Bloggtorka typ

Börjar få värsta bloggtorkan känner jag. Bloggar typ inget! Sorry men har så mycket med skolan och huvudvärken så orkar ba inte sitta vid datan så mycket.


Iallafall så skolan juu och de är ju tråkigt och huvudvärken gör ba allt värre och ska till skolsköterskan imorgon för att kolla vad som gör så jag får det. Man börjar ju förfan bli less på att gå med huvudvärk hela dagarna. Plus så har vi haft NO hela dagen! :o Vilken pain asså och jag hatar och är kass på NO! Och vi fick tom göra en riktigt äcklig sak också, hämta massa äckliga insekter och kolla på dom med ett steleskåp (stavningen?)! Hur äckligt som helst asså! EUW!

Vi slutade vid halv 2 så gick jag och Sandra och köpte två läsk som Viktor, Ankan och Casper tog jätte mycket av men de var bara Viktor som lyckades ta colan från mig och när han drickte tänkte jag hälla de över han men de gick inte för han höll i mot. Efter de gick jag till busshållplatsen så tog Jonte upp en penna och för jag sa nåt så började han typ nästan rita på mig men duckade eller hoppa bakåt som tur var men när bussen kom så han han rita ett stort streck under munnen.. :/ Och sen försökte han också göra de på bussen men Amanda skyddade mig. (; Haha!

Kommentarer
Postat av: Anonym

glaset flyttas atoumatisk

2009-09-15 @ 16:20:37
URL/Bloggadress: http://minnahokka.blogg.se/
Postat av: Ness

haha vad gör du :D ?

2009-09-15 @ 16:33:31
URL/Bloggadress: http://sness.blogg.se/
Postat av: ness

yes :D

2009-09-15 @ 16:33:51
URL/Bloggadress: http://sness.blogg.se/
Postat av: Gabriella

Tack :)

jo de bra sj då?

2009-09-15 @ 16:43:53
URL/Bloggadress: http://gaabriiellaas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-pstadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här:
    Trackback
RSS 2.0