väl se reprisen. Ja nu ser jag på Wipeout, och msn ofc. (a) Men nu ska jag se på tv.

Snabb planering. (;

Ja nu har jag planerat att Mariaa ska följa med till luleå för hon ville ju det så hon får följa med mig, men Mariaa en sak, ska ju först till tandläkarn och sånt ju men följer du dåe, eller kommer senare ? (; <3 Hoppas du svarar men det kommer du säkert göra men aja, tycker jag är bra på att planera nu. (a) Fast igentligen är jag kass på det ! (a) (; Men men, har bara sett film idag och datorn i eftermidda iallafall, jo juste, har ätit också men smakade ju fan i mig bajjs typ. o: Hahh, okej kanske inte det men maten var jävligt äcklig ! Imorgon ska jag nog gå och sola solarium igen (typ beroende av det) och kanske vara m. nån kompis, men skulle ju vara m. Mariaa nån dag så kanske det blir imorgon efter jag solat, man vet ju aldrig för hon bor nära där jag ska sola. Men f*ckk ! , kom på att Gossip girl, varför säger ni inget, jävla skit, hahah, kan se reprisen imorgon, men nu ska jag se typ nästan slutet av det, hejdåe ! (;

Seg typ

Jag känner mig så jäkla seg efter att ha solat solarium, så jäkla skönt var det assåe så jag är helt trött. Håller typ på att somna hela tiden,  och sånt men ska se på film och kanske jag somnar då men vill helst inte det för då sover jag ingenting på natten och då blir jag skit sur imorgon och jag ska nog vara m. Mariaa nån dag också. (; <3 Riktigt roligt, så längtar dit och längtar såklart till luleå på fredag. Har fan bestämt mig att jag SKA pierca tungan nu ! , men vill att nån kompis ska följa, tråkigt bara om mamma ska sitta dära och bara vara dära och sånt ju.
Någon som vill följa till luleå på fredag kanske ? (;

Pierca tungan ?

Har funderat på det, och vissa säger näej och vissa säger ja, men vet inte riktigt, vill ju såklart göra det själv men ändå. Vissa säger att tungan brukar svälla upp och man kan typ inte äta nånting. o: , och andra säger att det nöter på tänderna och jag fattar inte hur det kan göra det. o: Typ läskigt men vill ändå ju ! (; Men får det för mamma och pappa iallafall men dom sa typ att jag var tvungen att betala själv och orkar fan inte det men man får väl se, ska till tandläkaren på fredag i luleå så man kanske kan gå in på nån piercing affär och kolla vad det kostar, men tror ändå mamma kommer betala det och ska också få en ny väska i luleå också som mamma lovat mig men måste fan använda tandställningen mera assåe. o: Fast den är jobbig men aja. (;


Sköönt. (a)

Ja nu har jag varit och solat och det var verkligen jätte skönt och det var Jätte länge sen jag gjorde det senast, kommer inte ens ihåg senaste gången, så var verkligen i kris och behövde det, men blev brunare än jag var förr, och ska nog gå och sola imorgon, tror jag nog iallafall. (; Men vill det iallafall för vill bli brunare såklart, men man får väl se. Nu sitter jag iallafall och äter popcorn och slappar, ska nog se på tv eller gå ut, men först en sak, det var ju mulet förr och sånt ju när jag bestämt mig att gå och sola, men när jag typ just kommer hem så kommer solen fram och det är typ 15+, snacka om otur assåe ! Hahh, aja har iallafall solat idag.

Solarium

Ja nu har jag varit ute m. hundarna och ätit frukost så snart ska jag gå och sola solarium har jag bestämt. Så länge sen det var assåe. Men det är bra att det finns solarium för solen är ju inte framme ju så man kan gå dit iallafall. Aja ha det så bra så länge medans jag ska njuta. (;

Godmorgon !

Jaja, iallafall jag är redan vaken nu så jag är verkligen skit trött !! Jag har inte gjort så mycket idag, klätt på mig, sminkat mig och ska nog äta nånting snart för mamma vill ju det. Men nu ska jag ut med hundarna hejdåe !

Var är solen ?

Assåe herregud, var är solen assåe ? Förr hade vi sol hela tiden men nu har den bara försvunnit ju. o: Så dåligt assåe .. s: Förr var det typ 20+ i solen och typ i skuggan var det typ 10 till 15+, men nu är det bara mulet ju ! Så kasst och vi har förtfarande snö hära, förr höll det på att smälta men nu har det ju snöat .. s: Aja, man får väl vänta på solen.

Orkar inte.

Hahah så lat nu, så orkar inte srkiva mera inlägg idag så ska nog stänga av datan och se på filmen tror jag nog. Gott natt iallafall ! (;

The wedding date

Nu har jag sett klart på Robinson iallafall men nu ska jag se en film på 4an också som heter The wedding date typ, ska bara kolla om den är bra annars är det ju så onödigt att se den ju. Men bara så ni vet så kommer jag nog skriva nåra snabba inälgg på pauserna i filmen. Aja den börjar iallafall nu så nu ska jag gå hejdåe.

Hahh bäst

Ja, jag har gjort mig klar eller fixat mig litegrann bara sminkat mig lite men inte plattat håret, ser hemskt ut, inte ens borstat det. o: Hahha, bäst assåe, aja nu ser jag på tv och jag har gäster men orkade inte vara sociala med dom men mamma och pappa är ju det så, men jag har iallafall fått lite mera påskgodis i farmor och farfar också fick jag mina popcorn också av farmor och farfar (JIPPIEY !). (; Men men, nu ska jag se vidare på tvn.

Kommentera nånting eller ?

Assåe nu sitter jag här och är förbannad ! , ingen av er kommenterar ju, blir ledsen ju. o: Ingen kommenterar ett dugg, assåe kan ni inte ta och skärpa er eller ? (; Kom igen nu, KOMMENTERA MERA ! (;

PS. KOMMENTERA MERA NU ! (;

Faan.

Så himla tråkigt just nu assåe, har just sett på Chihuahuan från Beverly hills och den var ju kass !! Hoppas dom andra två filmerna jag ska se kommer vara bättre ! (; Men tänk, här ligger jag och däckar och ser på film hela jäkla dan, fatta meningslöst men har inget annat att göra och har fan mensvärk också ju !! Så himla jobbigt assåe .. Men men, man ser ju på film så då tänker man ju inte på det så mycket iallafall. Idag har jag bara legat i min säng och suttit vid datorn (som ni kanske redan fattat ju), och jag har också ätit lite godis till mellis kan man väl säga och jag mår skit illa, åt nog för mycket godis kan jag nog tänka mig. (; Fast jag har ändå inte ätit så mycket, man ska nog inte äta nå mera idag, får nog leva på popcorn istället, för man börjar iallafall inte må illa av dom på direkten som är skit bra, för popcorn är GOTT ! (;
Hahah, aja, jag är värsta popcornmonstret typ, om jag inte åt upp allt på en gång eller så får mamma och pappa köpa mer, hade jag kunnat bara leva på popcorn assåe. (; Jag ska nog be mamma och pappa göra det och så ska jag ha godislöfte i ett år, ska kolla om det går, för jag har ju popcornen iallafall som jag kan klara mig på för de får man ju äta om man har godislöfte, eller hur ? Eller kanske jag har fel, men jag har typ aldrig fel så, jag har rätt (A) (;

Aja nu ska jag nog se på mera filmer eller kolla om det finns nånting på tv, pusshejjs på er ! (;

Trött ..

Ja jag har sovit skit kasst inatt assåe. Wilma hade typ smitit in i mitt rum och typ gömt sig nånstans medans jag borstade tänderna och jag visste inte ens att hon var hära, sen mitt i natten så vaknade jag för att Wilma låg typ bakom mig och sträckte på sig så jag fick klorna i ryggen så jag bar ut henne ur mitt rum sen har hon hållt på med Casper också så han har inte heller sovit nånting. (; Aja, fyfan nu håller jag på att se på tv iallafall och har skit tråkigt och är svin trött. Men nu ska jag nog göra mig klar eller bara slappa vidare, puss på er ! (; <3

Börja om på nytt ..

Erkänn att ibland vill man bara börja om livet. Att allt ska vara bra och slippa bekymmer. Nu är det inte så längre. Bara skit skit och ännu mera skit. Skiter fullständigt i skolan typ och gör inga läxor och bara chansar på proven ju, fatta kass utbildning assåe !! o:
Jag är inte nöjd med det men jag orkar inte mera assåe, man börjar ju för fan redan bli less på skolan, tänk det, bara när man går i sjuan. o: Jag ska ju gå i typ 5 år till också ju.
Fatta hur kasst det kommer gå assåe, eller så får jag skärpa mig och sluta skolka och fan tvinga upp mig på morgonen och gå på skolan, har ju inge annat val men man orkar bara inte ju .. s:
Jag vill fan börja om mitt liv helt ! Bo i nån annan stad, inte samma namn, inte samma föräldrar, inte samma brorsa, inte samma allting lix. Mycket lättare dåe .. , tror jag iallafall.
Men jag vill bara flytta i från hålan till Sthlm eller nånting iallafall så jag kommer i från Bdn och förändra mig helt sen komma tillbaka till Bdn igen och kolla om ingen känner igen mig.
Vill bara testa ju och kolla om mina vänner hade känt igen mig om jag kanske ändrade mig helt, men det kommer aldrig hände, känns det iallafall som. Men såklart kommer man sakna sina vänner men vill fan det, vill bara komma bort.

Mår illa ..

Ja nu har jag sett Talang 09 och sånt och jag mår fan skit illa, säkert godiset men åt ändå inte så mycket, men det var nått annat godis typ smakade konstigt aja. Ska nog vila lite så kanske det blir bättre och inte äta nå godis.
Ska nog se på The hottie and the nottie nu.

Puss på er ! (; <3

En bra dag idag

Det har varit en bra dag idag ändå fast jag inte varit m. kompisar. Jag har varit m. Casper och Danne och typ dampat m. dom sen gick jag och Casper ut m. hundarna och vi dampade där ute sen gick vi in igen och dampade där inne också sen gick jag upp i mitt rum och dissade dom och såg på Borat istället (A) Men jag har fått ett påskägg av morfar (tack förresten (;), gulligt av han så gav han en kram, men har inte tagit nå godis ännu för jag är inte sugen på godis iallafall inte nu. Men nu ska jag se vidare på south park, puss på er ! (; <3

Rastlöös.

Har fan ingenting att göra alls, nån som vill hitta på nånting m. mig imorgon ? (; Skulle vara jätte kul dåe, men nu gör jag ingenting alls typ bara bloggar, msn och south park fast kollar inte på tvn så mycket ju.
Men jag stör mig på en sak, en vän som är en av mina bästavänner får inte vara m. mig typ och jag tror jag vet varför men orkar fan inte bry mig, för om jag inte duger som jag är så ska jag fan inte vara med dig .. s: Men erkänn att man blir jävligt less på det. Har ju förlorat många vänner som jag gärna vill ha tillbaks men dom har förändrats så mycket så jag känner fan inte ens igen dom längre .. Sorgligt är de ju men aja, kommer iallafall sakna den närmaste vännen som jag förlorade pga mycket, vi växte ifrån men önskar att vi kunde vara vänner idag också men vi är för olika bara.

Aja, puss på er ! <3

Wilma.

Snyggingen Wilma. <3
Ett foto på lilla Wilma.

--------------------------
Puss på er ! (; <3

Påskloov !

Assåe gud vad skönt med påskloov ! (; kan inte fatta det för jag är så slutakörd och så himla trött på skolan så måste verkligen vila ut.
Men idag har jag inte gjort så mycket bara vaknat, duschat och datorn. Jag är jätte trött också och så men men får ju sova ut i veckan och sånt ju.

Puss på er ! (; <3


Trååk typ.

Brukar du komma i tid: Nja ibland, har iallafall blivit bättre på att komma i tid i skolan till lektionerna för i 6an kom jag jämt försent (;
Vad hade du i din mun senast: En kaka (A)
När mår du bra: Hmm, när det är bra ? 
När blev du fotad senast: Typ igår
Hur känner du dig nu: Glad men skit trött !
Kan du laga mat: Nja inte mycket iallafall (;
Vad pluggar du: Skolan ? 
Vad tycker du om fötter: Eh, bra man kan ju gå med dom iallafall
Är du smart: Hahah, näe tyvär inte (;
Vad har du på dig: Haha, pyjamas o:
Är du aktiv i skolan: Nja näe, typ inte 
Vad saknar du: Många
När och varför grät du senast: Typ i Tisdags tror jag och om en grej
Var det pinsamt att svara på det: Nja näe typ inte men orkar inte ta upp det bara
Hade du en bra kväll igår: Ja (;
Din favoritdryck på morgonen: Vet inte
Vad ska du göra i sommar: Kompisar, och typ mycket mer (;
Är du nöjd med ditt liv: Ja
Vad vill du jobba som: Typ ekonom eller designer
Har du tråkigt just nu: Ja, jag är ju trött
Vad gör livet värt att leva: Vänner och familj typ (;
Vad i livet ångrar du: Mycket
Är du musikalisk: Haha, näe (;
Vad lyssnar du på för musik: Typ techno, hiphop och pop (;
Kategoriserar du dig själv i någon stil:  Va ? o:
Är du bortskämd: Ja
Är du trött: Ja
Vad gör du imorgon: Vet inte, typ kompisar

Din första
Operation: Har inte opererats
Första piercingen: Öronen (;
Första bästa vän: Typ Kribba tror jag .. o:
Första priset: Vet inte kommer inte ihåg o:
Första sporten du började på: Kommer inte ihåg  
Första husdjuret: Katt
Första semestern: Sthlm typ ..
Första konserten: Vet inte det heller (;
Första kärleken: De du (;

Favoriter:
Filmer: Många det ! (;
Tvprogram: Ugly betty, Desperete housewives, Top model, Family gay och South park (;
Musik: MÅNGA o:
Drink: Cola och Monster (;
Kroppsdel (på kille): Magen och ögonen typ
Sport: Fotboll om jag måste välja 
Plagg: Typ linne, mjukisbyxor, jeans, tröja och typ en kofta
Skola: Vet inte 
Bok: I taket lyser stjärnorna 

Just nu:
Äter du: Inget
Dricker du: Inget
Ska du: Skriva ?
Lyssnar du på: Längtar efter sommaren
Väntar du : Inget vad jag vet
Tittar du på: Skärmen ?

Vad du föredrar (motsatta könet):
Läppar eller ögon: Ögon
Kramar eller kyssar: Båda typ
Kortare eller längre: Längre
Snygg mage eller snygga armar: Snygg mage ofc (;
Busig eller lydig: Busig (; (;

Dataförbud ..

Jag har haft dataförbud, men kommer inte ihåg varför såe. Men nu har jag fått tillbaka datan såe nu kan jag blogga igen. (;
Jo jag har gjort mycket iallafall när jag har haft dataförbud, kompisar, fått en kattunge (och ska få en till) och fått skäll från mamma för hon blir less att jag röker så ska typ få pengar för att sluta. (; Men erkänn hellre pengar än att röka ju? o:
Så jag får inte röka alls och om mamma känner att jag rökt då drar hon typ bort 100 spänn från det jag kommer få .. s:
Såe nu vet ni det iallafall, jag vet man ska igentligen inte röka men det är rätt så gott men får ta och sluta nu annars får jag inga pengar såe ..
---------------
Jo jag har ju fått en kattunge och ska snart få en till om nåra veckor för att den var inte leverans klar än så man får väl stå ut och vänta. Men jag är glad att Wilma trivs hemma för hon typ busar m. hundarna 24/7. (; Såe dom har iallafall roligt hemma och sånt iallafall, men förr var hon rädd för Kira men det har hon kommit över men itne så konstigt, Kiras huvud är större än Wilma ju. o: (;

Aja, puss på er (; <3

Skolan .. s:

Ja nu har jag gått på skolan för att jag lovade mamma fast jag mår skit kasst och ont i magen .. s: Så vi har haft prov i NO och gick skit bra .. naaat ! Fick typ ig som vanligt (A) Men men, skit i skolan nu för ni är nog uttråkade nu, jag istter iallafall här m. BööögMaria <3, och DaaampSandrah lämnade mig för hon itne ville skolka men jag har ont i magen så vad ska jag göra för vill ju gå hem men kan inte det ju för om jag går hem (det är långt till mig) så kräks jag jämt på vägen hem och less på det och vet inte varför, och har inget busskort heller så kan inte ta bussen heller ju och ingen kan skjutsa hem mig heller så får väl stanna hos Maria tills skolbussen går klockan 2 ..  Men men roligt att vara m. Maria iallafall (; <33 Och hon är ju också hemma såklart och det är jävligt bra att hon bor nära ! (;

Aja, puss på er ! (; <3

Kattunge.

Mamma och jag har bestämt hos för att köpa en kattunge, så mamma har letat efter den rätta och vi hittade en men den var ju bara 4 veckor och dom ska ju vara minst  veckor innan man får dom ju som är kasst ! .. Men sen pratade mamma m. en kompis till henne och sa att hon hade hittat en kattunge som var över 8 veckor och dom kollade mamma på den och sånt och hon skickade bilden på den till mig och den är skit sööt ! (; Sen sa jag till mamma att vi kunde köpa den men mamma sa att vi får se och sånt för vi måste ju ha kattmat och sand ju men men, pappa skulle ut och köpa popcorn till mig för jag hade tjatat på han så mycket så han gav upp (JIIES !) hahahha, så han mötte mamma på vägen sen såg han ett vitt huvud stick upp från mammas jacka och undra såklart vad det var. Sen kom dom hem och jag satt i vardagsrummet och vila typ och brorsan skulle ut m. kira och trojja typ sen kom helt plötsligt dom hem så såg casper nånting men trodde att det kanske var nånting annat men sen såg han att det var en kattunge ! , och mamma sa typ nånting och hundarna blev galna för dom blev så nyfikna ju sen hörde jag nånting ju så reste mig upp ur soffan och mamma vände sig om och jag sa, men åhh ingen katt har ni m. er !! Sen vände hon sig om igen och jag typ skrek JIIIIEEES !! (; fick seriöst typ pmms. (; Och nu har jag sovit med henne, Wilma assåe som hon heter nu dåe, och hon är så jävla gullig och söt !
Ni får en bild lite senare så får ni se henne, min gullegriis ! (; <3

Puss på er ! (; <3


Har bestämt mig !

Jag har nog bestämt mig om att blogga för jag har så mycket att skriva om.
Hahaha, jag vet inte varför men tror det är för att jag inte skrivit på flera veckor och sånt ju, men måste också fixa en header men den kommer så småning om tror jag väl.
Men men, jag var nyss nere och poppade popcorn men popcornen pappa köpt eller snarare fått från jobbet var kassa ! Arghh assåe, skit popcorn, och jag som var så sugen på popcorn så gick det inte, dom blev fan imig bara brända ju ! , och jag brände mig också .. s:
Men som tur hade pappa också med sig en cola så har tagit det och dricker det nu (a) Men en sak stör jag mig på, det är att det inte finns nånting att se på tv, men det är ju iallafall tur att jag har filmer på datan.
Erkänn en sak att man ibland vill gå tillbaks i tiden, dåe var allt så bra ! Inga bekymmer eller nånting och jag hade det så bra. Men nu är allt bara skit typ, jobbigt men magen och sånt och jag frågade mamma en sak idag när vi var ute m. hundarna,
vad händer om jag har **** i ****** / magen ? , och då svarade mamma att jag kunde vara allvarligt sjuk i magen ! , jag blev ju såklart jätte rädd men mamma sa att det var ingenting att oroa sig för.
Men känner mig ändå orolig ju för vill verkligen inte vara allvarligt sjuk i magen, för det är bara piss ! , man får väl tänka positivt !
Men nu tror jag nog att jag ska se en film och vila lite, hare bra ! (;

Puss på er ! (; <3

Tråkigt som fan.

Nu sitter jag här och har skit tråkigt. Finns ingenting att göra, fatta meningslöst ! ..
Ser bara på South park och håller på med bloggen lite grann bara, det är verkligen intressant på en lördagskväll .. noot !
Har så himla tråkigt att jag kunde gå och lägga mig nu, eller näe kanske inte nu, men nästan för jag har så tråkigt. Brukar ju fan jämt vara m. kompisar på den hära dagen iallafall och nu är jag inte det.
Känns fan konstigt men jag har skit ont i magen så jag orkar inte vara med nån och fatta vad jobbigt att vara hemma hela veckan från skolan !
Saknar mina kompisar så jävla mycket och jag lämnade Sandra också. o:
Ajaj assåe så nu har ni fått höra min vecka iallafall, suttit hemma och däckat och varit ute m. hundarna, men nu fick mamma iallafall i mig mer mat än jag fått på mycket länge !!
Jag är inte så bra på att äta och sånt men aja har fått i mig mer i veckan men mår ändå inte bättre i magen för mamma tyckte att jag skulle testa det men det funkade inte .. s:
Men men, nu har jag babblat mycket nu så nu får jag fan ge mig, ska gå ner och kolla på tv m. mamma och äta godis så hare bra ! (;
Ps. hade tråkigt så skrev detta men det betyder inte att jag börjar igen.

Puss på er ! (; <3

Kanske ..

Assåe gud, är det så himla svårt att betämma sig om man ska börja blogga igen eller inte ?
Tydligen har jag svårt för det och fattar inte varför .. Så konstigt assåe, men jag vill börja blogga men orkar nog inte fixa en ny design, och dåe kommer det bli fult tycker jag.
Vad tycker ni, ska jag börja om igen eller ska jag bara lägga ner med bloggandet helt ?

Puss på er och svara nu ! (; <3

RSS 2.0